Udało mi się dodzwonić do POK, można kupić bez logowania, jeśli zna się nr swojej karty kibica, jeśli nie dziewczyny podadzą go przez telefon. Trzeba wybrać miejsce, przejść dalej, zaznaczyć "kibic posiada kartę kibica" i odznaczyć "KUPUJE PRZY UŻYCIU LOGINU", pojawiają się dwie rubryki, w jednej wpisuje się nr karty kibica, w drugie pierwsze 4 cyfry pesel.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
trzeba na to skonczyc "kurs drugiego stopnia zakupowicza na stronie oficjalnej" oraz zrobic upgrade karty kibica w postaci naklejki z jej numerem (mozna spiac pinezka)
po zaliczeniu tego kursu kibicowi przysluguje dodatkowa znizka 2% w sklepie oficjalnym
Ja gdy przechodziłem ten szybki kurs od razu zapoznałem się zdalnie z numerami kart członków rodziny. Tak na przyszłość.
O co chodziło wczoraj z tym nie działającym systemem i nie przepuszczania przez bramki karnetowiczów na A?
Trzeba było iśc do POK-u i pobrać jakieś potwierdzenie żeby ochroniarz ręcznie wpuścił na stadiom.
[quote='garbus' pid='1513000' dateline='1637649387']
O co chodziło wczoraj z tym nie działającym systemem i nie przepuszczania przez bramki karnetowiczów na A?
Trzeba było iśc do POK-u i pobrać jakieś potwierdzenie żeby ochroniarz ręcznie wpuścił na stadiom.
[/quote]
Na B pani z ochrony miała swoją kartę i przykładała ją do czytnika każdemu, komu jego karta kibica go nie przepuszczała :exclamation:
Też jestem ciekaw co to się podziało Może system głupieje przy zapisanych trzech karnetach na jednej karcie kibica, tj. jeden na piłkę i dwa na hokej (liga i niedawny Puchar Kontynentalny) :D
Na "D" też miałem z tym problem ?
[quote='kludi' pid='1512799' dateline='1637581628']
Udało mi się dodzwonić do POK, można kupić bez logowania, jeśli zna się nr swojej karty kibica, jeśli nie dziewczyny podadzą go przez telefon. Trzeba wybrać miejsce, przejść dalej, zaznaczyć "kibic posiada kartę kibica" i odznaczyć "KUPUJE PRZY UŻYCIU LOGINU", pojawiają się dwie rubryki, w jednej wpisuje się nr karty kibica, w drugie pierwsze 4 cyfry pesel.
[/quote]
Tak też chciałem zrobić, jednak kilka prób i komunikat " Twoja sesja wygasła". Ktoś ma podobne doświadczenia?
- Edytowany
[img]https://pbs.twimg.com/media/FE-mhLsWUAgNvC3?format=jpg&name=medium[/img]
BILETY juz w sprzedaży!
[quote="Łukasz_KSC" pid='1513303' dateline='1637779632']
[quote='kludi' pid='1512799' dateline='1637581628']
[/quote]
Tak też chciałem zrobić, jednak kilka prób i komunikat " Twoja sesja wygasła". Ktoś ma podobne doświadczenia?
[/quote]
trzeba robić sprawniej zakupy. Zwłaszcza czas się traci na wyborach miejscówki.
Wydaje mi się że 30 sekund to nie jest bardzo wygórowany czas...Kilka prób i komunikat cały czas ten sam niestety.
Od piłkarzy wymagasz decyzji o strzale w ciągu sekundy a sam się gapisz na krzesła przez minutę?!
[quote='Rock' pid='1513392' dateline='1637842444']
Od piłkarzy wymagasz decyzji o strzale w ciągu sekundy a sam się gapisz na krzesła przez minutę?!
[/quote]
Pewnie szukaja prezentu od Janusza, ostatnio była ponoć gaśnica. :D :D :D
- Edytowany
Czy na ten mecz obowiązuje jeszcze karnet co to go za darmo w ramach rekompensaty dostaliśmy?? Jeśli tak to do kiedy ten karnet w ogóle jest?
O ile pamiętam to do końca roku.
Tak, do końca roku, obowiazuje na mecze z Legią i Łęczną
Hej. Termin ważności mojej Karty Kibica upłynął a mam ważny do końca rundy karnet. Mogę ją jakoś przedłużyć przez neta czy muszę osobiście w POK? Mam na stadion ponad 50km i wolałbym mieć pewność, że wejdę na mecz ;)
Automatycznie przedłużyli ważność kart o rok, moja skończyła się w sierpniu i dalej działa
- Edytowany
[quote='Gąsior-' pid='1513485' dateline='1637928751']
Automatycznie przedłużyli ważność kart o rok, moja skończyła się w sierpniu i dalej działa
[/quote]
Moja już się nie załapała na przedłużenie :/ Widzę, że kupując bilet można założyć kartę ale jak ją otrzymam?
- Edytowany
Dzisiaj się dowiedziałem , że u nas jest dostępne 50 procent tylko stadionu .... przy kupowaniu biletów na Stal ,Raków myślałem , że to będzie odblokowywane przy większym zainteresowaniu . Dziwne ... Wszędzie można maksa tylko u Nas problem ... ?
Chyba trzeba zaznaczać przy kupowaniu że zaszepiony, wtedy uwalnia się zablokowane miejsce
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)