Lepiej ich nie podpuszczajcie :D :D :D
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
a co to ma do rzeczy. zadzwoniłem i po chwili już miałem numery 3 kart nie ruszając się z miejsca.
Do Rącznej byś się nie dodzwonił :P
Zamiejscowe.
24 dni później
Panowie powiedźcie mi jak to jest teraz. Chcę zabrać narzeczoną na stadion, która nigdy jeszcze nie była na meczu. Żeby kupić jej bilet to muszę jej założyć kartę kibica? Jeśli tak to można to zrobić przez neta czy muszę iść do POKa tak jak to było parę ładnych lat temu?
Najbezpieczniej, najszybciej i najmniej nerwów będzie podejść do POK.
[quote='craco8878' pid='1512092' dateline='1636920486']
Najbezpieczniej, najszybciej i najmniej nerwów będzie podejść do POK.
[/quote]
Dzięki :)
Jak chcesz ją zabrać na jeden mecz to możesz kupić bilet przez neta i nie potrzebujesz karty. Ale dopłacasz do biletu tyle ile kosztuje karta.(15zet). Jeśli więc planujesz ją zabrać jeszcze kiedyś na mecz to zainwestuj w odwiedzenie POK i wyrób kartę.
Tak przynajmniej było przed pandemią.
[quote='leszeczek' pid='1512096' dateline='1636921424']
Jak chcesz ją zabrać na jeden mecz to możesz kupić bilet przez neta i nie potrzebujesz karty. Ale dopłacasz do biletu tyle ile kosztuje karta.(15zet). Jeśli więc planujesz ją zabrać jeszcze kiedyś na mecz to zainwestuj w odwiedzenie POK i wyrób kartę.
Tak przynajmniej było przed pandemią.
[/quote]
Zdecydowanie nie będzie to jeden mecz ;) pewnie kupię i karnet dla niej i dla siebie. Wracam po długiej przerwie spowodowanej osobistym protestem. Nie ma ogrodnika = nie ma protestu ;)
Musisz się zastanowić czy to ta jedyna i wtedy zdecydować czy brać kartę :-)
nie ma juz tej akcji 'przyprowadz kochanke na Pasy' ?
[quote='Diabel' pid='1512116' dateline='1636966747']
[/quote]
Jakuba T. trzeba podpytać :D
[quote='Rock' pid='1512105' dateline='1636930512']
Musisz się zastanowić czy to ta jedyna i wtedy zdecydować czy brać kartę :-)
[/quote]
Haha jak się jej nie spodoba to znaczy że to jednak nie ta jedyna :D
- Edytowany
[quote="Diabel" pid='1512116' dateline='1636966747']
[/quote]
Haha już chyba zrezygnowali od tego czasu co Hajto i Żewłakow ustalili. ;)
A na poważnie to nie ma na poważnie. :)
6 dni później
Mam prośbe,
Ja wiem ,że to pewnie wina tego ,że stary już jestem a nie zorganizowania strony oficjalnej...
ale klikam klikam już 5 minut i nijak nie mogę wyklikać na "oficjalnym sajcie" klubu od której
POK na Kałuży 1 jest dziś otwarty. (mam reklamację do załatwienia i nie chcę przed meczem blokować ludziom
okienka)
Gdzie ta informacja "wisi"?
PUNKTY OBSŁUGI KIBICA
Godziny otwarcia: 10:00 - 20:00 (poniedziałek - piątek), 10:00 - 18:00 (sobota - niedziela)
...
Godziny otwarcia Punktów w dniu meczowym pozostają niezmienne....
na samym dole:
https://cracovia.pl/klub/bilety/
[quote='Diabel' pid='1512740' dateline='1637568243']
PUNKTY OBSŁUGI KIBICA
Godziny otwarcia: 10:00 - 20:00 (poniedziałek - piątek), 10:00 - 18:00 (sobota - niedziela)
...
Godziny otwarcia Punktów w dniu meczowym pozostają niezmienne....
na samym dole:
https://cracovia.pl/klub/bilety/
[/quote]
Dzięki Panowie .
BTW: Panowie od strony. Dlaczego dalej wisi NIEPRAWDZIWA informacja ,że nie można kupować biletów w POK w dniu meczowym?
W tym sezonie syn kupował bilety w POKu, próbuję od wczoraj kupić przez stronę https://bilety.cracovia.pl/ ale nie mogę zalogować się. Działa Wam ona w ogóle?
Logowanie zjeba.ło się wczoraj kole południa zaraz po tym jak se kupiłem bilet na hokej. Nie dziękujcie :D
Bilety można nabyć bez problemu w POK nawet w dniu meczowym, choc oficjalnie o tym nie pisza.
Dziewczyna z POKu pisała nawet o tym na tt, że każdemu pomogą przy zakupie biletu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)