[quote='garry' pid='1494973' dateline='1625133903']
[quote='CracoviaAW' pid='1494767' dateline='1624958252']
Wie ktoś czy są otwarte kasy pod stadionem żeby przedłużyć ważność karty kibica?
[/quote]
Jak można sprawdzić datę ważności karty kibica?
[/quote]
Jest wypisana małym drukiem w lewym dolnym rogu karty.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Racyja , jest.
No i pytanie można przedłużać czy należy wyrabiać nową?
A jak nową, to dlaczego tak często?
Karty kredytowe/debetowe mają dłuższy termin ważności.
Co to ma znaczyć? :)
Sprzedają nową, do tej pory tak było.
Też tak myślę, że nie da się przedłużyć, tylko nową trzeba wyrobić.
Ważność karty powinna wynosić minimum 5 lat.
Ktoś napisał POKi nieczynne.
Pewnie otworzą 2 dni przed pierwszym meczem.
Będzie marketingowo - kolejki do POKów.
- Edytowany
Rok temu wydawali ważne na 3 lata do 2023r.
POKi otworzą, kiedy zaczną sprzedawać karnety
- Edytowany
To jest postęp.
Ja nową wyrabiałem, tak mi się wydaje, w 2019 czyli na okres dwóch lat. Zmiana systemu była wówczas.
Już czuję A(n)drealinę przed wejściem na 1 mecz z nabitą darmochą na nową kartę. Nic tak nie smakuje jak walka z kołowrotkiem.
I pytanie do kołowrotka "Co jest k***a!?".
4 dni później
Działa strona z biletami ? Jak wcześniej były prace konserwacyjne tak teraz ciągle pisze że stroną nie istnieje...
4 dni później
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/informacja-nt-harmonogramu-sprzedazy-karnetow-jesien-2021/?fbclid=IwAR34zsQnR_CqTyggWt4o7VSytwFWQCNdY_UyccWMuo6hiD1hopzQT_ibsPo
"Informujemy, że automatycznemu przedłużeniu ulegają również Karty Kibica, które wygasały w okresie 1.01 - 31.12.2021. Aby ułatwić Kibicom przejście na nowy system sprzedaży, ważność tych Kart zostanie utrzymana do 30.06.2022."
A można w końcu przypisać kartę do aplikacji i nie martwić się przedłużaniem?
Teraz przedluzaja? A na ostatnim meczu to musiałem się wracać do Poku bo miałem nieważna... A potem znowu stać w kolejce... Ehh
[quote='Bartek' pid='1496171' dateline='1625918668']
Teraz przedluzaja? A na ostatnim meczu to musiałem się wracać do Poku bo miałem nieważna... A potem znowu stać w kolejce... Ehh
[/quote]
A też se ponarzekam:
Flixbus zawiesił/wycofał połączenie Bytom - Cracovia :@
Ożesz urwał twoją nać :exclamation: :@ :@ :@
POKi już otwarte, można wbijać.
[quote='bodzio969' pid='1494546' dateline='1624723430']
Pytałem już Przemka o to co z moją rekompensatą jak nie chcę przedłużać karnetu. Taką odpowiedź otrzymałem:
"Tak jak w newsie na www. W razie pytań pisać na marketing(at)cracovia.pl. W piłce to będzie zwrot kasy za mecze na które nie mogłeś pójść. W hokeju to muszę się zorientować."
[/quote]
no to spytaj go czy 3 tygodnie bez odpowiedzi to norma, czy jednak 5 tygodni jak nakazuje tradycja
dzienks
nie bedzie dostepnej sprzedazy karnetów przez internet?
Będzie. Dzisiaj o 12:00 ma ruszyć jakiś nowy system tylko dla osób, które miały w poprzednim sezonie karnet na rundę jesienną. W poniedziałek o 10:00 otworzą sprzedaż dla wszystkich zainteresowanych karnetami a tydzień później, 26 lipca o 10:00 ruszy sprzedaż pojedynczych biletów.
- Edytowany
Fantastyczna ta nowa strona. Zalogowałem się, potwierdziłem adres email, zmieniłem hasło co było wymagane i co? I jedyne co można zrobić na stronie to kupić karnet w zamkniętej sprzedaży, do której nie mam dostępu co niby zrozumiałe bo według zapowiedzi karnet został mi przyznany automatycznie. Okazuje się jednak że według tej gównianej strony moja wciąż aktywna karta kibica (ważność do 23.07), której dodatkowo ważność została niby wydłużona do 30.06.2022r. jest jednak nieaktywna a na swoim koncie nie posiadam żadnego karnetu ani żadnego biletu. Kolejny bubel robiony na kolanie, wygląd fatalny, funkcjonalność póki co żadna. Dzwonić do nich nie zamierzam, liczę że jednak jakoś to ogarną mimo tragicznego początku systemu sprzedaży choć znając naszych geniuszy skończy się na tym, że będziemy stać w gigantycznych kolejkach bo co drugiego ich cudowny system na mecz ze Śląskiem nie wpuści. Oj nie wiem czy moja cierpliwość to wytrzyma.
EDIT: Na urządzeniach mobilnych nawet nie próbujcie. Próbowałem zarówno na iOS jak i androidzie ale niestety nie została przewidziana możliwość zalogowania się na swoje konto na telefonie :)
- Edytowany
[quote='3lvis' pid='1496516' dateline='1626259575']
Fantastyczna ta nowa strona. Zalogowałem się, potwierdziłem adres email, zmieniłem hasło co było wymagane i co? I jedyne co można zrobić na stronie to kupić karnet w zamkniętej sprzedaży, do której nie mam dostępu co niby zrozumiałe bo według zapowiedzi karnet został mi przyznany automatycznie. Okazuje się jednak że według tej gównianej strony moja wciąż aktywna karta kibica (ważność do 23.07), której dodatkowo ważność została niby wydłużona do 30.06.2022r. jest jednak nieaktywna a na swoim koncie nie posiadam żadnego karnetu ani żadnego biletu. Kolejny bubel robiony na kolanie, wygląd fatalny, funkcjonalność póki co żadna. Dzwonić do nich nie zamierzam, liczę że jednak jakoś to ogarną mimo tragicznego początku systemu sprzedaży choć znając naszych geniuszy skończy się na tym, że będziemy stać w gigantycznych kolejkach bo co drugiego ich cudowny system na mecz ze Śląskiem nie wpuści. Oj nie wiem czy moja cierpliwość to wytrzyma.
EDIT: Na urządzeniach mobilnych nawet nie próbujcie. Próbowałem zarówno na iOS jak i androidzie ale niestety nie została przewidziana możliwość zalogowania się na swoje konto na telefonie :)
[/quote]
Miałem tak samo. Może będzie normalnie działać jak będzie otwarta sprzedaż karnetów.
edit. Można już sprawdzić czy ma się nabity karnet
Witam, nie znalazłem odpowiedniego tematu by zapytać, za 10 dni gramy na wyjezdzie w Łęcznej czy wiadomo czy dostaniemy bilety na sektor gości ? Na stadion dojechałbym sobie samemu tak jak rok temu do Lubina tylko pytanie czy będzie można wejść na sektor gośći ?
pozdro
11 dni później
- Edytowany
Wielkie kur*wa ogłoszenie. Poniedziałek 12:00 rusza sprzedaż biletów. Loguję się na konto ojca bo mnie od wczoraj telefonami zarzuca żebym nie zapomniał mu kupić. I co? Gówno nr 1, zapomniałem hasła. Próbuję je odzyskać, kilka razy, ani raz zapowiadany na stronie mail nie raczył nadejść. Loguję się na swoje konto, przecież mogę mu kupić ze swojego podając jego dane prawda? Nie, gówno nr 2, kur*wa nie da się, nie da się i ch*uj, masz niby przedłużony karnet więc nic w systemie zrobić nie możesz. Proszę kolegę, ma sobie kupować bilet więc kupi też dla mojego ojca i po problemie nie? Taki ch*uj, gówno nr 3, zrobiliśmy Cię w ch*uja z tą sprzedażą od 12:00, jest 14:20 a my dalej mamy Ciebie kibicu i Twojego ojca w du*pach bo biletów nie sprzedajemy. Ponad dwie godziny wyjebane w piach. Banda jeba*nych amatorów.
faktycznie nie da się odzyskać hasła. ja dzwoniłem kilka razy do baby żeby odzyskać a ona zawsze mi rezerwowała bilet i mówi, że nie trzeba tego hasła bo ona mi już zrobiła bilet i nie ma problemu hehe
ten klub jest śmieszny.
#FilipiakOut
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)