U nas w tym momencie lekko ponad 1750... chyba jednak składa się na to kilka czynników, że nie możemy zapełnić 25% pojemności stadionu:
1. niektórzy wolą nie kusić losu, w końcu pandemia ma się dobrze w Polsce,
2. niektórzy nie korzystają z cudów techniki jakim jest internet a innych możliwości nie ma na zarezerwowanie biletów,
3. niektórzy nie mają karty kibica, a bez KK nie ma szans bo paragrafy nie puszczają,
4. niektórzy już mają dość kwasów w klubie i kolejnych gówien wypływających na powierzchnię,
5. niektórzy wolą tradycyjnie oglądnąć mecz przy schabowym i wyborowej
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Troszkę wstyd nie wykupić całej puli no ale z drugiej strony co się dziwić punkt nr 4@bodzia chyba bierze górę.Macie to co chcieliście osiągnąć profesorze z tabiszem pustki na stadionie...
Ja mam dość całej sytuacji. Kolejne niespełnione nadzieje. Karnet w przyszłym sezonie znów na pewno kupię na cały. Na meczu pojawię się, w tym lub przyszłym sezonie, tylko kiedy "głos kibola" lub inne stare Pasiaste środowisko zorganizuje protest. Mam ochotę jechać 90 minut z filipiakiem, jego rodziną i wszystkimi przydupasami. Mam ochotę odreagować za 17 lat zmarnowanych nadziei. Myślę sobie, że tak jak wielu Pasiaków za bardzo wpatrzony byłem w syf końca lat 90-tych.
Ciekawe, czy rzeczywiscie bylo 3185 kibicow. Jesli tak to nie bylo zle. Np na takiej Legii dzis moglo zasiasc kolo 8 tys. kibicow, a bylo 5220.
[quote='kriss7' pid='1435721' dateline='1592769389']
Ciekawe, czy rzeczywiscie bylo 3185 kibicow. Jesli tak to nie bylo zle. Np na takiej Legii dzis moglo zasiasc kolo 8 tys. kibicow, a bylo 5220.
[/quote]
hehe, na stadionie było kilkuset kibiców.
nie wierzysz, to zrób stopklatkę z ujęcia trybun.
nie wierz korporacjii
Przynajmniej wiemy ile osób ma karnety :D
Widzów było 50 tylko sie rotowali jak środkowi pomocnicy w Cracovii.
Pewnie moje dwa bilety zostały wliczone, ale wczoraj wieczorem dopadło mnie choróbsko i niestety, nie wykorzystałem.
13 dni później
Podobno na wtorkowy półfinał z Ległą zostało 800 biletów. Także jak ktoś się wacha zakupem biletu to do wtorku może pocałować kołowrotek.
Hej. Pierwszy raz będę autem przy stadionie. Czy parking jest płatny? I ewentualnie można liczyć na jakieś rady od "starszych" kolegów. Dzięki ;)
Teraz kupowałem bilet ... zostało 350/400 ...
Parkingu nie ma bo go chyba odgrodzili, na około stadionu jest strefa.
Na 3 maja nie ma strefy :)
Zostało 120 biletów na sektor gości J
- Edytowany
Jest szansa przemiescic sie z sektora C na sektor D w czasie meczu???
Przecież c jest nad d bez problemu zejdziesz z góry
[quote='sadix' pid='1437826' dateline='1594129975']
Zostało 120 biletów na sektor gości J
[/quote]
Może tym z warsiawy zostAWić ;)
Rezerwował ktoś bilety na Lecha? Wszystko przebiegło normalnie i bezkosztowo? Ode mnie system wymaga zapłaty 25 zł mimo iż mam karnet na sektor, który wybieram. Do tej pory na każdy mecz po otwarciu trybun nie miałem problemu. U wszystkich to tak wygląda i każą sobie płacić za ostatni mecz czy tylko u mnie taki błąd?
rezerwowalem, bez problemu, dzwon do POKa w godzinach otwarcia
[quote='3lvis' pid='1438497' dateline='1594459960']
Rezerwował ktoś bilety na Lecha? Wszystko przebiegło normalnie i bezkosztowo? Ode mnie system wymaga zapłaty 25 zł mimo iż mam karnet na sektor, który wybieram. Do tej pory na każdy mecz po otwarciu trybun nie miałem problemu. U wszystkich to tak wygląda i każą sobie płacić za ostatni mecz czy tylko u mnie taki błąd?
[/quote]
W miejscu jak masz wybrany bilet; po naciśnięciu"dodaj do koszyka", jest zakładka obok imienia, nazwiska i peselu: "typ biletu" - musisz rozwinąć i wybrać bilet darmowy.
Chyba że to próbowałeś, to wtedy faktycznie zostaje telefon lub wizyta w POK-u.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)