[quote='ancymon' pid='1423700' dateline='1582834250']
Żadnych psów nie będzie, co Wy Pany opowiadacie?!
[/quote]
Beda, beda, patrz uwaznie na reakcje poszczegolnych jednostek na wydarzenia boiskowe,a pozniej wiadomo co.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
- Edytowany
[quote='MakuKSC' pid='1423699' dateline='1582833127']
Rock, nie wiem co to za impreza, ale tam sie pewnie zjezdzaja jakies friki z wielu panstw, a tutaj u nas jest swojsko: Kozlowek, Wola, Prokocim, Oswiecenia, Podwawelskie etc. Same swoje chlopy.
[/quote]
W Prokocimiu ponoć już zdiagnozowali pierwszy przypadek ;)
Ale obiecują, że go nie wypuszczą ze szpitala.:D
W prakocimiu to może małecki?
Właśnie żeby coś nie odjeba. Li do wtorku z imprezami masowymi, chyba będzie trzeba maskę przeciw gazową z szafy wyciągnąć.
Z tym sektorem H to rzeczywiście dziwna sprawa. W krótkim czasie, zeszła duża liczba biletów. Zakupione od końca sektora, a wcześniej wszystkie pozostałe sektory na balkonie zapełniały się od środka. Zresztą sami się chwalą, że będą - [url=https://twitter.com/TourDeSport/status/1232961742147325953]https://twitter.com/TourDeSport/status/1232961742147325953[/url]
- Edytowany
[quote='sadix' pid='1423740' dateline='1582846566']
W prakocimiu to może małecki?
Właśnie żeby coś nie odjeba. Li do wtorku z imprezami masowymi, chyba będzie trzeba maskę przeciw gazową z szafy wyciągnąć.
[/quote]
Co małpecki miałby robić w Prokocimiu?
On to najwyżej w Kobierzynie (na Babińskiego *)) lub na Brodowicza
dzięki Kruszyno za czujność ;)
Co do sektora H to przyjrzał bym się bliżej tym ~120 biletom
[img]https://i.imgur.com/pw1JIi4.png[/img]
Raz kilka lat temu oglądałem derby z sektora H3. Tego dnia miałem iść do pracy ale w ostatniej chwili się zmieniło i miałem wolne. Pojechałem po bilet i były tylko ostatnie sztuki na H3. I rzeczywiście, było tam trochę osób z gts, ale tylko takie pikniki 50+.
Tylko dziadki-pikole nie kupują na akord w tej samej chwili.
- Edytowany
Zgadza się. Wtedy, kilka lat temu sektor gości był pełny, na H były same pikniki. Inna sytuacja.
Podpytałem i w klubie zweryfikowali te podejrzane bilety i wszystko w porządku. To miejsca dla naszych młodych zawodników. Klub dziękuje za czujność ;)
Zawsze gotowi! :)
No bo kto by chciał wyjść z naszej Ziemi Świętej z pchłami?
Panowie , mam pytanie: chcę kupić bilet dla brata? Brat ma nie ważną kartę, da rady to zrobić przez neta? Bo że swojego konta nie mogę kupić..
Pierwszy raz nie b ale h ;) spokojnie robicie panikę jak z koronawirusem.
Jeżeli miał starą kartę to powinien się zalogować na PESEL i nazwisko jako hasło. I wydrukować bilet.
Niech sobie druknie kod bo słabo czyta z telefonów.
Dlaczego jeszcze nie została uruchomiona sprzedaż biletów na sektor gości? W wolnej sprzedaży zostało 700 biletów wiec jutro na pewno się skończą bo sporo ludzi starym zwyczajem kupuje bilety tuż przed meczem. A tak to dodatkowe 750 ( z buforami pewnie 1000) biletów by było do dyspozycji.
Nie rozumiem tego krzyku o otwarcie sprzedaży na J. Patrząc na tendencję, że od 4 dni średnio się sprzedaje 200-300 biletów dziennie to martwy sie żeby zapełnić to co jest dostępne plus ew. bufory.
W czym aż tak atrakcyjniejszy jest ten sektor od D czy I na które ciężko idzie sprzedaż???
Jak się sprzedadzą inne to się otworzy J i Ci co na ostatnią chwilę zawsze zostawiają zakup biletów nie będą mieć już wyboru co do sektora...
A bufory z A zostały włączone do sprzedaży?
> [color=#000000][font=sans-serif]A bufory z A zostały włączone do sprzedaży?[/font][/color]
Wydaje mi się że nie, było by to widoczne na www.pasy.info jako ujemna liczba sprzedanych biletów (jak to miało miejsce przy innych ręcznych korektach).
- Edytowany
[quote='bodzio969' pid='1424720' dateline='1583159568']
Nie rozumiem tego krzyku o otwarcie sprzedaży na J. Patrząc na tendencję, że od 4 dni średnio się sprzedaje 200-300 biletów dziennie to martwy sie żeby zapełnić to co jest dostępne plus ew. bufory.
W czym aż tak atrakcyjniejszy jest ten sektor od D czy I na które ciężko idzie sprzedaż???
Jak się sprzedadzą inne to się otworzy J i Ci co na ostatnią chwilę zawsze zostawiają zakup biletów nie będą mieć już wyboru co do sektora...
[/quote]
Jesteś pewien ze otworzą?
Co do sektora A to do sprzedaży poszło 1428 - czy to jest z buforami czy bez? Bo chyba bez buforów to tych miejsc tam powinno być 1700.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)