Dało się kupić dla innej ze swojego konta. Od dawna kolega mi kupuje karnet ze swojego konta i mojej kobiecie również kupował. Nie wiem jak teraz a sam nie mam dostępu do strefy
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jak ja kupowalem karnet innej osobie ze swojego konta,to potem caly sezon sie bujalem do pokow po potwierdzenia biletow na pojedynczy mecz, bo nigdy nie bylo pewne czy wejdzie na karte czy na to wydrukowane potwierdzenie z kodem kreskowym. System dzialal sobie jak chcial, byl elastyczny, raz z karty, raz z jednorazowego biletu. Tym razem kupilem osobno w POK-ach a nie przez neta I na razie jest spokoj.
Jak tylko raz kupowała bilet i jest w bazie to nie powinno być problemu. Jak wpisujesz dane (Imię, Nazwisko i pesel) to narodowość się chyba sama wypełnia. Nie kojarzę bym musiał ją wypełniać kiedykolwiek.
Jeśli nie miała nigdy biletu to kicha trzeba iść do kasy. Tylko tam ją mogą do systemu dopisać.
[quote]Jak tylko raz kupowała bilet i jest w bazie to nie powinno być problemu. Jak wpisujesz dane (Imię, Nazwisko i pesel) to narodowość się chyba sama wypełnia. Nie kojarzę bym musiał ją wypełniać kiedykolwiek.[/quote]
Tak, była kilka lat temu na meczu. Właśnie problemem jest to, że narodowość się nie wypełnia z automatu a jest to obowiązkowe pole.
W ogóle to powinno działać w ten sposób, że po kliknieciu "OK" powinien pokazać się na czerwono komunikat co poszło nie tak np.
- Nie ma Cię w systemie
- nie uzupełniłeś wymaganego pola [nazwa pola]
A obecnie jest to odświeżenie strony bez żadnego komunikatu :/
No nic, będziemy stać w kolejce. Do zobaczenia na meczu
Może nie przeszłą "odświeżenia rekordu w bazie" czyli za rzadko ja na mecze zabierasz. ;)
Coś robisz źle albo jakieś cuda.
38 dni później
Jakby ktoś nie słyszał:
Posiadacze karnetów mogą na pucharowy mecz z Rakowem zabrać dwie osoby za darmo. Trzeba tylko odebrać darmowe wejściówki w POK.
Chyba w klubie spodziewają się marnej frekwencji.
Dobra decyzja.
Kumpel powiedział że pas, choć szkoda bo chętnie by Raków obejrzał :D
[quote='J&B' pid='1409660' dateline='1575379926']
Jakby ktoś nie słyszał:
Posiadacze karnetów mogą na pucharowy mecz z Rakowem zabrać dwie osoby za darmo. Trzeba tylko odebrać darmowe wejściówki w POK.
Chyba w klubie spodziewają się marnej frekwencji.
Dobra decyzja.
[/quote]
Ciekawe skąd mam im wytrzasnąć 2 równie j*bniętych ludzi jak ja (którzy w dodatku nie mają jeszcze karnetu)
Gdyby ktoś z Was miał takie wolne wejściówki to chętnie przygarnę, swoje już rozdysponowałem, a mam parę osób w pracy które wyrażają chęć debiutu Ziemi Świętej.
Ja mam jednego chętnego więc jak ktoś chce to zapraszam przed meczem od strony Kraszewskiego (mam nadzieję, że pójdzie sprawnie).
Mam wolna ulotkę uprawniającą do odbioru dwóch darmowych biletów. Chętnych zapraszam pod wejście na sektor B to przekażę.
Ulotka nie jest do niczego potrzeba.
Problemem niewielkim jest to, że można wziąć tylko na sektor na którym ma się karnet więc jak jest więcej chętnych do wspólnego oglądania to pojawia się dylemat...
Informacyjnie ja z żoną dysponujemy również 4 darmowymi biletami więc jak ktoś ma ochotę na sektor G to zapraszam na priv
Nie prawda Bodzio 969,Ja dzisiaj odbierałem i kobitka mnie się pytała na jaki sektor chce
No widzisz... na stronie stoi jak byk napisane. Pisałem do klubu, pytałem i ja i żona i żadnej odpowiedzi, potwierdzenia czy też zaprzeczenia. Niby marketing się poprawił ale jak widać jeszcze sporo niedociągnięć. No więc jakby ktoś był zainteresowany to nie tylko na G ale na każdy sektor ;)
Stanowisko pań w okienku bardzo często różni się od oficjalnej linii klubu :D Na szczęście najcześciej na korzyść kupującego.
47 dni później
Orientuje się ktoś ile karnetów poszło na rundę rewanżową ?? Bo patrząc na oficjalnej stronie wydaje mi się że dość dużo
Zobaczylem czerwony kolor na samej gorze i juz przez sekunde bylem w euforii,ze jest transfer,a tu ch..,nie ten watek.
Bo jakby przekocur jakiś przyszedł, to by zeszło w dwa dni z tysiąc karnetów (no dobra, żartowałem, nie wiem kto by to musiał być, żeby tak się stało, ale na pewno byłoby to widoczne w sprzedaży)
A wracając do rzeczywistości...
Na B1 - przez ponad tydzień poszły 3 karnety...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)