do 3 akapitu to tak
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote='osama12' pid='1393406' dateline='1565524197']
do 3 akapitu to tak
[/quote]
Czyli mogę kupić komuś bilet, czy też nie?
Tak mozesz.. musisz miec jego pesel
6 dni później
Mam pytanko,Córce przypadła przyjemność wprowadzania piłkarzy na meczu z Areczką, Pani która do mnie dzwoniła z pytaniem powiedziała żebym wysłał smsem pesel dziecka i OPIEKUNA i że bilety będą czekać w kasie.Moje pytanie, czy to są bezpłatne wejściówki? Miał ktoś podobną sytuację?
Bezpłatne
37 dni później
Czy wejście na puchar dla karnetowiczów jest wliczone,czy trzeba bilet kupować,bo kiedyś tak było,ale nie wiem jak jest teraz.
[quote='lucjusz' pid='1400524' dateline='1569405926']
Czy wejście na puchar dla karnetowiczów jest wliczone,czy trzeba bilet kupować,bo kiedyś tak było,ale nie wiem jak jest teraz.
[/quote]
[i]"[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]W cenę karnetu wliczone są również spotkania Ligi Europy oraz Pucharu Polski."[/font][/size][/color][/i]
Za:
[url=https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/karnety_rezerwacja_miejsc_tylko_do_soboty_22_czerwca_wlacznie][u][color=#0066cc]https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/karnety_rezerwacja_miejsc_tylko_do_soboty_22_czerwca_wlacznie[/color][/u][/url]
8 dni później
Namawiać znajomych i idziemy każdy kto tylko może w niedzielę na mecz!!!!
Wie ktoś czy otwarte są kasy przed meczem od ulicy Kraszewskiego?
[quote='PrzemoWZG' pid='1402629' dateline='1570347696']
Wie ktoś czy otwarte są kasy przed meczem od ulicy Kraszewskiego?
[/quote]
Są otwarte
14 dni później
Czy można wejść na stadion z plecakiem? W środku jakieś najpewniej puste już wtedy pojemniki na żywność, kalendarz, itp..
Głupia sprawa, nigdy tak nie wchodziłem to i nie zwracałem uwagi na inne osoby, nie umiem tak obsłużyć wyszukiwarki by znaleźć odpowiedź akurat na to pytanie. A pora meczu tak fantastyczna, że za bardzo co z tym plecakiem po pracy nie ma zrobić, pomijając już że pewnie trzeba się będzie urwać trochę szybciej.
Śmiało możesz próbować, myślę, że nawet jak się przyczepią do pojemników to rozmową załatwisz :-)
Nie raz jechałem prosto z pracy, z plecakiem w którym była ładowarka laptop i pojemniki na jedzenie. Nigdy nie było problemu.
Tylko nie trzymaj w tych pojemnikach materiałów wybuchowych.
materiałów wybuchowych nie wezmę, ale może tego schabowego, co to prezes mówił że kibice wolą go jeść przed telewizorem niż przyjść na stadion, to czemu nie? będzie można ocenić czy tak samo smakuje przed telewizorem jak na stadionie. jedynie z waleniem wódy na stadionie trochę ciężej.
Weźmiemy 2 plecaki i już ;)
Dobra akcja warto dać znać o tym znajomym!
[color=#000000][size=small]https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1187072686708723713?s=20[/size][/color]
[quote='szlaktornad' pid='1404103' dateline='1571606744']
materiałów wybuchowych nie wezmę, ale może tego schabowego, co to prezes mówił że kibice wolą go jeść przed telewizorem niż przyjść na stadion, to czemu nie? będzie można ocenić czy tak samo smakuje przed telewizorem jak na stadionie. jedynie z waleniem wódy na stadionie trochę ciężej.
[/quote]
Wnieść spoko nie tak dawno koleś przeszedł przez wyszukiwarkę z reklamówka w której było 0,7 wyborowej i Pepsi :D
Chcę kupić bilet dla osoby towarzyszącej i nie mogę zaznaczyć narodowości (przycisk jest zablokowany) a to pole jest wymagane i system mnie dalej nie chce puścić. Czy ktoś miał podobny problem?
- Edytowany
Czy ktoś może potwierdzić, że nie da się kupić biletu dla innej osoby?
Konkretnie chodzi mi o kobietę. Mam wyszarzone pole narodowość i nie chce mnie przepuścić dalej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)