Pytam, bo na przykład z gtsem full to było coś 12 900.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Podejrzewam, że strefy buforowe były poszerzone
Bo liczyli ludzi na stadionie a pies to nie człowiek.
[quote='Diabel' pid='1388902' dateline='1563280305']
[quote='kola93' pid='1388896' dateline='1563275096']
[quote='Mentny' pid='1388895' dateline='1563274912']
Oficjalna:
Liga Europy: Kasy we wtorek i środę czynne do godziny 20:00.
Bilety na mecz rewanżowy oraz karnety można dziś (no i jutro) nabywać przez 10 godzin - aż do 20:00.
[/quote]
Dziś coś ruszyło, bilety schodzą w dobrym tempie jak sprawdzam na cracovia.pl Czy w tym sezonie też dają jakiś bryloczek, plakat jak w ubiegłych latach do karnetu? ( nie wiem bo kupowałem przez internet )
[/quote]
w tym roku rowniez przez internet, natomiast w poprzednich [size=small]przy kupowaniu karnetu dostalem usmiech pani w kasie[/size]
[size=small]pewnie breloczkow/plakatow/czegokolwiiek akurat nie bylo, i tak co rok[/size]
[/quote]
To szczęściarz bo ja nawet uśmiechu nie dostałem w ostatnich latach ::P Tylko paragon.
jest szansa że ten uśmiech zmyśliłem lub sobie wmówiłem
Zajebiście schodzą bilety - jak świeże bułeczki. Na tą chwilę z najbardziej rozchwytywanych: A3 - 8szt, F2 - 6 szt, E2 - 20szt, H1 - 46szt, G1 - 93szt
- Edytowany
Ciężko kupić bilet przez stronę w tej chwili.
Niestety mecz nie dopuszcza sprzedaży anonimowej czyli jak ktoś pierwszys raz chce kogoś wziąć to tylko w POKu zakup biletu :/
Chciałbym kupić bilet ze zniżką studencką ( za 10 zł ), ale na internecie nie nalicza mi zniżki. Pamiętam, że przy wyrabianiu nowej karty, pokazywałem legitymacje studencką. Musialbym w tym sezonie pokazywać ją znowu? Jest możliwość jakoś zdalnie udowodnić, że jestem studentem? W Krakowie będę tylko w dniu meczu, a w kolejkach nie chce brać udziału.
Przyjedź 2 godziny przed meczem i załatwisz bez kolejki.
Czy przed meczem pucharowym 2 godziny naprawdę wystarczą ???
Ryzykowne. Ja radziłbym tak: po pierwsze to czy jak kupujesz bilet to nie masz opcji zaznaczenia swojego studenctwa? Tak jest np. w przypadku kobiet. Wybiera się karnet i bach cena 299 zł, klikasz, że to jednak kobieta i jest 99 zł. Po drugie to na oficjalnej jest telefon do POKu i możesz spróbować, miłe dziewczęta może zaradzą. Po trzecie w końcu są bilety po 15 (jeżeli wspmożesz piłkarzy dopingiem) czy 20 zł. Radziłbym ostatecznie odżałować, a przed meczem przyjść wcześniej i załatwić sprawę na przyszłośc.
Powinno być tak ,że w podsumowaniu nalicza zniżkę.Ja tak miałem przy kontynuacji karnetu ,że była normalna cena a pozniej już samo zniżkę naliczyło.
[img]https://pbs.twimg.com/media/D_n14qqU8AADnKS.jpg[/img]
Pieknie, 2K w ciagu 1 dnia i to 2 dni przed meczem :D
Wrzutka ze strefą relaksu chyba przypadkiem napędziła sprzedaż bo mówią o niej nawet w wiadomościach :D
[quote='stary kibol' pid='1388976' dateline='1563301766']
Czy przed meczem pucharowym 2 godziny naprawdę wystarczą ???
[/quote]
Będzie wisieć kartka BRAK BILETÓW to i kolejek nie będzie :)
Przynajmniej wszystko na to wskazuje :)
Jutro pyknie 10 do południa i mam nadzieję że tuz przed meczem zostaną resztki w czeluściach H bo na D zabraknie.
Rock, o co chodzi z wiadomościami? poważnie?
To byłoby pięknie, gdyby w ostatnim dniu pojawiła się kartka - Brak biletów. Wtedy przyjdzie czas na następne marzenie - brak karnetów, wszystkie miejsca wyprzedane! :)
Wykorzystali nasz wpis do przywalenia Trzaskowskiemu, ale fajnie że zacytowali całość, łącznie z godzinami otwarcia kas :)
https://twitter.com/WiadomosciTVP/status/1151191006982918149
- Edytowany
Darmowa reklama z pewnie kilkuset tysięcznym zasięgiem tylko potwierdza że marketing w Cracovii to obecnie najwyższa półka, ze sporym zapasem na dalszy rozwój.
12 sekund w prime time z oglądalnością nie kilkuset tysięcy a może 2,5 mln to trochę jest warte...
- Edytowany
[quote='Rock' pid='1388997' dateline='1563308881']
[img]https://pbs.twimg.com/media/D_n14qqU8AADnKS.jpg[/img]
Pieknie, 2K w ciagu 1 dnia i to 2 dni przed meczem :D
Wrzutka ze strefą relaksu chyba przypadkiem napędziła sprzedaż bo mówią o niej nawet w wiadomościach :D
[/quote]
No ale szmaciarze ubeccy dalej jak mantrę powtarzają, że my kibiców nie mamy! Na pohybel im !!
Zapełniamy cały stadion, a biletów powinno braknąć długo przed meczem i najlepiej dzisiaj. I to byłby news - zabrakło biletów na rewanżowy mecz Cracovii, puszczony w wielu stacjach telewizyjnych. To byłby dobry marketing. A do tego jeszcze awans dalej- karnetów poszło by wówczas sporo!! Nawet zaprzyjaźnione ze szmatą dziennikurestwo niewiele by pomogło!!
Frekwencję zwerfikuje liga, na ŁKS sie powinno być pewne 10-12k a co dalej? Jedynie dobra gra zapewni nam pełny stadion. W tym sezonie nie chce widzieć 5 tys. bo to jest poziom piasta i Płocka a nas stac na więcej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)