+3 karnety dojdą jak będę odbierał voucher na Słowację w tym dziecko które takiego karnetu nie musi mieć
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote='VelVet' pid='1387475' dateline='1562350242']
Dalej uważam, że mamy za tanie te karnety :D Śmieszne, że jeden mecz na B kosztuje 11,50 na wielką Cracovie!
[/quote]
Oczywiście, że są za tanie. Karnet na D ze zniżką to 150 zł. Aż mi wstyd kupować, choć rozumiem, że tam głównie dzieciaki.
- Edytowany
Tylko czemu tak mało ich sie sprzedaje
[quote='Mathauzz' pid='1387563' dateline='1562440334']
[/quote]
Nie ma u nas mody na karnety. Dodatkowo mnie np. Filipiak dwukrotnie zniechęcił do zakupu wymyślając sobie, że tylko posiadacze karnetów mogą wejść na mecze (raz na starym stadionie i stosunkowo niedawno na nowym). Kiedyś kupowałem.
[quote='mcz_' pid='1387564' dateline='1562441648']
[/quote]
Nie ma u nas mody na karnety. Dodatkowo mnie np. Filipiak dwukrotnie zniechęcił do zakupu wymyślając sobie, że tylko posiadacze karnetów mogą wejść na mecze (raz na starym stadionie i stosunkowo niedawno na nowym). Kiedyś kupowałem.
[/quote]
Ale co to znaczy,że Filipiak mnie zniechęcił, przecież Cracovia to my !!!
[/quote]
[/quote]
Tu nie ma co się mazgaić i strzelać fochy! Dla każdego fana powinno to być jako wypupienie OC/AC na samochód. Może i nie korzystam,ale trzeba kupić karnecik. Żal emigrantów, daleko i nie mają jak do swojego 'estadio' zawitać, a reszta z forum albo chce oglądać Pasy albo ' sama nie wiem czy cię kocham, no bo wiesz kiedyś ta zimna kiełbaska. i tyle się wyczekałem po bilet...' Każdy z nas czeka na sukcesy! Każdy jednak jeśli jest wiernym fanem uciuła wg. mnie te pieniądze i wesprze klub. Przegrają pierwszych 5 meczy i strzelę foch, że odpuszczam, że dziady. Zima jednak przyniosła serie zwycięstw i co ? Mam karnet, grupa miestrzowska, jestem zawsze na bieżaco, ale w sumie komu ja to piszę jak każdy ma karnet Korzystam z forum od lat, nie udzielam się bo uważam że lepiej działać niż klikać,ale odpływ ludzi w tłitery itp powoduje,że nawet ja zasiadam do klawiatury. To forum to nasze miejsce w sieci który było, jest i będzie, a stadion jest obowiązkowo naszym miejsce gdzie krzyczymy i wyrażamy głośno swoją opinię.
Ciekawe ilu forumowiczów ma karnet?
P.s. ja mam?
[quote='ZbigniewT' pid='1387565' dateline='1562442979']
[/quote]
[/quote]
Ale co to znaczy,że Filipiak mnie zniechęcił, przecież Cracovia to my !!!
[/quote]
Raz, że mnie zniechęcił, a po drugie - jak pisałem tu kilkadziesiąt postów wcześniej, uznałem, że dzięki biletom mogę oglądać mecze z różnych sektorów. Kupowałem swego czasu karnet na G1 i stamtąd bardzo dobrze mi się mecz oglądało, ale jak przyjechała do nas np. rozśpiewana ekipa hanysów z Zabrza czy Chorzowa to czułem się trochę jak na wyjeździe. Na sektorze G często lepiej słychać ekipy wyjazdowe od naszego młyna. I na takie mecze wolałem chodzić np. na B. Tu ktoś pisał, że niby przy posiadaniu karnetu można zmienić sektor, ale nie można tego zrobić w dniu meczowym, zatem trochę bez sensu.
[quote='TOM76' pid='1387582' dateline='1562489318']
Ciekawe ilu forumowiczów ma karnet?
P.s. ja mam?
[/quote]
Będzie.
Mamy karnety i jesteśmy z tego dumni - najwyższy rząd na B1. :D
Kolejny raport karnetowy:
Stan na dzień 07.07.2019 godz. 23.00 - [size=xx-large]1900[size=small](+ nieznana mi bliżej liczba na VIP)[/size][/size]
sektor A: [b]244[/b]
sektor B: [b]604[/b]
sektor D: [b]88[/b]
sektor E: [b]206[/b]
sektor F: [b]322[/b]
sektor G: [b]133[/b]
sektor H: [b]85[/b]
sektor I: [b]218[/b]
VIP: [b]???[/b]
Minęły kolejne 3 dni i poszło 113 karnetów... czyli jest nieźle bo trochę ponad średnią z ostatnich dni. Od jutra sprzedaż biletów na rewanż w LE więc może ktoś pójdzie po bilet a odejdzie z karnetem?
Karnet ma tylko jedną wadę. Jesteś przypisany na stałe do jednego miejsca. Może w końcu się skuszę, bo i tak ostatnimi czasy tylko B odwiedzam.
W tym sezonie już nie jesteś. Można przebukować (ale chyba nie w dniu meczowym).
Arka Gdynia 3 tys karnetów sprzedanych
Pamiętajcie że w czwartek to pierwszy mecz. W zeszłym roku pod kasami na pierwszym meczu były tłumy. Ludzie wchodzili na drugą połowę. Warto już zaopatrzyć się w bilet a najlepiej w karnet.
Cracovia... i już :)
Większość moich znajomych, stałych bywalców od lat karnetu jeszcze nie ma. ja również. Pójdę w poniedziałek lub wtorek, będzie więcej ludzi, kogoś spotkam, taka mentalność...:) tysiąc w najbliższym tygodniu przewiduje.
Niestety wraz z rozpoczęciem sprzedaży biletów na mecz LE nie mam możliwości podpatrzenia jak idzie sprzedaż karnetów (wiadomo nie mam wglądu kto kupił karnet a kto tylko bilet na to spotkanie). Natomiast klub jak widać w różnych mediach społecznościowych nie ma zamiaru podawać komunikatów z tym związanych.
Dlatego wrzucam aktualny raport biletowy na rewanż z DAC:
Stan na dzień 12.07.2019 godz. 23.30 - [size=xx-large]3370[size=small](+ nieznana mi bliżej liczba na VIP)[/size][/size]
sektor A: [b]482[/b]
sektor B: [b]968[/b]
sektor D: [b]204[/b]
sektor E: [b]314[/b]
sektor F: [b]461[/b]
sektor G: [b]245[/b]
sektor H: [b]139[/b]
sektor I: [b]557[/b]
VIP: [b]???[/b]
Nie wygląda to póki co powalająco. Mam nadzieję, że weekend przyniesie znaczącą poprawę w tym względzie. A w ogóle to biletów powinno zabraknąć skoro w dwudziestotysięcznej Dunajskiej Stredzie było prawie 10 tysięcy widzów...
Jeśli u nas nie będzie dychy to uważam, że będzie to jeden wielki wstyd. A po tym co widziałem na własne oczy u nich na stadionie to wstydem będzie też jeśli sektor D będzie wyglądał tak jak w ostatnich miesiącach.
Tak więc wszyscy do kas, przyprowadzać kogo tylko możecie!
#10kNaCracovie
Nie ważne ile ważne gdzie. :)
8400 biletów dostępnych więc nie ma na co czekać tylko brać przed bo znowu będzie zdziwienie jak ludzie będą wchodzić na druga połowę ale u nas to chyba standard.
Na B1 i F3 już nie ma miejsc. Ogólnie poza tym jeszcze sporo wolnych zostalo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)