[quote='Gąsior-' pid='1364496' dateline='1550682253']
MKS twierdzi że jest już ponad 6 tys sprzedanych, jak to możliwe? Skad te różnice?
[/quote]
Gdzie podają, że tyle biletów poszło?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
np Cracovia na facebooku
dokładnie 6024
[quote='Hrabia' pid='1364510' dateline='1550687349']
[quote='Gąsior-' pid='1364496' dateline='1550682253']
MKS twierdzi że jest już ponad 6 tys sprzedanych, jak to możliwe? Skad te różnice?
[/quote]
Gdzie podają, że tyle biletów poszło?
[/quote]
Albo tt Cracovii. Warto to mieć aby byc na bieżąco bo dużo rzeczy nie ma na forum a tam jest. Rejestracja trwa kilka minut a informacji sporo.
[color=#000000][size=small]https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1098263149499895813?s=20[/size][/color]
Dzięki, ale nie mam czasu na Twitter :) Facebooka też nie mam :) wchodzę na te strony tylko wtedy, gdy ktoś zamieści tu na forum linka do konkretnej wiadomości, które mnie interesuje np. takie jak powyższe o frekwencji :)
Rozumiem. Sugerowałem tylko że dużo informacji Ci ucieka a strata czasu żadna. Dajesz tylko obserwuj co Cię interesuje i nikt tam nie zmusza do większej aktywności. Mówię o tt.
To pewnie liczba wraz z wykupionymi karnetami, tak że wcale nie musi się pokrywać z faktyczną frekwencją.
W wyniku zmian cen biletów/karnetów przed sezonem wielu seniorów zostało "zmuszonych" do przeniesienia się na sektor B, a obecnie także na A. Są to sektory gdzie większą cześć spotkania kibice stoją co nie jest zapewne komfortowe dla naszych starszych fanów. Można by jakoś wspomóc ich w zakupie/przebukowaniu na sektory po drugiej stronie boiska. 68 lat czekaliśmy na zwycięstwo z Legią w Warszawie, a 68 to też wiek seniorski, więc można to jakoś połączyć. Na przykład aukcja koszulek piłkarzy z meczu w Warszawie a zebrane fundusze przeznaczyć na karnety dla seniorów?
Na A się siedzi
- Edytowany
Zrobiłem swoje obliczenie (stan na 22:15), zakładając 100% frekwencji na Vipach, Sky boxach i loży prasowej. Wyszło coś takiego:
[img]http://i65.tinypic.com/15rxkjd.png[/img]
- Edytowany
Sorry, ale albo Ci się pomyliły rubryki albo napisałeś kompletną bzdurę - 1 sprzedany bilet na D??? Toż nawet karnetów jest więcej zaklepanych na ten sektor...
No i ogólna pojemność sektorów też nieprawidłowa (A, B, D, I)
- Edytowany
[quote='m4rcin' pid='1364559' dateline='1550698290']
Zrobiłem swoje obliczenie (stan na 22:15), zakładając 100% frekwencji na Vipach, Sky boxach i loży prasowej. Wyszło coś takiego:
[img]http://i65.tinypic.com/15rxkjd.png[/img]
[/quote]
Na sektorze D tylko jedno miejsce wykupione? Już trochę karnetów chyba poszło ... :) z drugiej strony może jeszcze tych karnetów nie wprowadzili do systemu :)
- Edytowany
ok, nie zauważyłem, że wyszla taka bzdura, pojemność poszczególnych sektorów wziąłem z https://www.wikipasy.pl/Przewodnik_po_nowym_stadionie_Cracovii
teraz widzę, że np sektor D0 kiedyś nie istniał, tylko był to jeszcze sektor B.
@bodzio969 gdzie dostanę prawidłowe pojemności sektorów?
w nowym zestawieniu mniejszy się pojemność B a zwiększy pojemność D, ale to chyba nie powinno mieć wpływu na ogólną frekwencję.
- Edytowany
Szczerze to nie znalazłem aktualnej informacji.
Ale jako, że ostatnio z nadmiaru wolnego czasu przeliczyłem dostępne miejsca na mecz z Jagą to oszczędzę Ci tego czasochłonnego zajęcia ;) Ale nie mam z podziałem na podsektory tylko całościowo
A: 1409
B: 2092 (odjęte za bufor przy J)
C: 84
D: 2472
E: 1000
F: 900
G: 888
H: 867
I: 2273 (odjęte za zdemontowaną część trybuny i jest bufor przy J)
VIP, Sky-Boxy, Prasa i J założyłem, że mają taką pojemność jak podali po oddaniu stadionu bo tego nie da się sprawdzić łopatologicznie na platformie zakupowej.
[quote='bodzio969' pid='1364570' dateline='1550701810']
Szczerze to nie znalazłem aktualnej informacji.
Ale jako, że ostatnio z nadmiaru wolnego czasu przeliczyłem dostępne miejsca na mecz z Jagą to oszczędzę Ci tego czasochłonnego zajęcia ;) Ale nie mam z podziałem na podsektory tylko całościowo
A: 1409
B: 2092 (odjęte za bufor przy J)
C: 84
D: 2472
E: 1000
F: 900
G: 888
H: 867
I: 2273 (odjęte za zdemontowaną część trybuny i jest bufor przy J)
VIP, Sky-Boxy, Prasa i J założyłem, że mają taką pojemność jak podali po oddaniu stadionu bo tego nie da się sprawdzić łopatologicznie na platformie zakupowej.
[/quote]
No to wyszło jeszcze gorzej..
[img]http://i63.tinypic.com/2w3q72x.png[/img]
swoją drogą to mamy pojemność bez sektora gości na niewiele ponad 13k?
@bodzio też wczoraj liczyłem miejsca i wychodzi mi tak jak tobie (w sektorze I mi wyszło ciut więcej).
Doliczając Vip, Skyboxy i C to wychodzi ok 4500 sprzedanych biletów. Spory rozjazd z tym co podaje oficjalna czyli 6000.
Przypuszczam że to są jakieś grupy zorganizowane. I to by potwierdzało to co @potter pisze że źle frekwencję mieliśmy wcześniej podawaną. Bo te grupy pewnie wchodzą na innych zasadach.
[IMG]http://i63.tinypic.com/21blymq.jpg[/IMG]
Szkoda że Jagiellonia nie przyjedzie, MKS powinien przyjac zamówienie na bilety nawet jak po terminie, zawsze to ciekawiej jak sa goście no i frekwencja wieksza o 300 400 osób, a teraz tylko jakies glupie pyskówki na tt,
To jest w 100% wina Jagielloni, termin bym znany od dawna i skoro go przekroczyli to musza za błąd zapłacić
Tolerowanie takiego niedbalstwa to jeden z większych problemów naszej piłki
A już ich wrzutki na tweeterze zamiast posypania głowy popiołem pokazują ze MKS podjął w 100% słuszna decyzje
Żal mi kibiców Jagiellonii ale pretensje mogą mieć TYLKO i wyłącznie do swojego klubu
Cracovia w tym przypadku zareagowała w 100% właściwie l, na następny raz się na Podlasiu naucza
[quote='Gąsior-' pid='1364593' dateline='1550735838']
Szkoda że Jagiellonia nie przyjedzie, MKS powinien przyjac zamówienie na bilety nawet jak po terminie, zawsze to ciekawiej jak sa goście no i frekwencja wieksza o 300 400 osób, a teraz tylko jakies glupie pyskówki na tt,
[/quote]
Podejrzewam że chętnie by to zrobili ale rozchodzi się o kasę za zorganizowanie imprezy podwyższonego ryzyka, Klub chce wykorzystać to że jaga się spóźniła z biletami i trochę zaoszczędzić.
Z drugiej strony może to i dobrze z dwóch powodów, jadze wreszcie ktoś pokazał że adekwatne jest przysłowie "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" + mamy budować pozytywną atmosferę na D, bez nich będzie o wiele łatwiej :)
[quote="Karvin" pid='1364600' dateline='1550738617']
Cracovia w tym przypadku zareagowała w 100% właściwie l, na następny raz się na Podlasiu naucza
[/quote]
Zastanawiam się jak magiczne 14 dni ma się do oficjalnych wytycznych z ekstraklasy. Z tego co się orientuje kluby mają do 7 dni zgłosić zapotrzebowanie i do 3 dni przed meczem podać kompletną listę. Myślę że jest na forum kilka osób, które znają te wytyczne. Może się okazać że mamy inne standardy i czy pisanie wtedy że zareagowaliśmy w 100% właściwie jest uzasadnione.
Magiczne 14 dni bylo wklejone w cytacie jako przepis pochodzacy z wyzszej instancji a nie interpretacja klubowa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)