Podejrzewam, że wtedy były jeszcze stare karty. Jeżeli tak to trzeba labo kupić bilet na miejscu, albo wyrobić kartę.
Ps.Bym może Tobie to ogarnął na miejscu już teraz, ale niestety nie znam Ciebie.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
@ALRS twoja poprzednia karta straciła ważność. Musisz się wybrać do POK albo kogoś wysłać, do wyrobienia nowej karty potrzeba tylko Imienia, Nazwiska, PESEL-u i 15zł.
ale wszystkie dane z dowodu czy wystarczy podyktować i wyrobią komuś kartę ?
Dyktujesz, wystarczy że znajomy wyślę Ci pesel, imię i nazwisko znasz - tyke.
Ja tez wczoraj chciałam wyrobić karte kibica osobie ktora daaaawno temu była na Kałuzy. Okazało sie, ze nie ma jej w bazie,musiałam na nowo podawać dane. Wyczyścili system czy co?
Ludzie do cholery, jest środa! Na co Wy czekacie?
Monia wyczyscili. Dlatego jak nie ma ktoś nowej karty robić jak najszybciej, bo przed meczem będzie armagedon.
- Edytowany
Tak właśnie myślałam. Wiec z mojego wczorajszego doświadczenia,kto długo nie był na meczu,musi na nowo podać dane do systemu,aby wyrobić karte.
[quote='Rock' pid='1364397' dateline='1550654628']
Ludzie do cholery, jest środa! Na co Wy czekacie?
[/quote]
Tez nie rozumiem tego. Później bedzbę gadanie o kolejkach itd.
Dzięki za info, czyli mogę wysłać znajomego z wszystkimi danymi i załatwi to za mnie ?
xyzKSC i Rock - uwierzcie , że jakbym miał do stadionu 10,20 czy 30 km to załatwił bym to już dawno, niestety dla mnie wyjazd do Krakowa to wyprawa jak dla was mecz wyjazdowy.
@ALRS zgadza się.
- Edytowany
ALRS to nie do Ciebie było tylko do ludzi z Krakowa mających parę metrów do stadionu. Taka motywacja Dla takich ja Ty kasy powinny czekać w dniu meczu :)
Trzeba koniecznie informacje o nowych kartach rozprowadzić na profilach bo się kupę ludzi odbije od kas w niedzielę. Choćby się zesrali w POKach to w godzinę nie wyrobią 3 tys kart i do tego biletów. Poza tym jak znam życie Tabisz nie pomyśli o tym, żeby im zapasowe tonery do szuflad włożyć.
[quote='ALRS' pid='1364370' dateline='1550647961']
Mam pytanie, trochę wstyd się przyznać, ale ostatni raz na meczu ( u siebie, bo z wyjazdami jest lepiej) byłem na derbach, gdzie nasz dywizjon wojsk rakietowych przeprowadził atak na koalicję niemiecko-ubecką.
Chciałem kupić bilet dla siebie i jeszcze dwóch osób przez neta , ale podając pesel i hasło wyskoczyło mi, że nie ma takiego konta - fakt bilety przez neta kupowałem ostatni raz gdzieś na jesieni 2017 roku, zdaje się że moja karta straciła ważność.
Czy muszę się udać do POK-a, żeby wyrobić nową i wtedy jeszcze raz założyć konto do kupowania biletów przez neta ? Bo cholerka mam do Krakowa 160 km i wolałbym mieć bilet przyjeżdżając na mecz.
[/quote]
Wystarczy że kazdy z was założy konto na cracovia.pl podajac pesel imię i nazwisko. Wtedy będziesz mógł każdemuz nich kupic bilet przez neta ze swojego konta. Poprostu muszą być w systemie.
Złożyłem właśnie wniosek o kartę przez stronę i zapłaciłem po czym zadzwoniłem do POK-u zapytać kiedy będzie aktywna żeby nabić na nią bilet to pani z POK-u była zdziwiona, że transakcja przeszła. Ktoś miał taką sytuacje?
podliczyłem miejsca na trybunach dostępnych przez https://bilety.cracovia.pl/ i coś takiego mi wychodzi:
[IMG]http://i67.tinypic.com/ieoxp2.jpg[/IMG]
@Walas83, dobra robota (pominąłeś tu sektor gości, VIP, SkyBoxy, ale nie ma podglądu, więc rozumiem.Tutaj pewno będzie w sumie też dużo osób).
Sektor B1 4 dni przed meczem będzie zapełniony na full. Na ostatnim meczu było to bodajże 1 dzień przed meczem, [u]czyli będzie na pewno kibiców więcej, niż w meczu z Piastem. [/u]
Zapewne klub musiał wyczyścić bazy danych w związku z przepisami RODO.
MKS twierdzi że jest już ponad 6 tys sprzedanych, jak to możliwe? Skad te różnice?
Pewno mają też jakieś rezerwację grupowe, które nie sa jeszcze uwzględnione na stadionie.
Brakuje 4k działamy. Dalej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)