Ja jeszcze nie kupiłem bo nie wiem w jakim składzie pójdę. Szkoda, że nasze kupowanie biletów on-line nie ma funkcji rodzina by spiąć karty domowników i zrobić jeden zakup. Pewnie znowu wyląduje w kasie w tygodniu poprzedzającym mecz.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote='BartAcid' pid='1363298' dateline='1550255288']
Ja jeszcze nie kupiłem bo nie wiem w jakim składzie pójdę. Szkoda, że nasze kupowanie biletów on-line nie ma funkcji rodzina by spiąć karty domowników i zrobić jeden zakup. Pewnie znowu wyląduje w kasie w tygodniu poprzedzającym mecz.
[/quote]
Chyba możesz kilka biletów dodać do koszyka. Nigdy nie próbowałem, bo nie musiałem. Tylko chyba nie ma zniżek.
Można kupić kilka biletów. Ja dokupiłem dwa na Jage jednocześnie.
Mam pytanie. Gdy chcę zabrać kogoś zupełnie nowego na mecz to trzeba jeszcze robić zdjęcie biometryczne? Czy wystarczy rekestracja na cracovia.pl i kupienie biletu online?
Nie trzeba już robić zdjęcia.
Będe musiał kiedyś spróbować. Dzieki za info
Panowie, to jest ten dzień, od jutra wszystkich namawiamy na Jagę!
Na B1 zostało ledwie 50 biletów a mecz przecież za tydzień, to dobry znak.
Ważne jest to żeby każdy przyprowadził kogoś ze sobą. Nie można myśleć w stylu "ja nie muszę bo jedna osoba w tą czy w tą się na frekwencji nie odbije". Bo może i jest to prawda ale jeśli więcej osób wyjdzie z tego założenia to już różnica będzie duża.
Do roboty, namawiać starych znajomych, rodzinę i jazda na mecz, termin idealny - 18:00 niedziela, rywal gra obok nas chyba najlepszą piłkę w Polsce, nie wypada żeby nas było mniej niż 12k.
B1 to już tylko 35 miejsc :)
B bardzo ladnie sie sprzedaje jak na ten moment i raczej napewno bedzie full, pora tylko na inne sektory zeby sie zapelnily !!
I nie na ostatnia chwile czekac z biletami
[quote='xyzKSC' pid='1364041' dateline='1550502979']
B1 to już tylko 35 miejsc :)
[/quote]
Sektor B zawsze daje radę oby inne poszły za przykładem :)
Ja dziś skasowałem 4 miejsca na A3 ;] Róbcie swoje!
Ja czekam na pełny sektor A, albo przynajmniej pełny w 80%
D, D i jeszcze raz D.
A potrafi ktoś rozszyfrować zagadkę różnicy w liczbie wolnych miejsc wyświetlajacych się po najechanku myszą na sektor i tym, co widać po kliknięciu (czyli konkretnych krzesłekach). Teraz np. na B1 jest 33 po najechaniu, a 7 po ręcznym przeliwczeniu wolnych krzesełek. Jak sprawdzałem przed Piastem to na każdym sektorze były bardzo duże różnice. Teraz na oko też są, ale nie chce mi się liczyć :)
[quote='mk' pid='1364174' dateline='1550531597']
A potrafi ktoś rozszyfrować zagadkę różnicy w liczbie wolnych miejsc wyświetlajacych się po najechanku myszą na sektor i tym, co widać po kliknięciu (czyli konkretnych krzesłekach). Teraz np. na B1 jest 33 po najechaniu, a 7 po ręcznym przeliwczeniu wolnych krzesełek. Jak sprawdzałem przed Piastem to na każdym sektorze były bardzo duże różnice. Teraz na oko też są, ale nie chce mi się liczyć :)
[/quote]
Patrzysz tylko na połowę sektora. A już myślałem, że to błąd matrixa :P
[quote='mk' pid='1364174' dateline='1550531597']
[/quote]
Pod spodem masz suwak (lewo/prawo) widok nie obejmuje całego sektora.
Chce komuś wyrobić Kartę kibica.Wystarczy imię nazwisko i pesel czy osobiście ta osoba musi być?
Wystarczy - dzisiaj wyrabiałem dla żony ;)
Mam pytanie, trochę wstyd się przyznać, ale ostatni raz na meczu ( u siebie, bo z wyjazdami jest lepiej) byłem na derbach, gdzie nasz dywizjon wojsk rakietowych przeprowadził atak na koalicję niemiecko-ubecką.
Chciałem kupić bilet dla siebie i jeszcze dwóch osób przez neta , ale podając pesel i hasło wyskoczyło mi, że nie ma takiego konta - fakt bilety przez neta kupowałem ostatni raz gdzieś na jesieni 2017 roku, zdaje się że moja karta straciła ważność.
Czy muszę się udać do POK-a, żeby wyrobić nową i wtedy jeszcze raz założyć konto do kupowania biletów przez neta ? Bo cholerka mam do Krakowa 160 km i wolałbym mieć bilet przyjeżdżając na mecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)