Karnet wzięty. Niestety nie na kultowy sektor "A", tylko raczej pogardzany sektor F". Ale jest.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
- Edytowany
Zapraszam do siebie obok Dorwas, zawsze jakies miejsce jest, odkad seniorow Filipiak eksmitowal
Chętnie wymienię poglądy face to face.
https://cracovia.pl/pilka-nozna/bilety/karta_krakowska
Klub w informacji o cenach karnetów się tym nie chwali, a szkoda. Posiadacze Karty Krakowskiej (https://www.kk.krakow.pl/) otrzymują 10% zniżki na karnety - z tym, że nie łączy się to z innymi promocjami, jak ktoś dostaje zniżkę za przedłużenie karnetu, to już drugiej nie dostanie.
Ale, żeby nie było tak już zupełnie normalnie, to nie wiem, jak weryfikują posiadaczy tej karty - jak ktoś ma osobno, to pokaże, ale w końcu chyba większość ma ją nabitą na Krakowską Kartę Miejską. Pani mi powiedziała, że wyjątkowo uwierzy mi na słowo :) Ciekawe co będzie, jak więcej osób się zacznie zgłaszać.
Z tego co wiem jest na nich specjalny numer, który zidentyfikują więc to nie tylko o okazanie chodzi z tego co kiedyś słyszałem jak jesienią to wchodziło w MKSie. Nie wiem jak sprzedaż przez internet.
Bilet można sprawdzić na stronie mpk: http://www.mpk.krakow.pl/
Przepisujesz cyferki z karty i tyle, więc [s]dziwne, że[/s] dziewczyna w okienku nie wiedziała.
Próbują też, choć nieudolnie dotrzeć do osób, które wcześniej miały karnet na sektor A i przeniosły się na inny.
Dostałem takiego mejla z pok@cracovia.pl:
"Witam,
W systemie widnieje informacja, że zakupił Pan karnet na sektor G. Jeśli nadal jest Pan zainteresowany sektorem A3 to miejsce o które Pan pytał jest wolne. Sprzedaż na sektor A została otwarta więc mógł Pan tam wykupić miejsce. Zmiany sektora dotyczyły osób które kupiły karnet na cały sezon na inny sektor i teraz chcą zmienić.
Pozdrawiam
MKS Cracovia "
Odpisałem, że musieli mnie z kimś pomylić, bo owszem miałem karnet na sektor A, ale na jesień karnetu nie kupowałem. Inna sprawa, że już wcześniej kupiłem karnet wiosna na moje stare miejsce na A3
Czemu dla biletowców nie ma zniżek na KK.
Bo to inny sort kibica wedlug MKSu ;)
Jak ułatwią zmianę sektorów karnetowiczom to może zmienie sort.
- Edytowany
" Licencja odzyskana, pora na Waszą kolej! Pokażcie, na co stać kibiców Wisły! Karnety wiosna 2019 są dostępne na stronie. Drużyna z charakterem zasługuje na wsparcie! Liczą się czyny, a nie słowa! "
Tak, to GTS walczy o rekord karnetów, ten bankrut, który zdobędzie tylko parę punktów ! A qrwa MY ?! Przecież mamy 6 punktów do trzeciego miejsca, z perspektywą na sukcesy punktowe i walką o czołowe miejsca ! Pora ruszać dupy i nakręcać się na posiadanie karnetu !
POBUDKA !!!! Mecz z Piastem za 2,5 tygodnia !
[quote='ian thorpe' pid='1359348' dateline='1548174724']
" Licencja odzyskana, pora na Waszą kolej! Pokażcie, na co stać kibiców Wisły! Karnety wiosna 2019 są dostępne na stronie. Drużyna z charakterem zasługuje na wsparcie! Liczą się czyny, a nie słowa! "
Tak, to GTS walczy o rekord karnetów, ten bankrut, który zdobędzie tylko parę punktów ! A qrwa MY ?! Przecież mamy 6 punktów do trzeciego miejsca, z perspektywą na sukcesy punktowe i walką o czołowe miejsca ! Pora ruszać ***** i nakręcać się na posiadanie karnetu !
[font=Arial Black]POBUDKA !!!! Mecz z Miedzią już za 2,5 tygodnia ![/font]
[/quote]
Ciekawe....Z Miedzia powiadasz?? To jakies osobne rozgrywki prowadzisz niz Ekstraklasa??
nie prowadzę, błąd poprawiony. Dziękuję, za zwrócenie uwagi :)
- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1359348' dateline='1548174724']
Tak, to GTS walczy o rekord karnetów, ten bankrut, który zdobędzie tylko parę punktów ! A qrwa MY ?! Przecież mamy 6 punktów do trzeciego miejsca, z perspektywą na sukcesy punktowe i walką o czołowe miejsca ! Pora ruszać ***** i nakręcać się na posiadanie karnetu !
POBUDKA !!!! Mecz z Piastem za 2,5 tygodnia !
[/quote]
Tak na chłopski rozum
Łoni kupują aby ratować/wspierać klub - tak myślą w swej naiwności
My ?
Aby ratować/wspierać [b]sponsora [/b]- czyli na kolejną pożyczkę
Bo jak widać to Cracovia ani kasy ani kiboli* nie potrzebuje.
* kibolem jest - chyba każdy kibic obecny na meczu oprócz zaproszonych Comarchów
@Trapez
A nie przyszło Ci do głowy, że my możemy kupować karnety/bilety, nie żeby wspierać finansowo klub, ale żeby swoją obecnością wspierać piłkarzy, drużynę.
Czy już osiągnęliśmy ten poziom "odkibicowania", że [b]przyjście na mecz jest tylko[/b] wrzuceniem miedziaków do puszki właściciela/sponsora klubu?
Już jak rok temu ogłaszano bojkot, to wyrażałem opinię, że ubocznym jego skutkiem będzie odzwyczajenie kibiców od przychodzenia na stadion. I niestety się sprawdziło :(
- Edytowany
Cóż, można się przyzwyczaić i można się odzwyczaić. Można też odwrotnie. Najlepiej by było przychodzić po prostu z chęcią, jak zazwyczaj. Przydałoby się jednak coś poprawić a tu stale problemy z biletami te same, nie ma na co patrzeć bo piłkarze itd ale można się przyzwyczaić.Tylko czy to dobrze? Najwyższy czas przyzwyczajać się do dobrych nawyków. Mamy świetnego sponsora, rywale w dołku...
4 dni później
Nie wiem czy w dobrym wątku, ale jest to związane z biletami.
Firma Discover Cracow zaczęła z nami współpracę odnośnie dystrybucji naszych biletów dla turystów.
Nie wiem jak się na to zapatrujecie, ale właścicielem firmy jest wiślak, który również zajmuje się dystrybucją tych biletów u sąsiadki.
Z mojej strony napisze, że pracowałem w tej firmie kilka lat i uważam że to zły ruch ponieważ ten człowiek niejednokrotnie w sposób chamski wypowiadał się o nas.
Ja rozumiem podejście biznesowe, ale czy ktoś coś wie w jaki sposób udało się mu wejść z nami we współpracę? Uważam, że osoba źle wypowiadające się o Cracovii nie ma prawa z nią współpracować. Czy my jako kibice mamy na to jakiś wpływ?
Napisz na maila do stowarzyszenia to pomyślą czy można coś z tym zrobić.
kontakt [at] cracoviatomy.pl
brawo za szybką reakcję dla naszego marketingu. Polecam też słowa naszego trenera w komentarzu ;) I nie Kornet, bo ciepło w dupcie, tylko stadion, i doping !
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1090345868874665984
Panowie i zapewne też i Panie spinamy poślady i widzimy się w sobotę 9go. Kto nie ma jeszcze karnetu niech śmiga do kas, kto już ma niech przekonuje do zakupu tych jeszcze nie zdecydowanych! Ta runda może być nasza i warto już od pierwszych minut wspierać chłopaków w walce o punkty!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)