Szacuneczek , ja niestety nie mam tak dobrze jak ty i pracuje również w soboty i niedziele i nie opłaca mi się kupować karnetu , dlatego mogę tylko na pojedyncze mecze jeździć.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Kupując karnet na B, nawet jak nie pójdziesz na połowę meczy to i tak się opłaca. Kalkuluj i przemyśl. Powodzenia ;)
I jeszcze dolicz 100 km za paliwo w dwie strony :)
Rozwiązałem problem z zaległą FV za karnet. Jeśli ktoś ma taki przypadek, niech dzwoni na Wielicką i prosi Panią Manuelę. Sprawa załatwiona w 5 min a FV na mailu.
Z Zagłębiem też sektor A zamknięty :(
Pewnie im się w systemie pojebało i na mecze podwyższonego ryzyka będą sprzedawać na A ;)
Z Kartą Krakowską karnety tańsze.
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/cracovia-gra-z-karta-krakowska_26721.html
[quote='Dendi86' pid='1331345' dateline='1534171965']
Też nie możecie kupić pakietu dwóch meczy online? Po przejściu do płatności błąd wyskakuje , POK nic nie poradzi.
[/quote]
Wczoraj miałem ten sam problem, jednak dzisiaj kupiłem już bez problemu.
W moim przypadku tak samo - wczoraj cały dzień pojawiał się błąd, dzisiaj poszło sprawnie.
- Edytowany
Dla syna 5 lat, kupować bilet, czy nie?W tamtym roku w Poku mi powiedzieli ze nie trzeba.
[quote='craco8878' pid='1331644' dateline='1534399160']
Dla syna 5 lat, kupować bilet, czy nie?W tamtym roku w Poku mi powiedzieli ze nie trzeba.
[/quote]
W tamtym sezonie dzieci wchodziły za 0 zł. W tym się to chyba zmieniło i poza sektorem rodzinnym trzeba prawdopodobnie kupić normalny bilet.
dokladnie tak jak pisze Dorwas
A na sektor I jak im kupię bilet po zlotowce a nie mają kart to muszę mieć dla nich bilet z Poku z kodem kreskowy czy jak?
Witam , mam pytanie.
Czy mozna wyrobic karte kibica dla znajomego, ktory nie mial starej karty ale mial zdjecie i profil? Czy musi byc osobiscie?
Tak. Nie.
Witam czy mogę już przyjść na mecz czy filipiak i stowarzyszenie dalej mi nie pozwala?
PozdrAWiam
Nikt Ci nie broni przyjść na A. Musisz tylko okazać dowód z datą urodzenia poniżej 1953 i zakupić karnet. Na Ukrainie od kopa załatwisz i będziesz mógł bez problemów wbijać na sektor. To będzie taki Twój "performance".
Tylko sobie to załóż żeby Cie najlepszy w Polsce system bio nie wykrył
[img]https://ecsmedia.pl/c/gama-ewa-kraszek-okulary-z-nosem-w-iext48824969.jpg[/img]
W takim kamuflażu nawet race można mieć w nosie.
Ja miałbym dla Filipiaka, gdyby czytał forum propozycję kompromisu. Niech na A sprzedaje bilety i karnety (i oczywiście wpuszcza na mecze) tylko kibicom w krawatach. Wiadomo, że taki kibic "jest mniej awanturujący się".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)