czyli nie muszę wymieniać. Na wszelki wypadek podjadę jutro do POK i sprawdzę. W pn przed meczem mędzie zamieszanie
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
- Edytowany
[quote='19cracovia06' pid='1329478' dateline='1533413284']
czyli nie muszę wymieniać. Na wszelki wypadek podjadę jutro do POK i sprawdzę. W pn przed meczem mędzie zamieszanie
[/quote]
Stare karty są już nieaktywne. Wszystkie informację macie w tym temacie, wystarczy chwilkę poczytać.
Zawsze przed pierwszym meczem w sezonie należy przyjść na mecz duuużo wcześniej. Nasze kołowrotki niejedno już widziały.
Na wszelki wypadek zabiorę obie karty kibica, kartę wędkarską oraz kartę kredytową gdyby się okazało, że mimo posiadania karnetu będę musiał kupić bilet.
Tak czy owak 15 pln za ohydny kawałek plastiku to cena mocno komercyjna.
[quote='VelVet' pid='1329481' dateline='1533413844']
[quote='19cracovia06' pid='1329478' dateline='1533413284']
[/quote]
Stare karty są już nieaktywne. Wszystkie informację macie w tym temacie, wystarczy chwilkę poczytać.
[/quote]
Jakbym nie czytał, to bym o tym nie wiedział.
[quote='sterby' pid='1329482' dateline='1533413989']
Zawsze przed pierwszym meczem w sezonie należy przyjść na mecz duuużo wcześniej. Nasze kołowrotki niejedno już widziały.
Na wszelki wypadek zabiorę obie karty kibica, kartę wędkarską oraz kartę kredytową gdyby się okazało, że mimo posiadania karnetu będę musiał kupić bilet.
Tak czy owak 15 pln za ohydny kawałek plastiku to cena mocno komercyjna.
[/quote]
Kartę kredytową możesz zostawić w domu, bo jak masz karnet, to nie możesz kupić jednorazowego biletu (przynajmniej na swoją tożsamość)
Możesz ja tak zrobiłem.
Całe życie się człowiek uczy.
Jak za cholere nie moge znalezc karty, a kupilem w necie bilet, to mi go w poku wydrukuja z kodem kreskowym zeby przejsc przez bramki? Na swoim koncie mam bilet do wydruku ale bez kodu wiec mniemam, ze przez bramki z nim nie przejde.
- Edytowany
[quote='Kajak' pid='1329466' dateline='1533406792']
Na ten sezon nie dało się kupić karnetu na stara Kartę Kibica.
[/quote]
Ja online kupiłem karnet mając starą kartę, teraz liczę, że wystarczy jak przed meczem ją wymienię na nową - jeśli oczywiście będą dostępne...
I znów największe emocje człowieka czekają przed wejściem na mecz ;).
[quote='craco8878' pid='1329523' dateline='1533461170']
Jak za cholere nie moge znalezc karty, a kupilem w necie bilet, to mi go w poku wydrukuja z kodem kreskowym zeby przejsc przez bramki? Na swoim koncie mam bilet do wydruku ale bez kodu wiec mniemam, ze przez bramki z nim nie przejde.
[/quote]
Najprawdopodobniej zablokują Ci kartę i wydrukuja bilet z kodem.
Polecam załatwiać wszystkie rzeczy ddużo wcześniej, bo wejdziecie dopiero na drugą połowę.
[quote='VelVet' pid='1329531' dateline='1533463456']
[quote='craco8878' pid='1329523' dateline='1533461170']
[/quote]
Najprawdopodobniej zablokują Ci kartę i wydrukuja bilet z kodem.
Polecam załatwiać wszystkie rzeczy ddużo wcześniej, bo [b]wejdziecie dopiero na drugą połowę[/b].
[/quote]
Meczu z Lubinem
- Edytowany
No tak, w normalnie działającym klubie, to by był jutro luz, a u nas trzeba specjalnie przyjść wcześniej, bo się zmieniało kartę i nie wiadomo czy będzie działać ::) Do tego ja już mam taki nawyk wyrobiony przez lata, że jak jest pierwszy mecz w sezonie, to lepiej przyjść wcześniej, bo jeszcze się okaże, że coś z moim karnetem jest nie tak czy coś i będą problemy na bramce. Na wiosnę było fajnie, nie było ludzi, to człowiek mógł nawet 5minut przed meczem sobie przyjść i żadnych kolejek ;;)
Komuś udało się zakupić bilet przez internet? U mnie cały czas przy próbie dodania do koszyka pojawia się komunikat:
"Wystąpił problem z obsługą biletów. Proszę spróbować ponownie."
W tamtym sezonie problemów nie było, kartę kibica mam.
Ja próbowałem kupić, ale na moim sektorze się wyprzedały (chyba cały sektor zajęli seniorzy na karnetach - 0 dostępnych biletów) to sobie odpuściłem.
Wejdę na stadion pokazując bilet na ekranie telefonu tak jak ma to miejsce w przypadku 99% procent imprez masowych czy kołowrotki i stewardzi zrobią wszystko co w ich mocy żeby utrudnić mi najmocniej jak się da wejście na stadion?
- Edytowany
Ulala, widze ze lubisz sporty ekstremalne :)
A tak na powarznie, to wydaje mi sie, ze zalezy na kogo sie na bramkach trafi.
- Edytowany
i tak zdążyło mi odrzucić transakcję kartą przy zakupie biletu więc jestem mentalnie przygotowany że przy bramkach coś pójdzie nie tak i że mam jakieś 50% szans na oglądnięcie meczu ;)
Ty pokażesz swojego smartfona, farmazon okaże swojego i tak se pogawędzicie 120 minut o telefonach :D
A jak to jest teraz z tymi kartami kibica jak nie mają kodu kreskowego? Jak je skanują?
maja chipa nie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)