Zdjęcie dziś chyba przed meczem robili, aczkolwiek nie jestem pewny. Natomiast na 100% znowu nie robią kart kibica jakby ktoś chciał wiedzieć.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
ja pierdole, jak my mamy zrobic frekwencje jak caly czas sa jaja z systemem?!?!
na budce z biletami namaziane pisakiem "kart nie wyrabiamy" (!)
znajomy z synem mimo kupionego biletu odrzucony przez bramke bo nie nabilo sie na karte...
czy to jest jakis program lotu na marsa że nie mogą tego ogarnac przez kilka lat??? czy po prostu zatrudnili do obsługi małpy za 5 zł/h?
To raczej nie wina pracujących tam ludzi. Po prostu system daje ciała na całej linii. A Comarch chcąc nie chcąc dostaje "wspaniałą" reklamę, chociaż bezpośrednio firma nie ma nic do systemu (chociaż za cały program odpowiadała firma syna Profesora o ile kojarzę, więc wszystko zostaje w rodzinie) - ile ludzi już narzekało "sponsorem gigant informatyczny, a prostego systemu nie umieją zrobić".
Nie chodzi mi o ludzi w budkach tylko kogos kto w klubie jest odpowiedzialny za sprzedaż biletów i karnetów. Nie ma znaczenia kto to projektowal/montował. Skoro coś nie działą kilka miesięcy to ta osoba jest do wydupcenia.
ziomek wczoraj przed meczem robił zdjęcie i wszystko działało a przecież karty kibica nie potrzeba żeby wejść na mecz więc nie rozumiem po co ta niepotrzebna rozkmina
jak masz wyrobioną kartę, to kupując bilet nabijają Ci go na kartę, a nie dostajesz papierowego biletu z kodem kreskowym.
Rock, kogo chcesz wydupcać ? 3 albo 4 osobę która już jest na tym stanowisku, która dostała to gówno "w spadku" ?
11 dni później
Opcja zadebiutuj na Cracovii jest aktualna ? Chodzi mi o bilet za 1 zł
Aktualna, wciągnąłem ostatnio szwagra na Pasy, bilet na B1 kosztował 1 zł !
Dzieki
7 dni później
trzeba zrobic zdjecie jak się idzie pierwszy raz?
tak
Da się w strefie kupić bilet komuś kto ma kartę, np. synom, żonie czy też trzeba rejestrować każdego członka rodziny osobno?
Każdego osobno trzeba rejestrować.
Działają już drukarki bo mam kod nie czytelny na karcie.
Wczoraj nie działały.
10 dni później
nie wiedziałem, gdzie wrzucić a tutaj chyba najbardziej pasuje
O nowej ustawie wejścia na stadion - myślę, że ciekawe.
http://www.ekstraklasa.org/wandzel-ustawa-szansa-na-pelne-stadiony
Karty kibica do kosza. Zdjęcia też są zbędne
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/8998381,karty-kibica-do-kosza-zdjecia-tez-sa-zbedne,id,t.html?cookie=1
akcja - Małopolska za Cracovią.
w POK zapewne trzeba przedstawić dowód tożsamości.
co należy zrobić jeżeli jest się zameldowanym np w Wieliczce, ale dowód nie został zmieniony i w rubryce adres zamieszkania jest zupełnie coś innego.
owe bilety za złotówkę tylko na sektor I ?
dzięki za odpowiedź.
Każdy sektor poza VIP/J/Skybox
Killer dzięki :)
ale co zrobić kiedy w dowodzie widnieje jeszcze Kraków.
czy jakiś papierek, list czy cokolwiek zostanie w kasie zaakceptowany ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)