focus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lepiej napiszcie jak się sprzedają karnety tylko
> pewne info i nie bajki
Wystarczy wejść na strefe Kibica i spojrzeć po sektorach na jakiś dalszy mecz z jesieni.
Przykładowo A1-8 / D3-2, reszty nie chce mi się liczyć
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Policzyłem liczbę sprzedanych karnetów na sektorach, gdzie było to relatywnie łatwe:
Cały sektor D: 101.
E1: 28.
G2: 17.
H2: 17.
H3: 0.
F3: 44 wolnych, większość sprzedana.
F1: 3.
VIP: 17.
I2: 86.
I4: 11.
A1: 8.
A2: 27.
B3: 33.
B4: 9.
Na pozostałych sektorach liczba sprzedanych karnetów była na tyle duża, że nie chciało mi się liczyć.
to F3 to pewnie sektor Comarchu :-)
Rock Napisał(a):
> to F3 to pewnie sektor Comarchu :-)
Karnety dla pracowników Comarchu, którzy w terminie zgłosili chęć jego posiadania są tylko na sektor rodzinny. Przydziela się je na losowe miejsca i jeszcze nie zostały one zapisane na karty kibica.
No to ciekawe co sie tak rzucili na to F3.
Może jakiś tajemniczy bonus lub kupującym januszom wmawia się wyjątkowość tego sektora.
Po prostu, jeśli nie zasłania żadna barierka ;) to jest z tego sektora najlepszy widok na murawę, ot cała wyjątkowość :)
Według mnie jest to sektor z najlepszą widocznością, obskoczyłem niemal wszystkie i najlepiej ogląda się właśnie z niego
Ja tez zaczynalem od F, ale jednak A/B ma znacznie lepszy klimat. Poza tym ma sie przed soba lepszą trybunę :-)
Nie wiem czy taka świetna widoczność. Ostatni raz na F byłem na meczu z Miedzią i sektora gości nie widziałem, a bramkę od sektora rodzinnego ledwo. :P
"B" to sektor stojący a na" A" wali gazem od przyjezdnych.Wszędzie jeszcze te kraty w poprzek, jak one mnie denerwują.Słupek od krat centralnie mi na Pilarzu wypada.
jak będzie bronił Sandomierski to głowę bramkarza zobaczysz :)
weszlo porównało ceny karnetów : http://weszlo.com/2015/07/12/na-zylecie-najdrozej-w-krakowie-za-poldarmo-sprawdzamy-ceny-karnetow/
Wyszło, rzecz jasna, że my mamy najtańsze.
Działają już drukarki do kart kibica? Mam pytanie czy mogę komuś wyrobić kartę kibica bez jego obecności?
kscpeter Napisał(a):
> Działają już drukarki do kart kibica? Mam
> pytanie czy mogę komuś wyrobić kartę kibica
> bez jego obecności?
A zdjecie ma zrobione i jest w bazie?? Jesli nie robil zdjecia to nie wyrobisz karty.
Ma zrobione. Chodzi tylko o kartę :)
Jesli ma zdjecie to wyrobisz.
Tylko musisz znac imie ,nazwisko i pesel.
To wystarczylo na wyrobienie powtorne karty.
KruszynaKSC Napisał(a):
> Jesli ma zdjecie to wyrobisz.
>
> Tylko musisz znac imie ,nazwisko i pesel.
> To wystarczylo na wyrobienie powtorne karty.
OK. Dzięki :)
Wystarczy sam PESEL, a najczęściej nawet samo imię i nazwisko (o ile nie nazywa się np Piotr Nowak i będzie takich kilku ;) )
Kart jeszcze nie drukują. Mają być na pewno od derbów. Co do Wolfsburga nie ma jeszcze zwrotów, organizator milczy.
Mam pytanie kupiłem bilet na derby przez strefę kibica i moje pytanie brzmi czy muszę drukować jakieś potwierdzenie czy bilet automatycznie nabija się na kartę kibica i nie będzie problemów w dniu meczu ? Z góry dzięki za odpowiedź.
Automatycznie wchodzi ci na karrte kibica.Nie potrzebujesz potwierdzenia
Do 13.07 zeszło 1880 karnetów.
D - 105
B - 455
A - 242
I - 332
G - 117
E - 180
H - 119
F - 311
VIP - 19
Kicaj Napisał(a):
> Do 13.07 zeszło 1880 karnetów.
> D - 105
> B - 455
> A - 242
> I - 332
> G - 117
> E - 180
> H - 119
> F - 311
> VIP - 19
A w poprzednich latach jak to wyglądało?
Mogę się mylić ,ale wydaje mi się ze zupełnie inaczej.
jaroksc Napisał(a):
> Kicaj Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Do 13.07 zeszło 1880 karnetów.
> > D - 105
> > B - 455
> > A - 242
> > I - 332
> > G - 117
> > E - 180
> > H - 119
> > F - 311
> > VIP - 19
>
> A w poprzednich latach jak to wyglądało?
Wygrzebalem informację z raportu "Ekstraklasa piłkarskiego biznesu 2014", że w całym sezonie 2013/2014 klub sprzedał ponad 3500 karnetów, ale ciężko powiedzieć na ile jest to wiarygodne źródło
Ja dziś kupowałem (odnawiałem) 3 karnety na B1.
Za wiele miejsc w górnej połowie sektora już nie zostało, nasze miejsca już ktoś nam podkupił, co w sumie i tak jest bez znaczenia, na tym sektorze [s]siada[/s] staje się z grubsza dowolnie ;)
Te liczby to kpina.
Kicaj Napisał(a):
> jaroksc Napisał(a):
> -----
> > Kicaj Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Do 13.07 zeszło 1880 karnetów.
> > > D - 105
> > > B - 455
> > > A - 242
> > > I - 332
> > > G - 117
> > > E - 180
> > > H - 119
> > > F - 311
> > > VIP - 19
> >
> > A w poprzednich latach jak to wyglądało?
>
> Wygrzebalem informację z raportu "Ekstraklasa
> piłkarskiego biznesu 2014", że w całym sezonie
> 2013/2014 klub sprzedał ponad 3500 karnetów, ale
> ciężko powiedzieć na ile jest to wiarygodne
> źródło
Tylko to chyba trzeba podzielić przez 2 bo były karnety osobne na obie rundy.
Tez mi sie wydaje ze to byla wartość z obydwu rund zsumowana, a w takiej sytuacji jest to liczba, ktora chluby nam nie przynosi
Aston1906 Napisał(a):
> Ja dziś kupowałem (odnawiałem) 3 karnety na
> B1.
>
> Za wiele miejsc w górnej połowie sektora już
> nie zostało, nasze miejsca już ktoś nam
> podkupił, co w sumie i tak jest bez znaczenia, na
> tym sektorze siada staje się z grubsza dowolnie
> ;)
Wykupione są już pojedyncze bilety na derby, co za tym idzie, nie ma możliwości kupienia na te miejsca karnetu.
To co widziałeś na komputerze to były zarówno karnety jak i bilety.
Najbardziej oblegane sektory na derby:
F3 - zostało 12 biletów
F4 - zostało 59 biletów
B1 - zostało 134 bilety
Będzie komplet na mecz z azylem ? Sektor gości otworzą dla naszych kibiców ? :) Cudnie by było!
A co do ilości sprzedanych karnetów to dziwie się ludziom bo ja już nie wyobrażam sobie inaczej! Stać w kolejkach kupować pojedyncze bilety mysleć o tym jeżdzić ehhh , a tak to wiecej czasu na browarek przed meczem .... bez sensu. Kupiłem na cały sezon a nawet jak kilka razy nie pójdę to straty wielkiej nie będzie!
Najbardziej oblegane sektory na derby:
F3 - zostało 9 biletów
F4 - zostało 50 biletów
B1 - zostało 112 bilety
Co do karnetów za zeszły sezon, to ja na przykład miałem karnet tylko na rundę finałową, ale do ilości sprzedanych karnetów byłem zapewne liczony. Tym samym podniosłem wynik , a raptem to były 4 mecze.
Powie mi ktoś czy mogę kupić bilet na derby przez internet? Jestem w delegacji i ciężko abym wrocil przed 24
mozna
Znajomy może kupić Tobie na Twoje nazwisko jak coś i po sprawie.
Karnetowiczów z Comarchu jest ok 50 osób. Przyznano im miejsca w górnej części sektora I4 zaraz obok sektora gości.
Będą grube zadymy na meczach podwyższonego ryzyka :D
Moge kupić bilet w strefie kibica przez internet? Bo nie wiem czy bede w krk przed derbami
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)