Od kiedy bilety na derby ?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Za 5 tygodni.:)
Komuś w klubie chyba nie spodobało się liczenie sprzedanych karnetów.... " Strefa Kibica obecnie jest nieczynna!"
[quote=BoRut]
sarmata Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I znowu zlikwidowano ulgę dla dzieci na inne
> sektory niż rodzinny.
> Dziwna sprawa - 50-procentowa zniżka obowiązuje
> co drugi sezon. Pojawia się i znika. eye rolling smiley
To nie prawda. Ulga dalej obowiązuje - było podane w informacji i sam tak kupowałem.
[/quote]
Piszę o tym, czego sam doświadczyłem kupując przez ostatnie dwa lata karnet dla syna.
[quote=Mentny]
No właśnie i nie tylko na dzieci, ale też dla małżonki (jeżeli takową posiadasz). Masz info na oficjalnej jeżeli kupujesz karnet to możesz "dokupić" dla małżonki i dzieciaków za 50% ceny na dany sektor.
[/quote]
Niestety, ta promocja mnie niedotyczy. Syn skończył 12 lat, a oczywiście nie jest jeszcze studentem. Więc wypadł z jednej promocji, a nie podpada wiekowo pod kolejną (jeśli oczywiście kiedyś zacznie studiować). Jest już za duży na sektor "I", a za mały na "D" :). Jest luka promocyjna na resztę sektorów dla osób między 12. a 18. rokiem życia. Nie licząc 10 % zniżki za przedłużenie karnetu z zeszłego sezonu.
Od jutra bilety na derby http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_piatek_rusza_sprzedaz_biletow_na_190_wielkie_derby_krakowa
Czy karte kibica będzie można jutro wyrobić czy drukarki mają dalej system funkcjonujący negatywnie? :)
Siemanko,
czy sa jeszcze dostepne karnety na sektor D?
malo czasu mam ostatnio zeby isc i kupic.
pozdrawiam
Pewnie, że są ;)
CinekSM Napisał(a):
> Siemanko,
>
> czy sa jeszcze dostepne karnety na sektor D?
> malo czasu mam ostatnio zeby isc i kupic.
> pozdrawiam
To nie Bundesliga zeby mialo braknac karnetow....To nasza Polska Ekstraklasa....
KruszynaKSC Napisał(a):
> CinekSM Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Siemanko,
> >
> > czy sa jeszcze dostepne karnety na sektor D?
> > malo czasu mam ostatnio zeby isc i kupic.
> > pozdrawiam
>
>
> To nie Bundesliga zeby mialo braknac
> karnetow....To nasza Polska Ekstraklasa....
ja bym uznał tego posta za prowokacyjnego :) kazdy kto chodzi na mecze wie jak bardzo pełny jest sektor D
W piątek Sejm przyjął nowelizację ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych.
Co to oznacza w praktyce? M.in. znikną karty kibica.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/news-koniec-z-kartami-kibica-sejm-zdecydowal,nId,1850156
Koniec z kartami kibica
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/news-koniec-z-kartami-kibica-sejm-zdecydowal,nId,1850156
Poszerzony został z kolei zakres okoliczności, w których będzie można zastosować tzw. zakaz stadionowy (np. za nieodpowiednie zachowanie w czasie dojazdu na imprezę masową).
Klask, klask, klask bo likwidują kartę kibica a przy okazji zaostrzają przepisy/ Tyle że przeciętny janusz idący raz na 5 lat na mecz nie zaprząta sobie głowy jakąś kartą.
Nie wiem czy to dobrze, ale na pewno wygodniej. :) Zobaczymy jak to będzie. Ja jestem Januszem bo muszem. ;)
Tez własnie mam wątpliwości czy nie bedzie z tego jakichś nieprzewidzianych niekorzyści.
Ciekaw jestem jak będzie wyglądać kwestia zakupu biletów w necie skoro nie będzie już kart.
dla chcących karty kibiców powinny pozostać, są bardzo wygodne przy zakupie karnetów
kscpeter Napisał(a):
> Ciekaw jestem jak będzie wyglądać kwestia
> zakupu biletów w necie skoro nie będzie już
> kart.
Tak, jak dotychczas, czyli nie będzie działać.
ja sie juz 3-ma emailami prosze o pomoc w zalogowaniu na moje konto strefy , jako ze zalozylem konto na email ktory zostal juz skasowany a hasla nie pamietam! ale Profesionalizm MKS-u centralnie mnie olewa wiec jakim sposobem ja moge kupic bilet przez internet ? nie moge
Jest weekend, a może nie wszyscy są świadomi że kasy otwarte:
Godziny otwarcia kas: PN-PT: 10:00-18:00, [b]SB-ND: 10:00-16:00.[/b]
Lepiej napiszcie jak się sprzedają karnety tylko pewne info i nie bajki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)