Mało tego napisałem że w związku z tym żądam zwrotu kosztu biletu i dostałem maila z prośbą o podanie nr konta.Odpisali z adresu stadion@cracovia.pl
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
zibi03 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mało tego napisałem że w związku z tym żądam
> zwrotu kosztu biletu i dostałem maila z prośbą
> o podanie nr konta.Odpisali z adresu
> stadion@cracovia.pl
cuda Panie ::o
8 dni później
Chytry Jakubek wraz z zarządem wpadł na genialny pomysł sprzedaży biletów tuż po zakończeniu meczu : [IMG]http://i60.tinypic.com/30stvrs.png[/IMG]
Myślę że jest to zajebisty chwyt marketingowy , po wygranym meczu można przeżyć go jeszcze raz - kupując bilet i oglądając powtórkę w domu. Płacąc tym samym za pewne zwycięstwo Cracovii .
A jak bedzie dogrywka to sie mecz skończy o 16.
A karne. :)
31 dni później
Wczoraj będąc niedaleko stadionu pomyślałem sobie, że sprawdzę czy przypadkiem nie są otwarte kasy. Niby święto i pewnie wszystko pozamykane ale miałem czas więc podszedłem. Jakie było moje wielkie zdziwienie, kiedy otwarło się przede mną okienko i miła pani z uśmiechem powiedziała dzień dobry :)
Kupiles karnet czy tylko sie przywitać chciałeś? :D
Kupiłem :D
Jak wczoraj to to musiał być ktoś z rodziny. Rozumiem, że fanka w myśl zasady, że cała Cracovia to jedna rodzina.
Przy okazji pytani jak jest zwejściem na stadion w trakcie meczu bo w niedzielę nie mam szans zdążyć, a że zawsze jestem min. pół godziny przed meczem to nie wiem.
Nie wiem jak rozumieć tę informację na głównej stronie...
[i]Ważne informacje mamy dla właścicieli karnetów DŁUGICH. Aby dokupić wejścia na rundę finałową macie czas do pierwszego meczu Cracovii w tej fazie (czyli do spotkania z GKS-em), oczywiście z 10 % upustem! Wtedy to zagwarantujecie sobie rezerwację Waszego miejsca na Ziemi Świętej.[/i]
...ale na pewno nie tak, że miejsca dla dotychczasowych karnetowców są rezerwowane. Ja bez problemu mogłem kupić karnet na miejsce kumpla, który miał karnet DŁUGI. Nie zrobiłem mu tego świństwa :), tylko kupiłem karnet na inne miejsce.
Jeśli więc ktoś myśli, że miał karnet DŁUGI iże jego miejsce będzie zarezerwowane do meczu z Bełchatowem, to jest w błędzie.
za krotka przerwa zeby robic jeszcze rezerwacjie
[i]Błąd: 500
Błąd serwera
Wystąpił błąd
proszę spróbować później.
Przejdź do:
? 2010 all rights reseved Cracovia
created by: Agencja interaktywna SoInteractive[/i]
Gdyby ktoś był zainteresowany co tam słychać w strefie kibica :D
BŁĄDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!! ->>> all rights reseved Cracovia
Szopki ciąg dalszy !!!
PS. A może będzie komplet i serwery padły ?! :):):)
Znaleziono kartę kibica na nazwisko Marek Ruciński. Może ktoś zna? Rocznik 36.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem jak rozumieć tę informację na
> głównej stronie...
>
> Ważne informacje mamy dla właścicieli karnetów
> DŁUGICH. Aby dokupić wejścia na rundę
> finałową macie czas do pierwszego meczu Cracovii
> w tej fazie (czyli do spotkania z GKS-em),
> oczywiście z 10 % upustem! Wtedy to
> zagwarantujecie sobie rezerwację Waszego miejsca
> na Ziemi Świętej.
>
> ...ale na pewno nie tak, że miejsca dla
> dotychczasowych karnetowców są rezerwowane. Ja
> bez problemu mogłem kupić karnet na miejsce
> kumpla, który miał karnet DŁUGI. Nie zrobiłem
> mu tego świństwa :), tylko kupiłem karnet na
> inne miejsce.
>
> Jeśli więc ktoś myśli, że miał karnet DŁUGI
> iże jego miejsce będzie zarezerwowane do meczu z
> Bełchatowem, to jest w błędzie.
I takim sposobem, miejsca które miałem od początku nowego stadionu poszły się ....
Brawo dla klubu! Profesjonalizm pełną gębą. Tylko nie dziwcie się że wam słupki frekwencji spadają, skoro nie potraficie zadbać o tak podstawową kwestię jak rezerwację miejsc dla przedłużających.
8 dni później
Aktualnie nie można sobie wyrobić karty kibica, bo od dłuższego czasu mają problem z drukarkami. Ale ceny za brak kk podniesione na A i B. W kulki lecą cholernie.
ps. Wymówka, ale mimo wszystko nieprofesjonalnie i nieładnie kłamać. Wymagać a pozniej płacić!
Dla chętnych-strefa działa.
Tylko chętnych do ruszenia dupy na stadion nie ma - WSTYD !!!
Czy ktoś może mi zweryfkować działanie strefy kibica? Cały czas wyskakuje mi błąd koszyka, a bilet na mecz Zawiszą cały czas jest jako transakcja w toku...mimo, że byłem i wszedłem normalnie.
Ja właśnie kupiłem przez strefę bez problemu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)