Lech ma trudny kalendarz:
21-10 - Manchester City (w)
24-10 - Górnik Zabrze (w)
[i]27-10[/i] (prawdopodobnie ) - My (w)
31-10 - Ladacznica- dom
Ciekawe jak podejdą do tego problemu. Już widać, że mają kłopoty z rozgrywaniem meczów co 3 dni, a tu taka seria. Niestety dla nas ostatnio lepiej im idą mecze w środku tygodnia.
Co do biletów, to propozycja Diabła najrozsądniejsza. Mam karnet, ale za bilet chętnie zapłacę, dobrze gdybym miał preferencje przy zakupie biletu na "moje" miejsce
-
-
Puchar Polski 2010/2011
spikeer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakie odpuszczanie? Gdyby Lecha nie interesował
> PP to do Tych pojechaliby w rezerwowym...
Nie ma odpuszczania ale w Tychach graliśmy słabszym składem niż w lidze.
Ja jestem zadowolony :D Wrócą dawne emocje bo Sosnowiec to nie to samo ;)
Losowanie bardzo fajne , piłkarsko jak trzeba . Liczę ze nasi piłkarze będą chcieli się zrehabilitować za ostatni wynik , a na trybunach komplecik .
Co do wejścia dla karnetowiczów - tez mam karnet ale wystarczy mi możliwość zakupu wcześniejszego . Niech klub tez coś zarobi :)
Puchar jest nasz !!!
Losowanie dla mnie trochę nieudane :/ jak zobaczyłem, że będziemy gospodarzem chciałem gts no ale jest jak jest. Mam nadzieję, że ten mecz będzie o 20.00 bo wtedy jest szansa na w miarę pełne trybuny!
pytanie jeszcze czy zagramy we wtorek czy w środę skoro sa 2-a mecze w Krakowie...
dużo pewnie będzie zależało od rozkładu ligowych meczy Cracovii Lecha oraz W. & W. w lidze.
Skoro jednak Lech gra czwartek z MC i niedzielę z Zabrzem można uznać ,że najprawdopodobniej zagramy w środę (Lech ma mocną pozycję w polskiej piłce... raczej nie pozwolą sobie wtrynić 3 meczy w 6 dni)
Tęż uważam i mam nadzieję, że zagramy w środę
To co panowie 5:0 dla nas :)
Na bank ten nasz mecz przeniosą na inny, późniejszy termin...
Zaklad ze nie :D
To co "przecinac" ?
Myślę, że jednak przesuną ze względu na występy Lecha w LE takie przypadki już miały miejsce.
Robinksc Napisał(a):
> CracoviaNH Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wejście na mecz pucharowy dla karnetowców
> > powinno być ZA DARMO !!
>
> A ja mam karnet i uważam że powinniśmy
> zapłacić za bilet. Organizacja takiego meczu
> będzie kosztować i poza tym jest atrakcyjny
> rywal. Więc klub powinien zacząć na nas
> zarabiać. Bo jak nie to I liga się kłania z
> takim podejściem do rzeczy. Mamy Mistrza Polski w
> PP i trzeba zarobić na takim meczu, a nie
> stracić.
myslę, że to się unormuje w czasie. Na razie dobre promocje niskie ceny ale z czasem pójdzie wszystko w górę :)
Mecz 27 października (środa) wg strony oficjalnej www.cracovia.pl. Godzina jeszcze nie jest znana.
Teraz zobaczymy czy Lech będzie to chciał zmienić.
Gówno z przekładaniem LECHOWI JUŻ PRZEŁOZYLI mecz z Poloniaą!!!
Również uważam, że nasz zarząd powinien zrobić wszystko, by nie dać przełożyć tego meczu (o ile taka opcja się w ogóle pojawi). Szkoda, że Lech ma zdecydowanie lepszy lobbing i tu moglibyśmy mieć spory problem w konkurowaniu. Tak czy siak, na razie o tym cicho, więc trzymajmy kciuki by mecz z Kolejorzem odbył się 27.10, to zdecydowanie zwiększa nasze szanse!
A nie uważacie, że nie powinniśmy liczyć na zmęczenie rywala tylko powinni zagrać sami od siebie na pełnej kurwie?
Uważamy, ale zmęczenie rywala może byc dodatkowym atutem. Z tym, że prawda, że jeśli zawodnicy będą liczyć na zmęczenie bądź rezerwowy skład rywala i na tym poprzestaną, to możemy popłynąć.
leszeczek Napisał(a):
> Uważamy, ale zmęczenie rywala może byc
> dodatkowym atutem. Z tym, że prawda, że jeśli
> zawodnicy będą liczyć na zmęczenie bądź
> rezerwowy skład rywala i na tym poprzestaną, to
> możemy popłynąć.
Właśnie o to mi chodziło tylko słów odpowiednich mi brakło:)
W lidze też liczyli na to że 3 dni po Dnipro Lech będzie zmęczony itd... jak się skończyło wiemy. Musi być rewanż, Lech z J. Kałuży w tym sezonie ma nie ugrać nic... PP i liga czeka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)