Bergman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.youtube.com/watch?v=xJlC0hR1nZc&feature
> =related
> ;-)
Nie ma śmiania.
"Na ustawki jeżdżą i ogólnie nie lubią innych ras"
:D:D:D
-
-
Puchar Polski 2010/2011
medialni to oni są bardzo ...
lans niczego sobie ...
Nie wiecej niz My :)
Powiem wam ze sie nawet nie zdziwiłem jak zobaczyłem FortArt w tych komentarzach.
STC_Piotrek Napisał(a):
> Powiem wam ze sie nawet nie zdziwiłem jak
> zobaczyłem FortArt w tych komentarzach.
wpis absolutnie bez zastrzeżeń ...
7 dni później
GKS Katowice - GKP Gorzów Wlkp. 4:2 (1:1)
Bramki: Przemysław Pitry (38), Gabriel Nowak (48), Rafał Sadowski (87), Krzysztof Kaliciak (90) - Adrian Łuszkiewicz (24-k.), Emil Drozdowicz 53
Nawet im Kaliciak strzela... Jak my z nimi nie wygramy to będzie niesamowity wstyd, a teraz to wszystkiego się niestety można spodziewać....
GKP czy jak kto woli Stilon, mają u siebie 3 zwycięstwa i remis - ergo : Łatwo nie będzie
Ten Drozdowicz to brame za bramą ładuje, może by go tak do nas?
Za Dudzica,Krzywickiego i jeszcze gratis Uszalewskiego im dać :)
Nam stoper potrzebny na wczoraj....
http://img833.imageshack.us/img833/4581/stiloncraxa.jpg
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1709752
Cóż mecz moim zdaniem w obecnej katastrofalnej sytuacji nadaje się głównie do tego aby spróbować lepiej zgrać obronę która ciągle jest mieszana i to ostro mieszana...
Ale Ulatowski pewnie wprowadzi w znacznym stopniu ławkę.
Już zapowiedział, że zagrają Ci, którzy mało występowali.
Jak odpadniemy z PP czyli ostatniej szansy na uratowanie sezonu to Ulatowski może spadać.
south man Napisał(a):
> Już zapowiedział, że zagrają Ci, którzy mało
> występowali.
> Jak odpadniemy z PP czyli ostatniej szansy na
> uratowanie sezonu to Ulatowski może spadać.
dokladnie
zal to czytac, PP mam juz z glowy
sezon to mozemy uratować tylko i wyłacznie ratując się przed spadkiem.
dobry występ w PP nic nam nie da jak polecimy.
da. przejdziemy do historii. chyba juz sie tak zdarzylo ale napewno bylby to historyczny smaczek gdyby spadkowicz z ligi wygral Puchar i gral w Europie :)
i taki przypis gdzies w historii futbolu w Polsce: "ciekawostką jest fakt, że w sezonie 2010/11 Puchar Polski zdobyła lecąca z hukiem z ligi Cracovia, nastepnie godnie nas reprezentując w Europie. po powrocie do ekstraklasy zdobyła mistrzostwo i przegrała finał CL na Wembley z Hajdikiem Split"
a przypadkiem Portsmouth jakie 2-a lata temu nie zdobył Puchary Anglii jako spadkowicz?
hehe Santo, humor ci dopisuje w tych ciezkich czasach
Khalid, niby masz racje, ale zal, PP to szansa na trofeum i zaistnienia w Europie, odpuscic pod przykrywka 'budowania druzyny' mnie zniesmacza, zwlaszcza tak od razu na starcie, ledwo sie sezon zaczal...
przegrali w finale chyba
3 lata temu. ale nie spadli z ligi zajeli chyba nawet niezłą lokate
Stilon złapał zadyszkę. Przegrał dziś u siebie z ŁKS-em 0:1. Smoliński ich załatwił.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)