Jak wyglądają "na papierze" nasi trzej rywale? Najtrudniejszego mamy za soba czy dopiero dzisiaj mecz prawdy?
-
-
CRACOVIA w Pucharze Kontynentalnym 2010
Jazda ze wszystkimi zadzroszcze wszyskim wszyskim Którym są jesteś najlepsi
BRAWO HOKEIŚCI!!! Ten wynik jest ogromną niespodzianka dla kibiców..... Czy w ogóle ten wynik jest niespodzianką? W to wątpie bo to juz jest sensacja.... Obojętne jaki wynik końcowy osiągną i tak zostaną DUMĄ POLSKIEGO HOKEJA....
Z innej beczki: Kostuch i Martynowski zgłosili chęć gry w polskiej reprezentacji.... Zgodnie z przepisami w reprezentacji Polski będą mogli zagrać za rok.... Jeżeli podtrzymają swoje stanowisko to będą ogromnym wzmocnieniem kadry!
Wspierać hokeistów ile siły w płucach. Mińsk coraz bliżej :)
CRACOVIA
Na papierze za faworyta uznano gospodarzy. W tym momencie, jeśli wygramy z pozostałymi drużynami nawet w dogrywce, to awansujemy.
Zaskoczyła mnie wygrana Blaze z Metalurgiem. Rok temu trochę pechowo z Metalurgiem przegralismy, ale to była drużyna całkowicie w naszym zasięgu.
HOKEIŚCI DO BOJU!!!
mnie najbardziej cieszy że nasze kanadziory punktują w ważnych spotkaniach. jest to dobry prognostyk na play off.
żeby w kazdym klubie była kasa na sprowadzenie zawodników tego pokroju to by liga była o niebo ciekawsza a i kadra by wiele zyskała
myślę że Sanok mógłby się szarpnąć na kanadziorów z paszportem.
obyśmy tylko My podążali tym kierunkiem ( kanadyjskim) . Mam nadzieje,ze w przyszłym sezonie bedzie grało jeszcze kilku takich zawodników jak Kostuch ,czy Martynowski.
Niby wszyscy mówili że faworyt to francuzi......ale ten wynik angoli mnie zastanawia....
Brawo, brawo!!! Jednak przestrzegałbym przed hurraoptymizmem w meczu z Coventry. Od dwóch, trzech lat hokej w Anglii bardzo poszedl do przodu. Finansowo i medialnie wspierany przez SKY, z transmisjami z każdej kolejki. Sporo też gra tu Kanadyjczyków. Jednakowoż: "Do boju Cracovia!!!!"
http://www.rouenhockeyelite76.com/galerie/photos/2010-2011/76_26-11-2010_CC_Rouen-Cracovia/IMG_0135.JPG
transmisja startuje!
proszę o linka
dzięki, znalazłem
http://www.malopolskatv.pl/cracovia-coventry/
i 1 - 0 dla Coventry:(
Znowu transmisja padła, u Was też ??? Do boju Cracovia, będzie dobrze :) :) :)
Tak, znowu padła:/ ale na głównej idzie relacja.
Koniec pierwszej tercji. 1 - 0 dla Coventry.
u mnie też :(
Pewnie za dużo ludzi zasiadło do oglądania i serwery nie uciągnęły .
Cholera padło.
Wg oficjalnej 2 tercja już się rozpoczęła, a transmisji brak :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)