To co wczoraj wyprawiał Milos woła o pomstę do nieba. Jak można "wybijając" piłkę z pola karnego posłać ją [b]pionowo[/b] do góry, po czym z oczywistych względów (grawitacja) spada ona =/- w to samo miejsce gdzie była wykopnięta. Ja rozumiem, że taki kiks może się zdarzyć 1-2 razy w meczu. Ale wczoraj takich interwencji Milos miał min. 5. Co dziwniejsze, chyba nawet nie zdawał sobie sprawy z tego jak kopnął piłkę, bo zawsze dopadali do niej piłkarze Ruchu. Jak zawsze go broniłem, tak po wczorajszym meczu chyba wolę by alternatywą dla Łukasza "szklane nogi" Nawotczyńskiego był Żytko.
-
-
Milos Kosanovic - żegnamy !
18 dni później
Kurde, Milos, będą gadać co tam chcą, nie przejmuj się. Bramka naprawdę przecudnej urody... ;)
Tak jest, bramka meczu....a może i kolejki? Fantastyczne uderzenie ;)
A tak na poważne to asysta świetna. To on powinien na dzień dzisiejszy wykonywać stałe fragmenty bo Alexowi to ewidentnie ostatnio nie idzie.
80 dni później
Milos Kosanović z powołaniem do kadry
Obrońca Cracovii Milos Kosanović znalazł uznanie w oczach trenera reprezentacji Serbii U-21 i dostał powołanie na mecz towarzyski z Bośnią i Hercegowiną.
W czwartek do siedziby klubu wpłynęło z Serbkiej Federacji Piłkarskiej powołanie dla Milosa Kosanovicia na towarzyski mecz, w którym Serbia U-21 zmierzy się z rówieśnikami z Bośni i Hercegowiny.
Dla Kosanovicia będzie to debiut w młodzieżowej rezprezentacji Serbii. Do tej pory popularny "Kosa" rozegrał cztery mecze w kadrze U-15.
źródło: Cracovia.pl
15 dni później
Mam nadzieję,że nie prędko będziesz miał możliwość zaprezentowania "swoich umiejętności"...samobójca...
Katastrofa.
Nie wiem jak to możliwe,żeby to był reprezentant serbskiej młodzieżówki.
Winny przy pierwszym golu, każdy kontakt z piłką to jego kiks.
Dramat.
Dramat. Nie rozumiem dlaczego z boku nie zagrał Nykiel, a na środku Żytko. Chyba jednak nic już z tego gościa nie będzie.
P.S.
Gimli co do Twojego podpisu to z kibicowaniem Cracovii jest odwrotnie. Mówimy o tym z dumą ale kibicowanie to straszna męka i każdy weekend zepsuty.
Jak go zobaczę w następnym meczu to potraktuje to jako sabotaż i dywersję ze strony Pasieki .
Kosanović jest cienki jak dupa węża. Pisałem to już od dawna. Techniczne drewno, każde jego wybicie to podanie do przeciwnika lub świeca w górę.
Każdy wiedział że Kosa musi się jeszcze duuużo uczyć.To nie jego winna że został wrzucony na głęboką wodę w meczu o życie o wielkim ciśnieniu emocjonalnym w którym sobie nie poradził.Cała wina leży po stronie Zarządu który nie pozyskał doświadczonego stopera typu Hernani wiedząc że Nawotczyński ciągle łapie kontuzje a Radomski często wypada ze składu.20 letni chłopak nie będzie grał jak profesor .Ludzie odpowiedzialni za transfery strzelili sobie w kolano,zabolało ich po meczu z Lubinem i to boleśnie :)
Na jaką głęboką wodę, przecież już w zeszłym sezonie grał w meczach o podobnym ciężarze gatunkowym.
Zagrał beznadziejnie słabo, powinien odpocząć od występow w pierwszej 11, a ostro za.....ć na treningach innej drogi nima.
28 dni później
Co to za pomysł w ogóle z Kosanovicem w 11. Jak go widzę w wyjściowym składzie to od razu mi skacze ciśnienie.
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co to za pomysł w ogóle z Kosanovicem w 11. Jak
> go widzę w wyjściowym składzie to od razu mi
> skacze ciśnienie.
To pomysl by nabieral doswiadczenia na wyzszym stopniu rozgrywek bo w przyszlym sezonie bedzie podstawowym zawodnikiem po spadku.
57 dni później
Wszystkiego Najlepszego mimo wszystko:) powodzenia na boisku życzę;)
8 dni później
Milos Kosanović zagrał przeciwko Wyspom Owczym.
http://www.90minut.pl/news/190/news1900913-eME-U-21-Milos-Kosanovic-zagral-przeciwko-Wyspom-Owczym.html
5 dni później
no nagral sie troche, miejmy nadzieje ze nie mial duzo zakfasow itd, bo jeszcze nabawi sie problemow miesniowych jak pato i co my zrobimy bez tego pilkarza! :D
72 dni później
Bardzo dobry mecz Milos. Nie przejmuj się wyzywającymi Cię dziadami.
Bardzo dobry mecz Milosa w defensywie, ale współpraca z Marciniakiem delikatnie mówiąc słaba!
W pierwszej połowie tylko raz Milos podał do niego piłkę i to tylko za sprawą reakcji trybun, które niemal zmusiły Go do tego! Mam nadzieję, że trener zwróci na to uwagę i ta sytuacja już się nie powtórzy!
Niech gość nauczy się patrzyć w LEWO!! rzeczywiście defensywnie rażących błędów nie zrobił, ale ile razy mógł rozegrać lewą stroną to wołało o pomstę do nieba! 3elvis; osobiście nie wyzywałem Milosa, ale zastanów się co piszesz.. widzę że góru na forum z Ciebie wyrasta, uważaj żeby sznurówki Cie nie wyprzedziły "dziadu"!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)