W końcu jakiś głos rozsądku. Radomski gra lepiej niż jesienią, ale tak naprawdę dobrze zagrał tylko w pierwszych 45 minutach ze Śląskiem. Takim bym go chciał oglądać.
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
Radomski wraz z Klichem i Kaczmarkiem najlepsi na boisku.Arek charował pełne 90 minut .Takiego Radmoskiego chcemy.Tylko te 2 straty niepotrzebne :/ Brawo Arek
boleknh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Radomski wraz z Klichem i Kaczmarkiem najlepsi na
> boisku.Arek [b]charował[/b] pełne 90 minut .Takiego
> Radmoskiego chcemy.Tylko te 2 straty niepotrzebne
> :/ Brawo Arek
Wyglądał na zdrowego...
Szela to dostawal zjeby za takie straty, a Radomski najlepszy na boisku ? :)
Tez sie z tym nie zgadzam ze najlepszy na boisku bo najlepszy to byl Kaczmarek.
mknacylopez Napisał(a):
> Szela to dostawal zjeby za takie straty, a
> Radomski najlepszy na boisku ? :)
Widzisz mknący,problem jest w tym,że Szeliga nie potrafi podać piłki dokładnie, nawet jak straci to nie odzyska jej i po trzecie nie potrafi na kilku metrach 2 podań wymienić.
Radomski go w tych umiejętnościach bije na głowę
(Dodam,że nie przepadam za nim jako piłkarzem)
najlepszy to byl Kaczmarek i Klich. za nimi Visnia i Saidi. Sam Radomski jednak rozegral swietne zawody i trzeba powiedziec ze to zupelnie inny zawodnik w tej chwili
brawo
Ja pierdole Santo wreszcie przejrzał na oczy!!!
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
Supik Napisał(a):
> Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > najlepszy nasz zawodnik dzis. gratulacje!
>
> imo Bartczak lepiej od Radomskiego jesli mamy
> mowic o def pomocnikach
>
> co do gry , mial dobre odbiory , ale te jego
> glupie straty byly strasznie ze tak powiem
> lagodnie denerwujace
tak, jak ktos Suarta ocenia na 8 a Radomskiego na 5 w tym meczu i jeszcze pisze o stratach, ktorych Suart mial dwucyfrowa liczbe, to niestety musze napisac, ze chyba siedzial w kiblu caly mecz.
Wślizg Radomskiego z pierwszej połowy, gdzie czystą skasował 100% sytuację Rudnevsa to dla mnie najlepsza akcja w defensywie wczorajszego meczu. (w defensywie a nie na bramce:) )
Radomski się bardzo poprawił w stosunku do rundy jesiennej ale musi poprawić koncentrację bo w każdym meczu robi jakiegoś babola i druga sprawa to podania - często oddaje piłkę do najbliższego piłkarza żeby się pozbyć odpowiedzialności zamiast poszukać optymalnego rozwiązania - jak poprawi te dwie rzeczy to będzie dobrze.
A mówiłem że z Arka bedzie jeszcze pociecha zagrał rewelacja oby tak dalej!!!TYLKO PASY!!!
Przez Radomskiego przeszło 81 podań,najwięcej z 22 piłkarzy grających w obydwóch zespołach na boisku,nie jestem jego jakimś wielkim zwolennikiem ale gośc wczoraj pokazał klase.Szeliga już sobie nie zagra.Ewentulalnie zmiennikiem Bartczaka i Radomskiego bedzie Bojlević.
a dla mnie najważniejsze, że po meczu podszedł do sektora rodzinnego i rozdawał tam autografy i to najbardziej do mnie przemawia bo dzięki Niemu nasi najmłodsi do te pory się chwalą - "mamy autograf kapitana Cracovii" :D - na sektorze został najdłużej i każdemu dzieciakowi dał autograf
milon Napisał(a):
> a dla mnie najważniejsze, że po meczu podszedł
> do sektora rodzinnego i rozdawał tam autografy i
> to najbardziej do mnie przemawia bo dzięki Niemu
> nasi najmłodsi do te pory się chwalą - "mamy
> autograf kapitana Cracovii" :D - na sektorze
> został najdłużej i każdemu dzieciakowi dał
> autograf
Może się to wydawać dla niektórych bzdurą, ale takie zachowania są bardzo ważne ! Już od paru lat co jakiś czas ktoś się odzywa że nie ma u nas dobrej promocji Cracovii wśród najmłodszych... wizyty w szkołach co jakiś czas czy inne tego typu akcje chyba nie istnieją w ogóle. Jak dzieciaki dostaną po autografie po [u]wygranym meczu[/u] to od razu inaczej patrzą na kolejną wizytę na stadionie.
Arek gratulacje wdłg. mnie rewelacyjnego meczu!! Oby tak dalej bo jesteś na dobrej drodze do odzyskania zaufania kibiców.
Nie był najlepszy, ale wreszcie zaczyna spełniać pokładane w nim nadzieje.
Ciekawy jestem czy jego nie-wywalenie w przerwie (mimo pisma do zarządu) wynikało z kasy jaką by musieli mu zapłacić, czy z nosa Trenera.
Villa_KS Napisał(a):
> Może się to wydawać dla niektórych bzdurą,
> ale takie zachowania są bardzo ważne ! Już od
> paru lat co jakiś czas ktoś się odzywa że nie
> ma u nas dobrej promocji Cracovii wśród
> najmłodszych... wizyty w szkołach co jakiś czas
> czy inne tego typu akcje chyba nie istnieją w
> ogóle. Jak dzieciaki dostaną po autografie po
> wygranym meczu to od razu inaczej patrzą na
> kolejną wizytę na stadionie.
Dzieciaki całkiem inaczej patrzę na mecz. Reagują bardzo emocjonalnie. Nawet takie które są pierwszy raz na meczu i są w grupie od razu śpiewają, krzyczą. Skaczą i momentalnie łapią słowa. Może nie to co trzeba i nie w tej chwili ale starają się zdecydowanie bardziej niż ich rodzice na sektorze rodzinnym :) - dla dzieci a dla rodziców :(
A co do polityki klubu w stosunku do młodych kibiców to nie ma o czym pisać ona nie istnieje i tego nie zrozumiem nigdy.
milon Napisał(a):
> a dla mnie najważniejsze, że po meczu podszedł
> do sektora rodzinnego i rozdawał tam autografy i
> to najbardziej do mnie przemawia bo dzięki Niemu
> nasi najmłodsi do te pory się chwalą - "mamy
> autograf kapitana Cracovii" :D - na sektorze
> został najdłużej i każdemu dzieciakowi dał
> autograf
Tak jak mam negatywne zdanie o Ślusarskim i jego postawie za boiskiem tak o Radomskim mam same pozytywy! Bo on taki jest ! Spokojny i miły w obyciu!I dobrze ,że w końcu troszkę się odkrył!;)
Duży plus kapitanie!
Brawo, wiedziałem że jak przepracuje uczciwie zime - czytaj bez Ulatowskiego- to będziemy mieli z niego wielką pociechę, a to skasowanie tej akcji Rudnevsa- klasa. Oby tak dalej!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)