Kaczyński(JKM)
-
-
Prawybory Prezydenckie Forumowiczów Cracovii 2010 - II tura
na Kaczyńskiego
Komorowski ( Komorowski )
Kaczyński (Kaczyński)
Jarosław Kaczyński (JKM). Z dwojga złego wolę Kaczyńskiego, choć na wybory i tak nie pójdę.;)
B. Komorowski (G. Napieralski)
Komorowski (Komorowski)
(Za Komorowskim w 1 rundzie głosowała też moja żona, teściowie, siostra zony, Nagietka i cała jej rodzina. Edek Macura zagłosował na Napierałka.)
Jarosław Kaczyński (Janusz Korwin Mikke )
Polak1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zagłosuję na tego który wie jak się wydobywa
> gaz :) Kaczyński (JKM)
Gwarantuję ci że wiedza Kaczyńskiego odnośnie wydobywania się gazu, kończy się na jego autopsyjnych doświadczeniach związanych z upuszczaniem gazów jelitowych.
Kaczynski (JKM)
Kaczyński (JKM)
Tylko ze względu na politykę zagraniczną.
Komorowski (w 1 turze się nie wpisywałem tutaj, ale do urny poszedł głos na JKM)
W drugiej turze nie wystąpię z braku mojego kandydata (w pierwszej był nim JKM )
Kaczyński (Jurek)
Kaczyński
Komorowski
Kaczyński
Ja to juz tak sie na pier niczam z Jacka (bo wreszcze wiem, ktory to Jacek, a ktory Placek), ze chyba oleje te ture i bede obserwowal kolejna wtope narodu wybranego z piwkiem w ogrodzie... Niech bedzie co ma byc, skoro juz nawet tow. Oleksy przestal byc postkomuchem, a stal sie politykiem lewicowym, starszego pokolenia (czy jakos tak)...
A swoja droga, az ciezko uwierzyc, jak ten narod moze byc slepy i gluchy, wymazywac swoja pamiec... Bo, ze Jacek ma parcie na wladze, chyba tylko mniejsze od nienawisci do wszystkich z innymi pogladami, to w sumie nic nowego...
Niech wiec wygra ten, komu sprzyja Bog, obywatele w kraju, "obywatele" ktorzy opuscili ten kraj ze 30 lat temu i teraz nam wybieraja prezia (np. smieszna zbieranina nieudacznikow z "windy city" zza wielkiej wody), niech zwycieza nawet KAMELEON.
Bedzie jak wczesniej: szaro, glosno, zacofanie, "patriotycznie", siermieznie, ale tez troche jak w cyrku, wiec przynajmniej sie posmieje:)
I tylko blagam w imieniu Synka-zostawcie chociaz tym razem w spokoju dobranocki i MiniMini-Strazak Sam, Bob Budowniczy i Listonosz Pat nie byli komuchami (starszej daty politykami lewicy), a wszystkim pomagaja z dobrego serca i NIE BIORA LAPOWEK. Na pewno tez nigdy nikogo zycia nie pozbawia, nawet jesli wejda w spole z Uszatkiem, czy Mickey Mouse:)
Pozdro i powodzenia w NIEDZIELE PRAWDY!!!
Kaczyński (JKM)
Kaczyński (Kaczyński)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)