A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wrzo.ksc Napisał(a):
>
> > No to zakochałaś się czy nie? :D
>
> Też jestem ciekawy czy w trakcie pisania do mnie
> ma wypieki na twarzy ( tak jak Santo gdy wypisuje
> o Włochach albo o Witkowskim ) .
Nie pochlebiaj sobie. Już więcej do Ciebie nie napiszę.
-
-
Pasiaści bracia: Atletico Madryt
Kasiu, nie obrażaj się. Bylibyście całkiem ładną parą.
Mało śmieszny żart :P
Zabawię się w swatkę. A.W.B. ma same zalety: młody [ choć od Ciebie nieco starszy ], inteligentny, przystojny, kibic Cracovii, w przyszłości będzie miał świetny zawód.
Nie wiem tylko, czy preferuje brunetki.
Dziękuję Ci bardzo, ale ja już mam swoją drugą połówkę.
Złamałaś mi serce .
A.W.B.- starałem się... nie wyszło. Pech.
Coż za szkoda!
Czyli jednak coś nas łączy .....
Tylko mnie do tego nie mieszajcie, miłosne trójkąty to nie jest to, co najbardziej lubię.
Strasznie zaściankowy jesteś .... nie znasz najnowszych trendów wyzwolonej, nowoczesnej młodzieży z wielkich miast , nie idziesz z duchem czasu ;)
Nie, nie zrozumiałeś mnie. Seks w trójkącie: jak najbardziej. Najlepiej w składzie, w którym ja jestem jedynym samcem. :D
Tylko że ja pisałem o miłosnym trójkącie, w znaczeniu uczuć.
GRATULUJĘ DOTARCIA DO POZIOMU SZAMBA :D
he he, dobry temacik.....
- podoba mi sie.......
- ale ku.rw.a jaja , dobre , dobre .....
KasiaFCL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Coż za szkoda!
Nie ładnie manipulować tematem i edytować posty .
Kasia napisała , że '' łączy się z nami w ... '' ale po przeczytaniu następnych postów oblała się rumieńcem i edytowała swój wpis .
Rmszar zgorszyłeś grzeczną i niewinną dziewczynę ..... Jeszcze nam ucieknie z forum .... ale podążymy jej tropem , jak Łowcy .... Łowcy .... ;)
Kasiu- koprofilia mnie całkowicie nie kręci. Wręcz przeciwnie, jest jak gts- odrzuca mnie na całej linii.
A.W.B.- jak Łowcy, powiadasz? Znaczy, przyszło lato, pora wybrać się na miasto w poszukiwaniu świeżego mięska? ;)
peperi- wątek typowo na bekę, w ogóle nie wiem, kto mógł ten i wątek o Sturmie, w jakiejkolwiek części na serio traktować.
Czyli, że to tak tylko na żarty? :( Jejku jejku.
Masz numer do mnie, co będziemy rozmawiać na forum? ;)
prośba do kumatych o wyjaśnienie sytuacji w kwadracie AWB - KasiaFCL - Grószka - rmszar (w kwadracie, czyli po bokach, jak i po przekątnych), bo ja już nic nie łapię, choć w temacie Madrytu jestem kumaty jak mało kto na tym forum.
Nie ma takiego kwadratu, koniec imprezy! Ale niech się Santo wypowie, bo ja jestem niekumaty.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)