niby czemu marcello??? Powrót Piotrka to by było nasze największe wzmocnienie
-
-
Transfery - wątek kolejny (prywatne pogaduchy będą usuwane)
Jest rzecza oczywista ze zdecydowana wiekszosc obecnych zawodnikow Cracovii powinna zostac zwolniona. W ubieglym sezonie ci gracze doprowadzili do spadku, w tym sezonie cudem sie uratowalismy. Wiekszosc z nich nic juz nie jest warta pilkarsko, jesli chcemy uniknac burdelu w nastepnym sezonie, konieczne jest totalne wietrzenie szatni. Wg. mnie szanse dac mozna tylko kilku grajkom: obaj Moldawianie, Slusarski, Sacha, Wasiluk, Polczak, Klich. Oczywiscie wszyscy musza ostro cwiczyc, bo tak czy inaczej daleko im do klasowych pilkarzy i raczej wiekszosc z nich widze na lawce w przyszlym sezonie.
Cala reszta do widzenia.
Zapominacie, że obowiązują kontrakty i na totalne wietrzenie po sezonie nie ma szans. Jak się nie rozwiąże kontraktów za zgodą obu stron, lub nie przeprowadzi transferu ( kolejek chętnych chyba nie ma), to danemu zawodnikowi trzeba płacić. A to blokuje kontraktowanie nowych.
Coś mi się wydaje, że ktoś grających za chwilę w [url=http://www.cyfraplus.pl/program/abo/?full/1-liga-polska-mecz-pogon-szczecin-gornik-zabrze_TSP-201005122005][b]TYM[/b][/url] meczu będzie miał szanse zasilić nasz zespół, szczególnie jeśli Sandecja awansuje.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po dzisiejszym meczu Moskała ZAŁOŻYŁ CI
> KAGANIEC GOŚCIU
do mnie "pijesz"??
mknacylopez Napisał(a):
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/05/12
> /arkadiusz-radomski-do-wziecia/ Radomski wolny.
> Rozstaje się z NEC.
Ale news! Tomek Rząsa łapaj za telefon i dzwoń takiego nam trzeba!
A ja znowu swoje (pisze to regularnie przed każdą rundą)
NAJPIERW ZAKONTRAKTUJMY NOWEGO GRACZA
POTEM REZYGNUJMY ZE STAREGO GRACZA
W tym sensie nie ma potrzeby ustalac kogo chcecie sie pozbyc
Nowy zawodnik w kadrze pozwoli na ocene czy jest lepszy od tego kogo ma zastapic
Ta ocena to jest wlasnie praca sztabu trenerskiego
A wiec szybko podpisywac !
Jopa brać , bramkostrzelny jest ;)
Scot Napisał(a):
> Jopa brać , bramkostrzelny jest ;)
Bramkonieszczelny chyba :)
To byłby najgłupszy ruch z możliwych, a nuż zostanie u nich na kolejny sezon i wygramy 3 raz pod rząd, bo znowu ktoś kontuzje/kartki łapnie i wstawią go do składu. Przez 5 lat grały one z Nowakiem w 12 na 10, a czasem i w 13 w zależności kto gwizdał, to dlaczego my po roku mamy sami pozbywać się należnego przywileju.
A ja obejrzałem mecz Pogoń-Górnik, a parę dni temu połowę meczu ŁKS-Pogoń. Niestety nie ma kogo brać z tej Pogoni. Dość powiedzieć, że wyróżniają się techniką i szybkością... Bojarski z Moskalewiczem. Petasz przereklamowany, Lebedyński nie istnieje. Marcin Nowak (lewy obrońca) dzisiaj dał się dziecinnie ograć Boninowi (niezły mecz tego gracza) przy 2 bramce, przy 1 głową strzelił nie do obrony Adrian Świątek, wyróżniający się zawodnik tego meczu, wzrost chyba 1.65 cm. Czyli brawo dla stoperów.
Nie mam pojęcia, jak oni przeszli ten Ruch?
[quote=raf_jedynka]
NAJPIERW ZAKONTRAKTUJMY NOWEGO GRACZA
POTEM REZYGNUJMY ZE STAREGO GRACZA
[/quote]
Świete słowa
zwróćmy chocby uwage na fakt, ze Tupalskiemu konczy sie kontrakt; musimy miec nowego i dobrego stopera, bo inaczej dupa zbita na srodku obrony
Potrzebujemy po jednym z kazdej grupy :
1.Pietrasiak,Glik,Sadlok
2.Golanski,Tosik,Costa Nhamoinesu
3.Kazimierczak,Krychowiak,Rachwal
4.Gol,Wilczek,Cetnarski,
5.R.Grzelak, Petasz,Orlando Smeekes(FC Carl Zeiss Jena)
6.D.Nowak,Sobiech,Wichniarek,Janota
Szesciu takich zawodnikow do pierwszej ''11'' zdecydowanie podniesie wartosc druzyny(miejsce ponizej 4tego uznalbym za porazke takiej druzyny).
Cena bedzie nie mala,ale jak mowi przyslowie chytry dwa raz traci.
15500(miejsc) x15(meczy) x 20(srednia cena biletu)=4,65mln
Kiedy widziałeś w akcji Petasza, bo ja dzisiaj, i daj Boże żeby go do nas nikt nie sprowadził. A Wichniarka? że o innych 'stranieri' nie wspomnę?
Petasz jest bez formy ,ale umiejetnosci na pewno ma na ekstraklase.Wyglada na nie przygotowanego na tyle meczow,a w wielu spotkaniach gra opierala sie na nim.Po odpowiednio przepracowanych wakacjach moze grac na wysokim poziomie.
Wichniarek w Berlinie sobie po raz drugi nie poradzil,ale w ekstraklasie bylby lepszy od Frankowskiego z najlepszych lat.
Golanski jak dla mnie w aktualnej formie zasluguje na nasz pierwszy sklad.
Kaz malo gra ,bo konczy sie kontrakt i odchodzi.
Grzelak nie gra wcale.Ciezko sie w takiej sytuacji pokazac swoje umiejetnosci.Ilu jest lepszych lewych pomocnik w naszej lidze?
KSC-D Napisał(a):
> Potrzebujemy po jednym z kazdej grupy :
>
> 1.Pietrasiak,Glik,Sadlok
> 2.Golanski,Tosik,Costa Nhamoinesu
> 3.Kazimierczak,Krychowiak,Rachwal
> 4.Gol,Wilczek,Cetnarski,
> 5.R.Grzelak, Petasz,Orlando Smeekes(FC Carl Zeiss
> Jena)
> 6.D.Nowak,Sobiech,Wichniarek,Janota
Zawodnicy ktorych realnie mozna sciagnac z Twojej listy to: Pietrasiak i Rachwal reszta to nie ta polka finansowa albo nie te cele sportowe ,sa tez gracze o ktorych ciezko powiedziec by to byly wzmocnienia( Petasz, Janota ,Krychowiak(ten w/g mnie to interesujacy zawodnik ale tak naprawde to o jego graniu w doroslej pilce nie mozna nic powiedziec).Jezeli spadnie Piast to rowniez Wilczek bedzie do wyjecia ale wydaje mi sie nie bedziemy opcja pierwszego wyboru dla niego. Tosik podpisal kontrakt z Polonia W-wa,zostaje Costa i jego dziwna przynaleznosc klubowa
A jakie sa nasze cele sportowe?
Walka o utrzymanie?
KSC-D Napisał(a):
> A jakie sa nasze cele sportowe?
> Walka o utrzymanie?
Okaze sie w zimie
Może jednak Piechniak?
Daj spokój Monday; Piechniak jest mocno nierozwojowy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)