Powodzenia bardzo się ciesze teraz Cetnarski!!!
-
-
Rafał Ulatowski - Witamy w Cracovii
nareszcie! powodzenia Trenerze Ulatowski :-)
kto wklei w moim imieniu fotki z Wielickiej ?
Tak Jest ! Dość Pierdolenia Cracovia wyd=chodzi z cienia ! ! ! Powodzenia Panie trenerze i oby mial Pan wiele radosci z pracy w naszym klubie a my satysfakcji z gry naszej Cracovii ! ! ! DO boju na giełdzie transferowej
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6958&x=0
Warte przeczytania!
Witaj Ula! Powodzenia.
Powodzenia :)
Rafał Ulatowski został w piątek nowym trenerem piłkarzy Cracovii Kraków.
Zastąpił na tym stanowisku Oresta Lenczyka, który przestał pełnić swoją funkcję w poniedziałek.
"Uważam, że w życiu jest wszystko zależne od tego czy ktoś chce grać, chce się poświęcać. Mam nadzieję, że będzie to widoczne na boisku, ale nie mogę obiecać, że tak będzie od pierwszego meczu" - powiedział podczas konferencji prasowej Ulatowski.
Trener nie chciał deklarować jakie cele postawi przed zespołem w sezonie 2010/2011. "Cele wyznaczymy sobie po okresie przygotowawczym, kiedy będę miał swoją diagnozę, co się dzieje w Cracovii".
Drugim trenerem został Adam Fedoruk, za przygotowanie fizyczne odpowiadać będzie Łukasz Bortnik, a bramkarzami zajmie się Jędrzej Kędziora.
Ulatowski zaznaczył, że nie ma zamiaru robić w ekipie rewolucji, ale według niego o szczegółach za wcześnie mówić.
"Mamy czerwiec na transfery. Przekazałem nowemu trenerowi, że te transfery są możliwe i wydaje mi się, że zostaną one zrealizowane" - powiedział prezes Cracovii prof. Janusz Filipiak.
Przedstawił też w piątek nowego dyrektora sportowego, Tomasza Rząsę. Jak podkreślił, zatrudnienie zarówno Ulatowskiego, jak i Rząsy ma być krokiem w nową organizację pionu sportowego w klubie, bardziej profesjonalną.
Ulatowski urodził się w styczniu 1973 r. w Łodzi. W minionym sezonie prowadził PGE GKS Bełchatów (od stycznia 2009 roku). Pod jego kierunkiem zespół rozegrał 43 mecze w ekstraklasie i zdobył 71 punktów (20 zwycięstw, 11 remisów, 12 porażek; bramki 55-37). Jak przypomniał w piątek, karierę trenerską rozpoczął od szkolenia juniorów ŁKS Łódź. Potem pracował m.in. w Piotrcovii i Zagłębiu Lubin, był asystentem trenera kadry narodowej Leo Beenhakkera.
Kontrakt z nowym szkoleniowcem ma obowiązywać dwa lata.
Źródła: PAP
Rafal- zycze CI SAMYCH SUKCESOW W CRACOVII! Po Orescie Tylko Ty mozesz odbudowac Naszych grajkow ! Majac do Ciebie ogromna i szczera sympatie od dluzszego czasu - JESZCZE RAZ SAMYCH SUKCESOW W CRACOVII I BYS DOPROWADZIL NAS DO PUCHAROW !!!!!!
czuje ze zaczyna sie nowy rozdzial w historii Naszej Cracovii
bedzie dobrze.....
Teraz tylko kilka wzmocnień i można z optymizmem patrzeć w przyszłość.Choć co poniektórzy zapewne płaczą krokodylimi łzami,iż nie będzie deja vu z "Pięknej epoki"
Powodzenia :)
Witam :D
Sukcesów , udanych transferów , i PP w tym roku !!!
Życzę też żeby nasza Cracovia miała styl efektywny i jednocześnie efektowny .
CRACOVIA PANY !!! :)
No i jak tam koledzy płaczkowie?Może nie będzie nam źle z nowym trenerem?
Witaj i powodzenia! Z takim trenerem powinniśmy zajść dalej niż za Lenczyka.
Witam!
Szczęścia życzę, wyników oczekuję. Powodzenia!
No cześć! Szerokości, przyczepności!
[img]http://img.interia.pl/sport/nimg/o/u/Rafal_Ulatowski_nowy_Fot_4221391.jpg[/img]
Sukcesu! Sukcesu i jeszcze raz sukcesu z Cracovią!!!
No to pyta......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)