No ale wygrał, był lepszy jednak na Sylvię nie wystarczy...zobaczymy co pokaże już nie długo.
-
-
KSW 13
Przecież on dopiero zaczyna walczyć w KSW, a Wy już piszecie, że słaby.
Wygrywa przez nokaut- jest zajebisty.
Wygrywa na punkty- Pudzian słaby.
Wiem, że kondycja słaba, ale dajcie mu troche czasu.
Khalidov w moim odczuciu niestety przegrywa :/
Ładna walka Mameda, Japończyk też dobry
3 minuty !!!
Mamed !!
Oj dużo lepsza ta walka Mameda niż Pudziana, ale nie ma się co dziwić.
Ale biedny ten Japończyk, nawet jak wygra to specjalnie nie uczci zwycięstwa bo trzeba będzie do hotelu i worek z lodem.
18 minut walki na najwyższym poziomie to jest coś niesamowitego. Mamed przegrał wg mnie, ale walka niezła. Szkoda japońcka.
Oj chyba to ze względu na to, że walka w Polsce, niestety ale Japończyk był minimalnie lepszy.
No ale w końcu zawsze sędziuje się trochę na korzyść aktualnego mistrza.
I gdyby nie to że walka w PL to by werdykt był dla Japończyka.
Aczkolwiek jak to mówią aby mistrza pokonać musisz mu zaaplikować KO a Mamed był w posiadaniu pasa.
Czekam na rewanż, tylkonajlepiej już w klatce bo strasznie mnie wkurwia ten ring i liny.
Co za wiocha w tych Katowicach, wszyscy wyszli.
Ciężka walka piekielnie.
Chamski wałek Khalidov przegrał jak nic
Nawet dogrywki nie powinien dostać.
Ryuta Sacurai mógł wogóle nie wstać po kopniakach w jaja a wstał i to 2 razy.Pokazał charakter i publiczność powinna to docenić,ale oni gwizdali bo to wieśniaki które krzyczą GKS KATOWICE:X
Japoniec pokazał wszystko co najlepsze a Mamed zawiódł kompletnie a te debile remis???Dobrze że też go zwałowali wcześniej w Japonii więc jest na remis....
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> .
> Aczkolwiek jak to mówią aby mistrza pokonać
> musisz mu zaaplikować KO a Mamed był w
> posiadaniu pasa.
Dokładnie, stara zasada która ma swe potwierdzenie w boksie jak i w mma. Mamed sprezentował nam świetną walkę, a dla japończyka naprawde szacunek, 3 duszenia , 2 dźwignie i wszystko przetrzymał.
Japończyk wygrał jak dla mnie... Były te 4 duszenia ale w dogrywce japończyk pokazał że ma siłe i go oklepał
Swoją drogą jestem zawiedziony tą galą. Najlepszym zawodnikiem turnieju był Błachowicz i z niecierpliwością czekam na kolejne jego walki. Pudzianowski z takimi umiejętnościami i kondycją może zapomnieć o dobrym wyniku z Sylvią, zostanie zmasakrowany. Khalidov zawiódł, gołym okiem było widać, że jest bez formy. Być może ta dźwignia reprezentanta Japonii wyłączyła mu rękę, po walce było widać, że ma problemy z żebrem, jeśli walczył ze złamanym lub pękniętym to respekt. Tak czy inaczej Sakuraiowi (jeśli źle napisałem nazwisko to przepraszam) należy się szacunek, dwa razy oberwał w klejnoty i dwa razy wstał i pokazał klasę, został przekręcony - gdyby wygrał nie byłoby mi żal Mameda, chociaż to dla niego oglądałem tą galę. Dobranoc
oj żeby nasze kopacze ziemniaków miały takie jaja jak ten Japończyk...
Pudzian natomiast chyba się dość zdziwił, jak się okazało, że można go przetrzymać. Obawiam się, że szybko może zakończyć karierę zawałem serca.
Mamed po walce spuścił głowę i to powinno mówić samo za siebie a i werdyktem był mocno zdziwiony.Japończyk natomiast dowiedział się jak to sport zabijają pieniądze;-((
Kiedy następna walka Pudziana ? Będzie pokazywana na polsacie ?
jeszcze z dwie rundy dodatkowe i Pudzian by padl zero techniki i wielkie zmeczenie. A za dwa tyg. walka z byłym mistrzem ufc, pudzian będzie miał ciężko.
Pudzian walił rękami jak cepami na dyskotece w remizie .
Japończyka oszukali , powinien wygrać z Czeczeńcem .
ci co wypowiadaja sie ze Pudzian nie ma szans z swietnym Sylvia polecam ogladnac ostatnia walke tego wysmienitego fightera ;D
http://www.youtube.com/watch?v=A1M_PIFW4wI
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)