hej, temat taki wakacyjny dla zainteresowanych,
w wielu miastach istnieją dzielnice tzw. czerwonych latarni, gdzie amatorzy seksualnych uciech mogą spotkać panie wątpliwej reputacji w celu zaspokojenia swych żądzy,
mowa zarówno o młodych siksach jak i o trąconych rydwanem czasu wdówkach,
dzielnice czerwonych latarni z reguły owiane sa ponurą sławą, bądx omijane przez tradycyjnych, chcących spokoju mieszkańców,
lokale na wynajem w tych okolicach należą do tych tańszych, po nocach włóczyć się tam niekoniecznie trzeba, są jednak też takie miasta (vide Amsterdam czy Paryż), które z kwartałów ulic kojarzonych własnie z prostytukami potrafiły uczynić produkty turystyczny :)
piszcie gdzie w Krakowie oraz innych miasatch Polski, Europy i świata znajdują dzielnice z panienkami lekkich obyczajów,
może komuś ułatwimy życie tym tematem?
ja akurat należę do zdecydowanych przeciwników prostytucji ale pogwarzyć na ten temat mogę jak najbardziej,
zaczynam: czy mówi coś państwu słynna nazwa Plac Biskupi?
pzdrw
Ro Man
-
-
czerwony trójkącik
Na Biskupim to się stare karpie trafią, na Szlaku czasem jakaś młoda rybka się zdarzy. Generalnie to w Krakowie chyba by o kleparzu można tak powiedzieć bo tam co raz to gdzieś stoją, na Filipa przy kiosku czy w innych miejscach. Teraz to raczej podupada w dobie internetu i roxa.pl ;)
wlasnie gdzie sa panienki z olkuskiej? czemu zniknely?
Na placu Slowianskim, te same stare rury od przynajmniej 10 lat :)
To już nie trzeba mieć minimum 18 lat?
Olkuska? gdzie to?
mój najbliższy przyjaciel stracił cnotę w wieku 14 lat z pewną panną z Ukrainy w samochodzie zaparkowanym na Placu Matejki
Już myślałem, że to jakaś interesująca opowieść z Seszeli, a tu widzę, że kolegę przycisnęło. ;)
Tak po prawdzie to od takich tematów jest kupa innych stron. Jedna była chyba ze dwa lata temu opisywana obszernie przez pewną gazetę. Zaglądnij do jej archiwum. :D
Dinth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na placu Slowianskim, te same stare rury od
> przynajmniej 10 lat :)
Od 10 ?? Na Słowiańskim te same od co najmniej 30 lat : )
Szlak , Filipa , Warszawska ( Bułgarki ) , Długa .
Z roku na rok coraz mniej ich na w/w ulicach , widać , że centrum miasta się rozrasta i modernizuje . Nawet zaczęli remontować kamienice przy Murowanej i Żelaznej ( 100% Cracovia, ulice zapomniane przez Boga, mordownie jakich mało ) .
Pod ZUSem na rogu Szlaku z Pędzichowem jak jest ciepło to zawsze jakieś młode stoją. W zimie to tylko zawodniczki starszej daty dają radę ;)
Ciężko dotrzymać kroku mając za konkurencję choćby roksa.pl ;)
[quote=A.W.B.]
przy Murowanej i Żelaznej ( 100% Cracovia, ulice zapomniane przez Boga, mordownie jakich mało )
[/quote] .
Jeden z prominentnych forumowiczów tam sie wychował ;)
jestem w Dreźnie w Saksonii i jest tu taka dzielnica, a wiem bo i można tu dobrze zjeść czego o odremontowanej starówce powiedzieć nie sposób,
pozdr z Niemiec
no starówki zapewne nie da się zjeść.
w sumie racja :)
Ro Man- Ty miałeś coś ustalić, prawda? Nie szlajaj się zatem po burdellandach, tylko jak wrócisz, dawaj szybko znać.
Trudno mówic o remoncie starówki w Dreźnie, gdyz raczej starówka w Dreźnie została - zresztą przez polską firmę POLBAU ZBUDOWANA od NOWA :)( firme byłych komuchów , którzy się uwłaszczyli na majatku firmy bodajże Dromex - co w NRD robiła drogi, Józef Oleksy z SLD jest dobrym znajomym szefa POLBAU :)
Obecnie firma POLBAU co jest chichotem historii robi miedzy innymi Centrum Jana Pwała II między Borkiem a Kurdwanowem.
KOMUCHY budują Centrum Jana Pawła II - dzieki osobistemu wsparciu ks.Dziwisza .
Taka oto się dokonało POJEDNANIE!!!
pojednanie nastapilo juz dawno, przy okazji komisji - maszynki do odzyskiwania terenow przez Kosciol.
Ro Man Napisał(a):
> piszcie gdzie w Krakowie oraz innych miasatch
> Polski, Europy i świata znajdują dzielnice z
> panienkami lekkich obyczajów,
> może komuś ułatwimy życie tym tematem?
Czyli boss z Czerskiej jeszcze nie zdecydował gdzie się udać na urlop w tym roku?
Słyszałem, że jest wymagającym klientem. Chyba mu nie pomogę.
Ro Man Napisał(a):
> mój najbliższy przyjaciel stracił cnotę w
> wieku 14 lat z pewną panną z Ukrainy w
> samochodzie zaparkowanym na Placu Matejki
I jak? Żyje jeszcze?......ten przyjaciel of course;)
7 dni później
> mowa zarówno o młodych siksach jak i o trąconych rydwanem czasu wdówkach
no właśnie, Panowie (spytał niekumaty) - lepsza młoda siksa, czy pani starszej daty?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)