Donald po roku odkrył Amerykę........"[i]Rosjanie są częściowo winni katastrofy polskiego prezydenckiego samolotu w Smoleńsku, ale sie do tego nie przyznają"[/i] BBC2
Czy tego gość nie moze choć jednej rzeczy zrobić we właściwym czasie???? Wszyscy ludzie o tym wiedzą (prócz zaślepionych fanatyków PO), ten potrzebował roku by to okryć:). wywiad oczywiscie nie u nas, pewnie nie chciał mieszać w glowach swym wyznawcom, dla nich ma inną "prawdę".....
-
-
KATASTROFA RZADOWEGO SAMOLOTU POD SMOLENSKIEM
mam nadzieję ze od poniedziałku nie usłyszę już o tej historii...
haha, chciałbyś, niestety będziemy truci tym jeszcze dobrych kilka miesięcy
Na polecenie Putina Rosjanie usunęli dziś w nocy tablicę pamiątkową ufundowaną przez Rodziny Katyńskie na miejscu katastrofy i zastąpili ją inną. Tablica znajdowała się na kamieniu upamiętniającym ofiary katastrofy Tu-154. Wczoraj była jeszcze stara, dziś od rana jest nowa. Zdemontowano ją w tajemnicy, bez konsultacji ze stroną polską. Rzecznik gubernatora potwierdził, że tablica została wymieniona.
Jak za czasów komuny.
Na zdjętej tablicy był napis po polsku informujący, że ofiary katastrofy jechały na uroczystości upamiętnienia sowieckiej zbrodni ludobójstwa w lesie katyńskim. Na nowej nie ma już mowy o Katyniu, jedynie o ofiarach katastrofy.
Źródło: PR3
Ruscy sa nie do podj... nia
http://www.rp.pl/artykul/15,640351-Rosjanie-podmienili-tablice---Ludobojstwo-w-Katyniu--wyciete.html
podobny numer wycieli onegdaj Ukraińcy na Cmentarzu Orląt
E tam trujecie, to juz nudne. Co z tego? Ważne że sie z nami "liczą", nie to co za kaczorów którzy tylko wojowali.....
za mało wazeliny za mało. Ruskim już to nie wystarcza. Pokazali Polaczkom ich miejsce.
http://www.rp.pl/artykul/639855_Dlaczego-musialo-dojsc-do-katastrofy.html
Jako apostata , który wyrzekł się jezusa chrystusa , wszelkiej religii... jedyną religią , którą wyznaję to CRACOVIA!!!
Jestem wyznawcą : CRACOVII
AVE
Lis wycina informacje o instrukcji Tuska dla dygnitarzy Platformy z 10 kwietnia 2010 roku
Wczoraj rano na portalu Wprost24.pl wisiał wywiad z Petelickim, w którym wyliczał on zaniechania rządu, które jego zdaniem doprowadziły do katastrofy i spowodowały utratę wiarygodności Polski w oczach sojuszników (zmiana decyzji w sprawie rakiet Patriot). Około południa RMF podał, że że naczelny - Tomasz Lis kazał usunąć ten wywiad z Internetu.
Dziś Rzepa przytacza komentarz Petelickiego:
- Byłem jeszcze umówiony z dziennikarzami na ustalenia dotyczące zdjęć. Nagle dostałem telefon, że przynajmniej do poniedziałku nic z tego, bo wywiad został usunięty. Podejrzewam, że właśnie wypowiedź o ememesach powstałych w trójkącie Donald Tusk - Tomasz Arabski - Paweł Graś kogoś bardzo zabolała. To jest właśnie "lisia wolność słowa".
Petelicki twierdzi, że tuż po katastrofie smoleńskiej czołowi dygnitarze Platformy odebrali esemesy z instrukcją, jak mają się wypowiadać na temat katastrofy. Wytyczna była jasna. Według niej katastrofę spowodowali piloci, którzy zeszli we mgle poniżej 100 metrów. Petelicki dosłownie zacytował ostatnie zdanie esemesa "Do ustalenia pozostaje, kto ich do tego skłonił".
W pierwszą rocznicę tragedii pod pałacem prezydenckim szopka pod tytułem "wiec poparcia dla wodza Jarosława".Mohery zamiast oddać hołd ofiarom przyszły sobie pokrzyczeć i pojątrzyć.To jest właśnie pojmowanie świata przez pychopatów z PISu.
No nareszcie jakiś normalny wpis na poziomie. Już myślałem że wyjechałeś do pracy u Niemca.....
dzisiaj 1 rocznica .... [']
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No nareszcie jakiś normalny wpis na poziomie.
> Już myślałem że wyjechałeś do pracy u
> Niemca.....
Odpal pochodnie i zasuwaj pod pałac razem z innymi psychofanami Jarka.
Dlaczego ten temat nadal nie został zamknięty i usunięty ?
Szerszeń Napisał(a):
> zubereg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No nareszcie jakiś normalny wpis na poziomie.
> > Już myślałem że wyjechałeś do pracy u
> > Niemca.....
>
>
> Odpal pochodnie i zasuwaj pod pałac razem z
> innymi psychofanami Jarka.
bałwan , bałwan , bałwan!!!
wrzo.ksc Napisał(a):
> Dlaczego ten temat nadal nie został zamknięty i
> usunięty ?
A dlaczego miałby być zamknięty???
Jest to Hyde Park, tu dyskutujemy o różnych sprawach, a w tej sprawie jednak wciąż pojawia się coś nowego...
Ja na przykład właśnie stąd róznych rzeczy się dowiaduję...
całkowitym nieporozumieniem byłoby natomiast, gdyby został usuniety.
Co prawda niektóre wpisy
(np. szerszeń: [i]Odpal pochodnie i zasuwaj pod pałac razem z innymi psychofanami Jarka[/i]
100kg: [i]W związku z tym pełną i JEDYNĄ odpowiedzialność za to co działo się w siłach powietrznych również w 36 pułku ponosił Błasik. On to był przełożonym pilotów w TU-154 i on jest współwinnym katastrofy smoleńskiej, a jak wola wyznawcy pisiorów - jest winny zamachu.Nazwijcie sobie to jak chcecie . Jest zatem winny zabójstwa Karpiniuka, Rybickiego i senator Bochenek i innych (...) Kaczyński wydał polecenie Prezydentowi RP LEchowi Kaczyńskiemu lądowania. (...) I przestańcie tutaj pieprzyć o kolaborantach, bo moze to wy jesteście zdrajcy i kolaboranci .Razem z silami gruzińskimi kolaborujecie i naród polski zdradzacie. Zatem tak jak mówił Chirac. Siedzieć cicho. To wasz Kaczyński ZAMORDOWAŁ tych wszystkich ludzi.[/i] )
są naprawdę niewiarygodne, ale one po prostu świadczą odpowiednio o ich autorach.
pasy22 Napisał(a):
> Szerszeń Napisał(a):
> -----
> > zubereg Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > No nareszcie jakiś normalny wpis na
> poziomie.
> > > Już myślałem że wyjechałeś do pracy u
> > > Niemca.....
> >
> >
> > Odpal pochodnie i zasuwaj pod pałac razem z
> > innymi psychofanami Jarka.
>
>
> bałwan , bałwan , bałwan!!!
No nareszcie jakiś wpis na poziomie.
Agnat twój wpis też świadczy o tobie.Jesteś nieobiektywnym wyznawcą Jarka z forowego kółka wzajemnej adoracji.
Szerszeń Twój wpis też świadczy o Tobie. Jesteś nieobiektywnym przeciwnikiem Jarka z forowego kółka wzajemnej adoracji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)