Zubereg jak nie zbastujesz to czerwona farba czeka i wszyscy dowiedza się o CZERWONYM NAROŻNIKU - GIERKA MIŁOŚNIKU
-
-
KATASTROFA RZADOWEGO SAMOLOTU POD SMOLENSKIEM
zuberg, słabo piszesz. Komorowskiego poparli też Jaruzelski i Urban, toż z tego prosty wniosek, że Bronek popiera stan wojenny! dalej jazda, nie ograniczaj się, przecież dowody są oczywiste. Całkiem jak dowody zbrodni popełnionej przez rząd na prawdziwych patriotach w Smoleńsku.
Dodatkowo Komorowskiego poparł pewien polityk lewicowy średnio starszego pokolenia. Kto zabiegał o jego poparcie?
A tak w ogóle to Karvin ujął różnicę najlepiej.
A Ty Ian nie wyjeżdżaj z wartościami. Myślałem, że kiedyś już sobie wyjaśniliśmy, że wartości mamy podobne, tylko innym ludziom bardziej ufamy.
A gdzie ja napisałem że lepiej lizać tyłek świni????????
Jest różnica między mówieniem a robieniem. PO o glosy UP( w tym i gierka) zabiegało przez dwa dni:))))
Karvinie jako że stałeś po stronie UP w tych wyborach zapytam Cię, czy to było lizanie po dupach lewaków?
Czy też jest to coś innego:)??????
wczoraj usłyszałem że Antoni M twierdzi iż słyszał... podobno... że mówią... że Oni wszyscy żyją, są gdzieś w łagrze i pracują na Syberii, aha w kopalni diamentów, a ruscy to rozbili ten samolot co był w naprawie, a tamten jak ich wysadził ich na Syberii to wrócił do Samary i że go teraz naprawiać będą i przerabiać żeby zataić wszystkie ślady.
zuberq przyznaj że to jednak chore takie rzeczy wygadywać
Dem
Mniej niż to co wygaduje viceszef PO...
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wczoraj usłyszałem że Antoni M twierdzi iż
> słyszał... podobno... że mówią... że Oni
> wszyscy żyją, są gdzieś w łagrze i pracują
> na Syberii, aha w kopalni diamentów, a ruscy to
> rozbili ten samolot co był w naprawie, a tamten
> jak ich wysadził ich na Syberii to wrócił do
> Samary i że go teraz naprawiać będą i
> przerabiać żeby zataić wszystkie ślady.
>
> zuberq przyznaj że to jednak chore takie rzeczy
> wygadywać
Podobno będą kręcić 7 serie LOST :)
Zuberku po raz setny Ci napiszę
Nie jestem zwolennikiem PO
Tak głosowałem na Komorowskiego bo uważam go za mniejsze zło
Tak więc na mnie Twój koronny argument na wszystko czyli "a w PO... (i tu zależnie od sytuacji)" kompletnie nie działa - uważam ich jak całą tzw. klasę polityczną za bandę nieuków i nierobów
wolę jednak PO bo mniej się wpiernicza w rzeczy które może spierniczyć
a dalej uważam że kandydat który budował swój wizerunek na antykomunizmie a potem liże tyłeczek Gierkowi jest nikim innym jak hipokrytą i nie mogę zrozumieć jak Ty przyznający się do wojującego antykomunizmu możesz nadal go popierać
po prostu w głowie mi się to nie mieści
Karv, dlaczego sie ekscytujesz powłoczka medialna? Przeciez to, co oni wygadaują nie ma zadnego znaczenia.
Karvin i zubereg
lepiej siostrę mieć w burdelu czy brata za wisłą?
Karv
Ja nie napisałerm że jesteś zwolennikiem PO. Napsiałem zgodnie z FAKTEM iż stałeś po jednej stronie z UP.
A co sądzę o slowach Jarka o gierku pisałem tu, wiec nie wiem o co chodzi??
Ja głosowałem na Jarka bo między nim a Bronkeim jest jedna zasadnicza różnica. Jarek cos o gierku powiedział. A w tym czasie antykomunista Bronek skomlał o poparcie cimoszka, UP i "wysuwał" belkę....Dlatego też jak pisałem wczesniej i tu o długość wąsa Bronek wygrał. A jego wyborcy są ostatnimi którzy mogą zarzucać komuś lizanie komuszych tyłków.
Bart1906
Pzrecież to oczywista, oczywistość
Zubereg ja cie prosze nie kompromituj się, możesz stanąć na glowie i tak nie zmieni to faktu że Jarek zaprzeczył swoim wartościom i nobilitował co by tu nie mówic człowieka o bardzo podejrzanym jeśli nie zbrodniczym charakterze
no musisz sie z tym pogodzić
Ale Bronek nie chciał delegalizacji SLD np. :)
widzisz wypowiedź o Gierku czy tam Oleksym jest kompletną zdradą haseł z którymi się idzie do wyborów - co więcej pamiętam jak Twoim koronnym argumentem do popierania PiS było to że chcą rozliczyć przeszłość
to jak się to ma do retoryki użytej w kampanii?
Jarosław Kaczyński po prostu zdradził swój elektorat ale Ty jak klapki na oczach i dalej ślepo mu wierzysz...
wiem Leszeczku, napisałem w skrócie, że robi się szambo i obrzucanie gnojem.
Z jednej steony Palikot żąda sprawdzenia czy L.Kaczyński był trzeźwy na pokładzie samolotu, czy nie wydawał po pijanemu poleceń. Po czym prokuratura wyjaśnia, że w organiźmie nie było alkoholu na konferencji ! Kuźwa, gdzie my żyjemy ! Wczoraj rezyser Kazimierz Kutz wydał opinię w mediach, ze już wkrótce język Palikota będzie normalnością w polskiej polityce. W internecie hańbi się nazwisko nowego prezia oraz nasz kraj pisząc, że Polską rządzi Komoruski z maciorą - czego wymagać od idioty internauty jak Palikot szaleje. PO po raz kolejny daje mu naganę i grozi paluszkiem. PiS wystawia swojego szaleńca Macierewicza, no bo jak Palikot nie szkodzi PO to Macierewicz ze swoim językiem nie zaszkodzi PiS. Wazne jest, ze gnojenie przeciwnika jest ważniejsze od wysławiania zalet swoich polityków :(
Smutne to wszystko :(
Napiszę tylko coś o Gierku, bo wielu pewnie nie pamięta. Za Gierka był tzw. oddech wolności. Pojawiło się wiele produktów z za granicy. Życie na kredyt, imprezy, sute Barbórki, Stasia latała do Francji do fryzjera :) .....całkiem fajne życie. Jak porozmawiać ze starszymi ludźmi, to przyznają rację - za Gierka to się fajnie żyło. Gówno obchodzi przeciętnego Kowalskiego, że żył na kreskę, ważne że wtedy dobrze się czuł i miał w kieszeni trochę złotówek oraz dolarówTo co powiedział Jarek, to było zagranie na tą nutę. Hasło "czerwony" tutaj nic nie ma do rzeczy i warto o tym pamiętać.
Karvin - o czym Ty piszesz, jaka zdrada ? Nie wiesz, że zawód polityka polega na zdobyciu władzy w państwie ? Przed wyborami każdy ciągnie i gra na różnych nutach. Ważne jest, by przeciętny Kowalski się tym nie podniecał, bo później sie robi szamba polityczne na różnych forach przy okazji dyskusji.
Najważniejszą rzeczą jest - ustalić, dlaczego doszło do katastrofy. Musi to się stać uczciwie i zgodnie z POLSKĄ RACJĄ STANU .
Karvin
Nie słyszałem by PiS zmieniał program wyborczy......Widocznie coś mnie ominęło....
Popieram Jarka bo nie chcę stać w jednym szeregu z jaruzelskim czy belką....
W sumie to lepiej z Belką niż Lepperem...
zdecydowanie wolalbym Leppera niz czerwone swinie z ktorymi sie Komorowski macał w czasie kampanii
Akurat przed drugą turą to Napieralskiemu laskę robili w tym samym stopniu Bronek jak i Jarek. Wręcz wyrywali sobie jego faję z rąk :D
A Lepper to niby co jak nie czerwona świnia?
Zuberku kończę obiecuję postaram się nie wypowiadać bo... no właśnie to też pominę dlaczego nawet
eyjafjallajoekull
A jaruzel czy lepper:)????
A tak apropo kogo lepper poparł bo mi umknęło?
Ludzie powariowaliście ? Porównujecie chama z Samoobrony do Belki ? Można nie zgadzać się z poglądami Belki itd ale żeby go stawiać w jednym szeregu z Lepperem ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)