TEFAL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> isaac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > brawo kibice Barcy !!!
> > przed rozpoczeciem drugiej polowy z Deportivo
> na
> > środku,środkowej trybuny zawisła wielka
> > sektorówka z herbem Polski i Barcy...
>
>
> Tutaj jest pokazana minuta ciszy,ale sektorówki
> nie mogę znależć...I tak piękny gest
trzymaj http://www.youtube.com/watch?v=frjVfCK9RV8
-
-
KATASTROFA RZADOWEGO SAMOLOTU POD SMOLENSKIEM
Panowie,
ja nic nie beknalem, ja tylko slyszalem cos, co jest wazne, ale nie potwierdzone.
Napisac nie moge, bo takich rzeczy nieoficjalnie pisac nie wolno!
Jesli to prawda, a nie plotka, to pewnie i tak cos sie zaraz dowiecie, bo Fuckt albo Supex nie wytrzymaja. Moze nawet normalniejsze media tez beda chcialy byc pierwsze z tym newsem...
PS. Poza tym, to nie ja zaczalem dyskusje, a Demek i Rmszar. Ich pytajcie, o co kaman.
Na pogrzebie będę wraz z całą rodziną. I każdy Polak powinien
Żałośni są ci podżegacze, którzy nawet po śmierci nie uszanują głowy państwa, bo się boją JK. Bądźcie spokojni nie będzie kandydował...
Wam nie chodzi o Wawel, ale o wybory, ale niektórzy są tego nieświadomi, że dali się zmanipulować.
Co gorsza na krakowskich uczelniach procederem manipulowania młodzieży zajmują się wykładowcy. Jestem świadkiem tego. Prawie na każdych zajęciach, w których dzisiaj uczestniczyłem odbywał się ten proceder.
Czytam sobie jedną z relacji z Polski na stronie cnn i wpadłem na taki kwiatek, aż zacytuje:
"The service will be followed by the couple's burial on Sunday in Krakow's Wawel Castle.
The archbishop of Krakow said burying the late president in the historic crypt was the country's way of honoring him.
"I think in this way the Polish nation wants to include him among the greatest and most revered men in Polish history," Stanislaw Dziwisz said on Polish state television.
There have been reports of protests in Krakow over the decision, while debate has raged online as to whether Kaczynski, seen as unpopular prior to his death, should be buried in a national heroes' cemetery in Warsaw rather than at Wawel.
Biography: Lech Kaczynski
[b]A Facebook group opposed to the castle burial had garnered 32,000 followers by late Wednesday.[/b]"
Facebook to już prawie jak poważne źródło informacji albo sondaży.
P.S. Ja dołączyłem już do grupy "Wstyd nam za wojnę o Wawel" ciekawe czy o tym napiszą :)
http://cogito.salon24.pl/170293,falsz-na-miare-tragedii
Sądzę, że ta strategia jest celowa i ma zapobiec powstaniu i zakorzenienie mitu Lecha Kaczyńskiego w świadomości społecznej w związku z symboliką jego śmierci. Pseudoelity rozpoczynają walkę o zafałszowanie pamięci.
Moim zdaniem katastrofa smoleńska przypomina katastrofę gibraltarską i nie będzie łatwo jednoznacznie wyjaśnić jej przyczyny (przyczyn ?). Być może nie poznamy ich nigdy, a tylko będą mniej lub bardziej prawdopodobne wersje całego feralnego zdarzenia.
http://www.youtube.com/watch?v=kUmslfcH-j0&feature=player_embedded
?
Chmura pyłu po wybuchu wulkanu w Islandii już spowodowała zamknięcie przestrzeni powietrznej nad większością północnej Europy, w tym nad północną Polską. Zagrożenie może potrwać do niedzieli włącznie - co oznacza, ze przylot delegacji na niedzielny pogrzeb, w tym Baracka Obamy, stoi pod znakiem zapytania. I to nie jest plotka.
Ja powiem jedno,napisze..Ja tam zadnej mgy nie zuwazylem,polemizujac do poprzedniego wpisu..
http://www.fakt.pl/Krewna-prezydenta-byla-krolowa-Polski-,artykuly,69345,1.html
czy wiadomo coś o pogrzebach innych osób które zginęły? Interesuje mnie zwłaszcza pogrzeb Ś.P. Janusza Kurtyki
Twixxx Napisał(a):
> Ale zastrzegam Panowie, ze sam nie ma 100%
> pewnosci, ze ta info jest prawdziwa.
chodzi Ci może o to że dodatkowe oprzyrządowanie nawigacyjne które zostało specjalnie zainstalowane na Smoleńskim lotnisku na czas środowego przylotu Putina i Tuska zostało usunięte przed przylotem Prezydenta z delegacją ?
źródło: info z radia rmf usłyszane ok. 10
jeżeli tak to nie wiem z czego tu robić tajemnicę
sprawa do wyjaśnienia ...
Wie ktoś z Was czy pojawiła się analiza amatorskiego nagrania z miejsca katastrofy, na którym słychać 4 strzały?
pasiasty.Tomek Napisał(a):
> http://www.youtube.com/watch?v=kUmslfcH-j0&feature
> =player_embedded
> ?
__-----------------------------------------------
akcja ratunkowa przy której się strzela ?!?! (jacyś ludzie biegający obok kadłuba samolotu i strzelający ) a do tego słychać śmiech dobiegający z miejsca katastrofy
Merol Napisał(a):
> Wie ktoś z Was czy pojawiła się analiza
> amatorskiego nagrania z miejsca katastrofy, na
> którym słychać 4 strzały?
Ma byc 16.04, czyli dzisiaj. Tak slyszalem. Bo szczerze mowiac sam juz nie wiem co mam myslec o tym nagraniu.
kajman Napisał(a):
> Twixxx Napisał(a):
>
> > Ale zastrzegam Panowie, ze sam nie ma 100%
> > pewnosci, ze ta info jest prawdziwa.
>
> chodzi Ci może o to że dodatkowe
> oprzyrządowanie nawigacyjne które zostało
> specjalnie zainstalowane na Smoleńskim lotnisku
> na czas środowego przylotu Putina i Tuska
> zostało usunięte przed przylotem Prezydenta z
> delegacją ?
> źródło: info z radia rmf usłyszane ok. 10
>
> jeżeli tak to nie wiem z czego tu robić
> tajemnicę
> sprawa do wyjaśnienia ...
To musieli mieć nosa, że będzie mgła i aqrat tam się przyziemni. Może zdjęli z powodu Putina a nie Kaczyńskiego, nie byli przyzwyczajeni do tego, że delegacje latają stadami.
jeżeli to w ogóle jest prawda to podstawowe pytanie brzmi: skoro na środę zamontowano dodatkowe urządzenie nawigacyjne mające pomóc przy lądowaniu na beznadziejnym lotnisku to po co je było demontować tuż przed przylotem delegacji Prezydenta RP ?
Ehhhh Panowie,
to moj ostatni wpis w tym temacie: piszac o plotce zwiazanej z tragedia smolenska, nie mialem na mysli teorii spiskowych, interpretacji nagran, czarnych skrzynek, ocen systemow nawigacji. Nie moge nic wiecej napisac, bo powtorze: nawet, gdyby ta info okazala sie byc prawdziwa, to nie nalezy jej podawac w taki sposob.
Sam jestem ciekawy, czy to tylko glupota, czy prawda... Dowiemy sie pewnie po pogrzebie. Jesli w poniedzialek nie bedzie oficjalnego potwierdzenia, to mozna olac sprawe, zwykla i glupia plotke. Jesli bedzie - to sami zgadniecie, ze to wlasnie mialem na mysli.
kajman Napisał(a):
> jeżeli to w ogóle jest prawda to podstawowe
> pytanie brzmi: skoro na środę zamontowano
> dodatkowe urządzenie nawigacyjne mające pomóc
> przy lądowaniu na beznadziejnym lotnisku to po co
> je było demontować tuż przed przylotem
> delegacji Prezydenta RP ?
Może to były urządzenia przenośne Putina, który miał gdzieś dalej lecieć.
może ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)