( ' ) pokój Waszym duszom...
-
-
KATASTROFA RZADOWEGO SAMOLOTU POD SMOLENSKIEM
Dzięki Wam świat dowiedział się o Katyniu
[large][b][*][/b][/large]
Spoczywajcie w Pokoju (*)
Tragedia.
Tak na marginesie dodam, że jest to ewenement na skalę światową by w jednym samolocie leciało tak dużo ważnych osobistości państwowych, w tym generałowie dowódcy wszystkich typów Wojska Polskiego.
czy admini planuja wstawic czarna wstazke lub zmienic kolor topu?
tak planuja. cierpliwosci
Nowy top zostal dawno przeslany do osoby ktora go moze podmienic. Admini niestety nie mają na to wpływu.
Wielka tragedia dla Narodu.
Co do samej katastrofy - bardzo przypomina Mirosławiec. Właściwie we wszystkim. Nie przekreślałbym jednak możliwości awarii, choć to mało prawdopodobne.
Co do kontekstu, Ruskom ta katastrofa nie na rękę - co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Sugestie, że mogli mieć (w sensie ich służby) jakiś w niej udział są śmieszne i żałosne.
south man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy admini planuja wstawic czarna wstazke lub
> zmienic kolor topu?
a czy to cos zmieni, że forum zmieni kolor? przecież to nie cofnie tragedii...
RadNce Napisał(a):
>
> a czy to cos zmieni, że forum zmieni kolor?
> przecież to nie cofnie tragedii...
A czy cofną tragedie te tysiące zniczy przed Pałacem Prezydenckim? Nie rozumiesz kontekstu?
Rozumiem. Tylko nie rozumiem po co sie dopominać zmiany koloru forum w takiej chwili. Przeciez admini wiedzą co mają robić
Hwat Napisał(a):
> Wielka tragedia dla Narodu.
> Co do kontekstu, Ruskom ta katastrofa nie na
> rękę - co do tego nie mam żadnych
> wątpliwości. Sugestie, że mogli mieć (w sensie
> ich służby) jakiś w niej udział są śmieszne
> i żałosne.
Zgadzam się w 100%...Teorie spiskowe dla debili z kibice.net...
Szok , byłem na Wawelu , tłumy , nie spodziewałem się , że przyjdzie tak dużo osób . Spotkałem AA z dziewczyną, Karvina i Zuberga ( kolejność alfabetyczna ) .
http://wyborcza.pl/1,75968,7756057,Moze_w_krytykach_prezydenta_bywalem_niesprawiedliwy__.html
Michnika sumienie gryzie .
Ta tragedia nie przyćmi Katynia a wręcz odwrotnie , wystarczy sobie wejść na pierwszy z brzegu zagraniczny serwer lub gazetę to wszędzie przy tej tragedii jest opisana masakra katyńska .
Piłkarze Realu i Barcelony uczcili pamieć ofiar, dodatkowo piłkarze Realu grają dzisiaj w derbach w czarnych opaskach
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Gran-Derbi-oddadli-hold-Polakom,wid,12160235,wiadomosc.html
Niesamowita symbolika. Przez tyle lat nie można było mówić o ludobójstwie w Katyniu.
Dzisiaj Katyń odmieniany jest przez wszystkie języki świata.
Wieczny odpoczynek racz im dać Panie
a światłość wiekuista niechaj Im świeci.
Niech odpoczywają w pokoju wiecznym.
Jeszcze to do mnie nie dotarło świec panie nad ich duszami [*]
Wlasnie Kochanowski... korespondowalem z nim kiedys ... :(
Jeśli chodzi o prezesa PKOL-u to z tego co dzisiaj słyszałem to w Katyniu zostało zamordowanych chyba 7 Olimpijczyków, ale nie jestem pewien liczby i leciał oddać im hołd.
A szef NBP leciał po prostu pewnie jako przedstawiciel danego organu państwa.
Twixxx z tego samego osiedla jesteśmy to i podobne poglądy są.
Mnie zastanawia jedna rzecz jeszcze: oczywiście lista osób, które zginęły w mediach przewinęła się już jesli nie setki to dziesiątki razy, zastanawia mnie czy choć na jednej były wymienione nazwiska personelu pokładowego. Ma ktoś taka wiedze?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)