peperi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> - najlepiej niech przyjada sami bez kobiet i
> dzieci.... najlepsza okazja , aby z nimi
> porozmawiac byle spokojnie, nie cisnac bo to sensu
> nie bedzie mialo wszelkiego, ze wzgledu chocby na
> to ze to dzien swiateczny i trzymac fason nalezy.
> Nie znaczy to jednak ,ze nie powiemy im ze graja
> zwykla p.y.t.e i czego od nich oczekujemy , w
> sposob mniej czy bardziej dosadny...... i @#$%&
> tez trzeba , ale jak pisalem trzeba trzymac
> fason......
To ma być święcenie koszyków a nie rozmowy. Niech się powstydzą trochę i na tym koniec. Idę z synem i nie chcę wsi
-
-
Apel do piłkarzy
Jeżeli piłkarze nie mają ambicji i honoru i maja nas kibiców w du... to może podejmą zobowiązanie,za każdy przegrany mecz zwrócą nam kibicom którzy przyszli ich dopingować pieniądze za bilety.Wielka krzywda się im nie stanie,bo jeżeli biorą kasę za takie mecze jak z Ruchem czy z Jagiellonią to już są jaja.Powinna obowiazywać zasada- jaka praca taka płaca-
a ja ich nie chce widziec na swieceniu. niech se lepiej ida do oberzy u sasiadow na browary i szlugi, a nie wqrwiaja ludzi jeszcze bardziej.
A może oni poprostu odpuścili, wyszli z założenia że sobie pykną "u siebie" słabiutką Polonie, później słabiutką Odre, gdzieś tam jeszcze jakiegoś punkcika może urwią; I wystarczy do utrzymania się w ekstraklasie = plan spełniony.
Ale ja w takim razie żądam darmowych biletów, jeśli mam, oglądać "leniwców" grających wg "planu". Bo co to za mecze, co to za widowisko? Jeśli mecz np. z Ruchem jest z góry "odpuszczony" ?
Jakby mieli honor, zrobić zrzutkę na jakiś mecz dla kibiców, albo wyjazdowy, albo ten kolejny u nas z Odrą. Ale czy ktoś wierzy że oni mają choć odrobinę honoru? W zeszłym roku było to samo... Zaraz usłyszymy jakiś wywiad w stylu że kibice nam nie pomagają, bo nie dopingują...
Lepiej niech się nie pojawiają bo się mogą się nasłuchać prawdy - prawda boli!!!!
Stan wielu kibiców Cracovii w Święta to skrajna depresja połączona z agresją (która nie może na razie znaleść )swojego ujścia.Krótko mówiąc zszargane nerwy mogą spowodować że nawet w święta mogą nasłuchać się wulgaryzmów na które w pełni swoją postawą zasłużyli!
Czytam oficjalną i... wszystko wskazuje że jednak się pojawią a przynajmniej że będą wtedy w klubie. Bo ponoć przed święceniem mają mieć trening, tak więc do spotkania raczej jednak dojdzie.
Będą mieć ciężki orzech do zgryzienia, bo jeśli ktoś się nie pojawi to znaczy że ma Cracovię gdzieś i że stchórzył, a jeśli przyjdzie to raczej nieuniknione jest że komuś puszczą nerwy i się nasłucha... Ja mam nadzieję że nie dojdzie do jakiś nieprzyjemnych sytuacji w końcu to święta...
A może tak im tu dobrze na "ciepłych posadkach-kontraktach", że nie chcą odejść? Może spadek do 1 ligi to pomysł na pozbycie się ich raz na zawsze?
Dla mnie to lenie bez ambicji!
Może są już zmęczeni sezonem? W Anglii nie wytrzymali by do końca treningu, nie mówiąc juz o meczu ligowym.
Dwu-godzinne treningi kilka razy w tygodniu, 90 minut meczu ( chodzonego) a kasa jak za ciężką pracę....
Nie odczuli nigdy czasów gdy nie było ciepłej wody po treningu, a kasa była wirtualna. Może po takiej lekcji nabrali by szacunku dla zawodu jaki wykonują...
Brakuje zawodników pokroju Tomka Wacka i innych pamietających ciężkie czasy! Gościa jak oglądałem na boisku, to nawet jak umiejętności czasami brakowało, to widziałem, że się stara, "biega" nadrabia ambicją. Był związany z tym klubem na dobre i na złe. O obecnych kopaczach tego niestety nie mogę powiedzieć.
Jestem w stanie przeboleć spadek kosztem pozbycia się "leniwców". Trenera zostawić i dobrać zawodników którzy chcą grać w Cracovii. Jak jakiś kopacz nie chce grać w 1 lidze to wolna droga, nawet teraz!
p.s. coraz bardziej nabieram przekonania, że pozostawiając nas w lidze kosztem ŁKS-u zrobiono nam wielką krzywdę.....
To jest dno które po raz drugi spada - nie nazywajcie ich piłkarzami
Nie proście, nie błagajcie, nie zaklinajcie losu - spadamy i nic nas chyba nie uratuje
nie róbcie z siebie ....hm..... nie róbcie......
Finał jest znany - teraz tylko młode chłopaki z ME nas spuszczą grając ambitnie z charakterem( + Suworow ,Owsiany,Kaliciak,Klich,Sacha...)
Czy pykacze z I drużyny olewając wszystko i wszystkich
Wolę młodzież , może z nich coś wyrośnie .....
Radio Erewań podaje, że piłkarze przychodzą ze swoimi wydmuszkami i pisankami.
Ma być rodzinnie, kibice wybiorą najładniejszą wydmuszkę.
PS Coś czuję, że wybór będzie ciężki.
Trapez Napisał(a):
> To jest dno które po raz drugi spada - nie
> nazywajcie ich piłkarzami
>
> Nie proście, nie błagajcie, nie zaklinajcie
> losu - [b]spadamy i nic nas chyba nie uratuje[/b]
> nie róbcie z siebie ....hm..... nie
> róbcie......
>
> [b]Finał jest znany - teraz tylko młode chłopaki z
> ME nas spuszczą[/b] grając ambitnie z charakterem( +
> Suworow ,Owsiany,Kaliciak,Klich,Sacha...)
>
> Czy pykacze z I drużyny olewając wszystko i
> wszystkich
>
> Wolę młodzież , może z nich coś wyrośnie
> .....
dajże już spokój...jak jesteś taki pewien to idź,obstaw u buków że spadniemy...podejrzewam że kurs tak z 3-4zł...postaw 1000...sporo możesz zarobić...aaa i mam rozumieć że nie bedziesz już oglądać meczów ,bo po co ? przecież spadamy Twoim zdaniem to chyba nie ma sensu...
wszyscy są wkuurwieeni,ale nie można pisać że spadamy na 100% 7 kolejek przed końcem i mając 3 punkty przewagi nad strefą spadkową...
Brawo isaac! To jest to! Niesamowicie mnie wkur***ją te posty tych samych osób, że już spadliśmy, drugi raz z rzędu itp.
Wrzućcie na luz. Mamy święta. Trzeba się wyluzować. Jeszcze nie ma dramatu, jesteśmy w lepszej sytuacji niż rok temu o tej porze.
garry Napisał(a):
> Radio Erewań podaje, że piłkarze przychodzą ze
> swoimi wydmuszkami i pisankami.
> Ma być rodzinnie, kibice wybiorą najładniejszą
> wydmuszkę.
Garry dajże spokój ! Będą majciory zdejmować i udowadniać, że je mają ? :)
Jesli nie bedzie widocznej poprawy, bedzie wizyta osobista w szatni niezbyt miła dla nich, noszą swiete barwy wiec maja grac a nie kopac piłke !!!! PASY GRAĆ k... m..ć
isaac Napisał(a):
> dajże już spokój...jak jesteś taki pewien to
> idź,obstaw u buków że spadniemy...podejrzewam
> że kurs tak z 3-4zł...postaw 1000...sporo
> możesz zarobić...
No właśnie wczoraj na Jagiellonii zarobiłem ;)
krak 06 Napisał(a):
> Jeżeli piłkarze nie mają ambicji i honoru i
> maja nas kibiców w du... to może podejmą
> zobowiązanie,za każdy przegrany mecz zwrócą
> nam kibicom którzy przyszli ich dopingować
> pieniądze za bilety.Wielka krzywda się im nie
> stanie,bo jeżeli biorą kasę za takie mecze jak
> z Ruchem czy z Jagiellonią to już są
> jaja.Powinna obowiazywać zasada- jaka praca taka
> płaca-
Świeta racja, powinno byc tak: wygrana dostaja kase remis nie dostaja a za przegraną oni placa kare
Trapez Napisał(a):
> isaac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
>
> > dajże już spokój...jak jesteś taki pewien
> to
> > idź,obstaw u buków że
> spadniemy...podejrzewam
> > że kurs tak z 3-4zł...postaw 1000...sporo
> > możesz zarobić...
>
> No właśnie wczoraj na Jagiellonii zarobiłem ;)
No to buk Ci zapłać za wiarę:/
Ponieważ jutro macie zamiar uczestniczyć w cracoviackim święceniu pokarmów - kopacze,by nie psuć sobie i tak już kiepskiego nastroju wyjątkowo idę z koszyczkiem do kościoła. Nie mam zamiaru was oglądać. Mogłyby mi puścić nerwy.
Piszę wyjątkowo bo mam nadzieję że za rok większości z was już w Cracovii nie będzie. .
Nie bardzo wiem czemu ktoś zaognia sytuacje i zaprasza tych lumpów po libacji (kopaczy) na sobotnie święto kibiców Cracovii. Już na samą myśl, że będe oglądał tych nieudaczników przyprawia mnie o zawrót głowy. Teraz co nie mają urlopów tak jak w przypadku treningu noworocznego co się nie chciało przyjechać?? Won wyżelowane pseudopiłkarzyny do swoich wsi i miasteczek. Bo to nasze pasiaste święto!!!!!
Trapez Napisał(a):
> isaac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
>
> > dajże już spokój...jak jesteś taki pewien
> to
> > idź,obstaw u buków że
> spadniemy...podejrzewam
> > że kurs tak z 3-4zł...postaw 1000...sporo
> > możesz zarobić...
>
> No właśnie wczoraj na Jagiellonii zarobiłem ;)
super...podskocz sobie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)