Do boju Polonia!
Na razie graja bardzo dobry mecz!
-
-
Pozostałe mecze XXIII kolejki
Fake Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chciałbym byśmy tak grali z Wisłą jak Polonia
> teraz, zajebisty mecz
A pomyśleć, że grają 1-sza z ostatnią drużyną w tabeli. Nie chce porównywać poszczególnych piłkarzy, bo jestem zdania, że przynajmniej w teorii mamy nie gorszych piłkarzy niż Polonia. Natomiast jest jedna sprawa która bardzo wyróżnia Czarne koszule w tym meczu...widać, że im się chce. Widać to na każdym kroku, choćby po tym ilu ich zawodników potrafi się znaleźć w polu karnym przeciwnika. Widać jak walczą o każdą piłkę. U nas tej walki poza meczem z Legią nie ma.
Zagłębie już 2:0 i 30 pkt, Polonia ma szansę na co najmniej punkt po dobrej grze, chyba, że gwardyjscy strzelą fuksem albo z pomocą sędziego
2:1 dla Zagłębia i przerwa.
Co za prze CH.... ;/ a remis Polonia miała na wyciągnięcie ręki, oczywiscie szmaty dostały gratisowe 3 punkty; /
I po meczu. Chcecie jeszcze coś od Cabaja?
to co zrobil przyrowski!!! 0-1 dla wisly w 90 min
a nie mówiłem? eh Przyrowski
W sumie mnie to jebie kto będzie mistrzem ale jak Ubecja takim fartem wygrywa z świetnie grającą Polonią to mnie chuj strzela. ehhh
Ale k*wy z gtsu mają szczęście...,
Szkoda Polonii, ładnie walczyli. No i niestety sąsiadka bliżej mistrzostwa.. :(
No...to drugiego Boruca mamy w ekstraklasie
Dla nas ta bramka była na rękę... Zawsze Polonia ma o jeden punkt mniej. Koniec sentymentów, przyjaciele przyjaciółmi, ale przede wszystkim liczy się teraz Cracovia. A po Przyrowskim bym tak nie jechał, murawa była fatalna a pilka ostro skoczyła, równie dobrze można jechać po zawodniku podającym, bo to był koniec meczu, a chyba zawodnicy mieli świadomość co się moze stać gdy poda się piłkę w światło bramki.
dokładnie Matthias, dzięki pechowi Polonii nie jesteśmy jeszcze na dnie, żarty się skończyły
a podobno ich murawa miala byc ich atutem:) mnie najbardziej interesuje Cracovia , z Polonia walczymy o utrzymanie
reasumujac - wynik idealny dla Cracovii!
że też są tacy co woleliby aby Wisła nie miała mistrza , Polonia nie spadła , Arka nie spadła a Cracovia to może nawet spaść.
Zagłębie-Lechia 2:2
Lech z Legią, mimo 0:0 mecz jak dla mnie naprawdę jak nie z polskiej ligi. Płynne akcje, nie ma kopaniny, świetne techniczne zagrania. Przede wszystkim gra ofensywna, do przodu, fajna do oglądania a nie da się okryć, że w dzisiejszych czasach nie da się ściągnąć na stadion ludzi tylko ze ślepej miłości do klubu...Musi być na co popatrzeć.
Lech-Legia rzeczywiście fajny meczyk (jak na polską ligę), tylko bramek póki co brakuje :) Ale mam nadzieję że to tylko kwestia czasu i Kolejorz zaraz parę brameczek walnie :)
można powiedzieć że było prawie 1:0 dla Lecha. Ja pier.....
No :D Brawo 1:0 Lech!!!
ale mecz ale doping u nas też tak będzie za niedługo :)
Meczem jestem po prostu wniebowzięty! I to co wyprawia w bramce Mucha, to jest Mistrzostwo Świata. Howard może mieć z nim problemy w Evertonie...
I tak jak ktoś napisał, mecz jak nie w polskiej lidze. W Lechu piłka chodzi kapitalnie. Obiektywnie, Kolejorz jak nikt inny zasłużył już teraz na mistrza.
Lech ma to do siebie,że potrafi wygrać z Legią i Wisła by za chwilę zgubić ounkty w Wodzisławiu, Gliwicach czy Bytomiu
Cóż. Tabela ścieśnia się coraz bardziej. Punkty w najbliższych meczach niezbędne
Wracając do Polonii to biednemu zawsze wiatr w oczy ... A też 93 minuta a chłopak podaje przyrowskiemu z połowy boiska piłkę ... Polonia ładnie wałczyła i była drużyną lepszą . gts chwilami przypominał mi grę naszych "zawodników" z ruchem i jagą . A mecz Lecha z legią :D oo miło sobie było na takie coś popatrzeć :)
Polonia Warszawa 0-1 Wisła Kraków
Ruch Chorzów 0-0 Śląsk Wrocław
Arka Gdynia 2-2 Polonia Bytom
GKS Bełchatów 3-0 Odra Wodzisław Śląski
Cracovia 0-1 Jagiellonia Białystok
Piast Gliwice 1-0 Korona Kielce
Zagłębie Lubin 2-2 Lechia Gdańsk
Lech Poznań 1-0 Legia Warszawa
Polonia W. i Odra nie odrobiły do nas punktów z przeciwnikami spoza zasięgu. Arka odrobiła jeden punkt, Śląsk uciekł o kolejny jeden
Piast odrobił 3 punkty, ale zabrał je Koronie, Zagłębie zdobyło 1 punkt i chyba przestaje nas interesować.
Generalnie pozostałe mecze ułożyły się nie najgorzej, choć mogło być lepiej
Zakładać kolejny wątek?
Zakładać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)