Hrabio to, że kobiety potrzebują więcej czasu żeby ocenić czy chcą z danym facetem iść do łóżka nie oznacza, że mniej chcą seksu. Wyobraź sobie, że wszystkie kobiety mają zasłonięte twarze i chodzą w ubraniach, które nie pozwalają zobaczyć jaką mają figurę. Dopiero po miesiącu znajomości możesz zobaczyć jak laska wygląda. I co zmniejszy Ci się ochota na seks?
-
-
Randki
Zgadzam sie z Wrzo. Niechec kobiet do otwartosci w sprawach seksu (tak bo tu chodzi o otwartosc, nie zadne srututu, poznawanie facetow itp) jest uwarunkowana przez spoleczenstwo oraz wychowanie. I moge sie zalozyc ze mozg kobiety widzac przystojnego faceta na ulicy reaguje podobnie jak mozg faceta widzac seksi sztunie. Kobiety tego nie uzewnetrzniaja, poniewaz wychowano wiekszosc z nich tak, aby takie uczucia okazywac tylko facetom ktorym ufaja, co nie zmienia faktu ze rowniez odczuwaja podniecenie.
Jezeli macie jakies przyjaciolki takie prawdziwe, ktore potrafia pogadac szczerze o wszystkim, to podpytajcie ile z nich ma fantazje o seksi z przystojnym nieznajomym facetem, ktory "bierze na sile". Zdziwilibyscie sie :)
MC.busz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sratatata. Mężczyzna w porównaniu do kobiety
> jest istotą seksualnie prymitywną.
Super argument. Podam podobny - jest dokładnie odwrotnie niż piszesz.
CRACOVIA-NKA Napisał(a):
MC.busz - ile masz lat i jestes moze wolny? Mila odmiana
Chyba ktoś będzie miał randkę, czyli jak w tytule tematu ;)
Miszczu2007 Napisał(a):
Hrabio to, że kobiety potrzebują więcej czasu żeby ocenić czy chcą z danym facetem iść do łóżka nie oznacza, że mniej chcą seksu. Wyobraź sobie, że wszystkie kobiety mają zasłonięte twarze i chodzą w ubraniach, które nie pozwalają zobaczyć jaką mają figurę. Dopiero po miesiącu znajomości możesz zobaczyć jak laska wygląda. I co zmniejszy Ci się ochota na seks?
Nie za bardzo wiem jaki to ma związek z tym co napisałem .... przecież ja właśnie twierdzę, że jesteśmy inni od kobiet, więc to co mnie podnieca albo jak szybko mnie podnieca wcale nie dotyczy kobiet.
DinthNapisał(a):
Zgadzam sie z Wrzo. Niechec kobiet do otwartosci w sprawach seksu (tak bo tu chodzi o otwartosc, nie zadne srututu, poznawanie facetow itp) jest uwarunkowana przez spoleczenstwo oraz wychowanie. I moge sie zalozyc ze mozg kobiety widzac przystojnego faceta na ulicy reaguje podobnie jak mozg faceta widzac seksi sztunie. Kobiety tego nie uzewnetrzniaja, poniewaz wychowano wiekszosc z nich tak, aby takie uczucia okazywac tylko facetom ktorym ufaja, co nie zmienia faktu ze rowniez odczuwaja podniecenie.
W moich poprzednich postach wykazałem, że to nieprawda.
DinthNapisał(a):
Jezeli macie jakies przyjaciolki takie prawdziwe, ktore potrafia pogadac szczerze o wszystkim, to podpytajcie ile z nich ma fantazje o seksi z przystojnym nieznajomym facetem, ktory "bierze na sile". Zdziwilibyscie sie
A czy ta koleżanka, która mówi, że ma fantazje z biorącym ją "na siłę" nieznajomym facetem, gdyby rzeczywiście bardzo przystojny nieznajomy facet "wziął ją siłą" podziękowała mu czy oskarżyłaby o gwałt? Ja miałem koleżankę, która mówiła że ma fantazję uprawiać seks z 2 mężczyznami naraz ale gdy niemal wszyscy faceci którzy to słyszeli zaproponowali jej spełnienie "fantazji" to od razu się z tego wycofała.
Reasumując - poza Twixxx-em, który sensownie odnosi się do moich argumentów, nikt z was nawet nie podjął próby ich obalenia. Po prostu stwierdzacie, że jest tak a nie inaczej i koniec. Myślę, że wasze poglądy są spowodowane bardziej pragnieniem żeby było tak jakie macie poglądy, a nie tym jak jest naprawdę.
Jest wiele kobiet które po prostu lubią seks i jeśli tylko maja na to ochotę to robią to bez względu na partnera ,są też takie które lubią seks ale to one chcą decydować z którym facetem pójdą do łóżka .Niektóre może robią to dlatego ,że ich facet nie robi im wystarczająco dobrze i pragną czegoś więcej .Czy kobiety mogą dłużej wytrzymać bez seksu z tym się nie zgodzę pamiętajcie o tym że kobieta też może zrobić sobie dobrze i nie jest jej do tego potrzebny żaden facet :). Kobiety potrafią docenić przystojnego faceta widząc go np na ulicy lecz tu też sprawa jest podzielona cześć tylko sobie o tym pomyśli a druga cześć po prostu mu powie że jest zajebi......Z tego wszystkiego po prostu wynika tylko tyle ze są kobiety i kobiety w końcu każdy jest inny a te fajne dobrze się maskują bo wiedzą ile są warte :D aha a odnośnie tych koleżanek i ich fantazji to powiem szczerze że nie wiecie o czym kobiety potrafią rozmawiać i co im chodzi po głowie a czy wolą raczej spokojnie czy wola być brane na sile to też kwestia indywidualna albo chęci kobiety w danym dniu w końcu kobieta zmienna jest:P .
Ja lubiłem sex, ale jak tu jeden expert w temacie o In Vitro napisał, ze przy tym może zginąć człowiek, to się przestraszyłem i zmieniłem zdanie.
Monia kmwtw napisała:
"Czy kobiety mogą dłużej wytrzymać bez seksu z tym się nie zgodzę pamiętajcie o tym że kobieta też może zrobić sobie dobrze i nie jest jej do tego potrzebny żaden facet".
Interesujące. Więcej szczegółów please.
Monia kmwtw Napisał(a):
aha a odnośnie tych koleżanek i ich
> fantazji to powiem szczerze że nie wiecie o czym
> kobiety potrafią rozmawiać i co im chodzi po
> głowie a czy wolą raczej spokojnie czy wola być
> brane na sile to też kwestia indywidualna albo
> chęci kobiety w danym dniu w końcu kobieta
> zmienna jest:P .
Zdradź nam o jakich fantazjach rozmawiacie
Oj to powiem szczerze że jest tego bardzo dużo bo każda z nas jest inna ale najczęściej to chyba o tym żeby facet dominował wiele kobiet myśli i pragnie żeby było na siłę albo przynajmniej żeby sprawiać takie pozory ale nie każda kobieta umie się do tego przyznać oczywiście nie każda się pod tym podpisze bo jak już mówiłam są też takie które lubią gdy jest słodko chociaż ja powiem szczerze niech mówiąc co chcą ale moim zdaniem one myślą o tym dużo częściej:D . Ale wracając do tych fantazji to krótko zwięźle i na temat ;kobiety fantazjują o ostrym seksie o trójkącikach czy to z dwoma facetami czy z dwiema kobietami o różnego typu urozmaiceniach po prostu dnia codziennego np fajnych pozycji ,różnych gadżetów które można wykorzystać podczas seksu jest tego naprawdę dużo ale prawdę mowiąc wystarczy ze się zastanowicie jakie wy macie fantazje i gdybyście je porównali z kobiecymi uwierzcie mi ze nie różniły by się zbyt wiele. :)
Jaja:) robi sie ero-forum, zaraz chycimy po banie:)
Chociaz nie, admini to faceci, nie musza sie maskowac i udawac przyzwoitek.
A swoja droga: ciekawe, jak ten temat wyglada z perspektywy powaznego, statecznego admina... Karvinku? Knurku? Jakies wnioski? :)
PS. sorka za off-topic, ale jakos przestalem ostatnio ogarniac strefe czasowa serwera naszego Forum... Dziwne godziny pokazuje...
Wątek "Randki" a ostatnie posty to juz tylko sex :)
Bawi mnie to, że (nawet używając każdy mocnych argumentów) dyskusją próbujecie zrozumieć i poznać mechanizm działania kobiet(y).
Panowie... no nie da sie :)
To Ja sie już nie wypowiadam :P
radsonJGtravel Napisał(a):
> Wątek "Randki" a ostatnie posty to juz tylko sex
> :)
>
> Bawi mnie to, że (nawet używając każdy mocnych
> argumentów) dyskusją próbujecie zrozumieć i
> poznać mechanizm działania kobiet(y).
>
> Panowie... no nie da sie :)
Radzio ma racje chyba...
Teoretyzujemy tylko...
A tu przydalby sie jakis post od usera z bezposrednim doswiadczeniem.
Na razie tylko Monia zdawala sie opierac na jakis empirycznych podstawach, ale niespodziewanie zrezygnowala z udzialu w dyskusji :)
Ja nie rezygnuje nigdy! bo to oznaka słabości :D
. albo nic :)
Monia kmwtw
To ja będę szczery z Toba i zdradzę Ci moją najskrytszą fantazję erotyczną. Otóż marzę o tym, żeby choć raz w życiu zostać prawdziwym twardzielem. Siedzę w knajpie na Dzikim Zachodzie przy butelce whisky, którą ciągnę z gwinta. Na twarzy mam dwutygodniowy zarost. Nonszalancko trzymam w ustach cygaro. Nad twarzą zwisa mi rondel założonego na czoło kapelusza. Z pasa zwisają mi kabury z dwoma załadowanymi rewolwerami....
Ach przeżyć coś takiego choć raz w życiu!
radsonJGtravel Napisał(a):
> . albo nic :)
suchamy:)
heheh każdy z nas jest inny o tym też mowilam :D
Albo tez nic... :)
Ja wole inne fantazje :P
[quote=Hrabia]
CRACOVIA-NKA Napisał(a):
MC.busz - ile masz lat i jestes moze wolny? Mila odmiana
Chyba ktoś będzie miał randkę, czyli jak w tytule tematu winking smiley
[/quote]
21. Niestety, nie umówiłbym się z kobietą przez internet, nawet taką wspaniałą, jaką zapewne jest CRACOVIA-NKA. :)
[url=http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/niemcy-maz-uciekl-przed-zona-zadna-seksu,1,4157227,wiadomosc.html][color=#0000FF]A tutaj sytuacja, która raczej nie dowodzi tezy, że faceci lubią seks bardziej.[/color][/url] :D
> A czy ta koleżanka, która mówi, że ma fantazje
> z biorącym ją "na siłę" nieznajomym facetem,
> gdyby rzeczywiście bardzo przystojny nieznajomy
> facet "wziął ją siłą" (...) czy
> oskarżyłaby o gwałt?
A moze chciala by z nim chodzic? Duzo kobiet kreci fakt ze podniecaja faceta na tyle ze nie moze sie pochamowac i wezmie ja na sile, a juz prawdziwe mnostwo po pomyslnym seksie w ktorym sa "brane" rozwija w sobie poczucie uleglosci wobec faceta.
Nie mowie tu o jakichs prawdziwych gwaltach, kiedy kobiete napada jakis menel czy inny pederasta i ja gwalci wbrew jej woli, tylko o sytuacji kiedy kobieta spotyka faceta np. na dyskotece, facet jej sie podoba, a ona nawet by chciala ale tylko w swojej wyobrazni.
> Ja miałem koleżankę,
> która mówiła że ma fantazję uprawiać seks z
> 2 mężczyznami naraz ale gdy niemal wszyscy
> faceci którzy to słyszeli zaproponowali jej
> spełnienie "fantazji" to od razu się z tego
> wycofała.
Czyz to nie potwierdza wlasnie mojej tezy?
Z doswiadczenia wiem, ze duzo w zyciu stracilem, poniewaz bardziej cieszy mnie "romantyczny" seks. A jezeli na slowo mi nie wierzysz - sam sprawdz do czego zdolne sa kobiety, gdy w wyniku stezenia alkoholu we krwi puszczaja stworzone przez normy spoleczne hamulce. Napewno wtedy nie odstepuja w niczym od facetow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)