5iąta Liga 5iąta Liga O-BRO-NA. Gdzie ten sztab tych wzmocnien szukal w okienku zimowym... To jest smieszne, że aż żałosne to co ta druzyna wyprawia!!! Chyba wolę być za Anty wisłą ;)
-
-
Cracovia - Ruch Chorzów, 27 III 2010 (sobota), godz. 17.00
to wygląda gorzej niż korupcja.
trudno sie nie zgodzic z taka hipoteza:/
Gramy na 2 napastników nestor sie przebudził ?
Szkoda mi tylko tych ludzi na trybunach.
I za bilety trzeba jeszcze płacić.....tu przydałyby sie dopłaty do biletów....
rozszyfrowal ktos piosenki kierowane do Polczaka?
Czy wygrywasz czy nie ....nie oglądać Was chcę
Nie wiem czy się już śmiać czy płakać.
no by ich psi c*uj ojszczal!! 0:4! Orest Lenczyk: "Polczak musi sie ogrywac, grajac w meczach na roznych pozycjach..". On i cala ta "obrona" z V ligi to sie musi pierdolnac w leb i zastanowic nad soba KURWA MAĆ! Ciekawe czy piątke dostana...
Niech to się już skończy ! Gdzie jest Suvorov ? Banda starców, byłych gwiazdorów i zmarnowanych wiecznych talentów- wszyscy bez motywacji !
SACHA jeden porządny! I Matu sie wkoncu obudzil... wybrali moment.
Prawda jest taka że jak sprawy w swoje rączki wziął Pan Profesor to sie wszystko zaczęło powoli j..ć
To nie oni strzelili te bramke tylko Ruch stracił.
1-4.....heheheheh
Jak spotkam Derbicha na swoim osiedlu to nich mi sprobuje cos odpowiedziec na tekst ze nie sa godni nosisc tej koszulki .....banda pedalow bez ambicji...
"Wszyscy śpiewamy- Ruch to pedały" :)
wojtiPASY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I za bilety trzeba jeszcze płacić.....tu
> przydałyby sie dopłaty do biletów....
Dokladnie i to z kieszeni tych co sa na boisku, bo naprawde za pieniadze - ktore porownywalnie do wyksztalconych, ciezko pracujacych lekarzy, nauczycieli, robotnikow wstajacych codziennie na 6.00 rano sa niezasluzenie duze - powinno sie stawac na glowie i harowac z najwiekszym zaangazowaniem.
Dla mnie sprawa staje sie powoli jasna: trzeba budowac nowa druzyne, rozgonic na 4 wiatry to towarzystwo wzajemnej adoracji zostawiajac paru ambitnych i rokujacych nadzieje zawodnikow, bo jest w tym nie tylko zespole, ale i klubie cos toksycznego, cos powodujacego permanentnie odradzajacy sie rozklad.
Wydawalo sie, ze jakos tam drgnelo i zacznie sie dziac lepiej, ale niestety, jakis dziwny wirus tylko przysnal na chwile i wrocil do dawnej formy.
Niewielu z tych co sa dzis na murawie zasluguje by grac na nowym stadionie. A za dzisiejszy mecz powinni wplacic kare do kasy klubu.
O meczu nie pisze, bo musialbym uzywac slow zakazanych na tym forum.
kinder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1-4.....heheheheh
> Jak spotkam Derbicha na swoim osiedlu to nich mi
> sprobuje cos odpowiedziec na tekst ze nie sa godni
> nosisc tej koszulki .....banda pedalow bez
> ambicji...
Przepraszam ale taką koszulkę ProfesorskoTabiszową to sobie moga oni wszyscy nosić.
szkoda gadać... KATASTROFA ! z taka obroną to lecimy z ligi na łeb na szyje :/
I teraz już jest czytelny sygnał dla innych klubów z którymi będziemy grać,że pyknąć nas to żaden problem bo jesteśmy ciency jak dupa węża :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)