Dziękuję! Szkoda, że ten finał Wam nie wyszedł, Zborowski okazał się zaporą nie do przejścia. I tak jesteście najlepsi!
Cracovia Pany!
-
-
Gratulacje dla hokeistów za sezon 09/10
A ja dziękuje że za każdym razem jak szedłem na Siedleckiego to mogłem cieszyć się z wygranej tego zespołu.. Wielkie Dzięki!
Co ja bede pisal wiecej... Chlopaki jak tu "lukna" to tylko mysle ,ze zobacza - DZIEKUJEMY WAM ZA WSZYSTKIE MILE CHWILE I WYGRANE ,A MISTRZA MOZEMY ZDOBYC W PRZYSZLYM SEZONIE !!!
Dziękuję za udany sezon, za Puchar Kontynentalny, za zlanie Podhala 11:3:D, za emocje i za Srebrny Medal Mistrzostw Polski:). Wielkie dzięki! Do zobaczenia we wrześniu na Siedleckiego 7!
Dziękuję za udany sezon. Gratulację i Pozdrowienia dla całej drużyny i trenerów.
Srebrny medal - piękna sprawa!
A do tego dochodzi PK, gdzie odnieśliście wielki sukces i godnie reprezentowaliście Polskę
(a na pewno nie ułatwiło Wam to przygotowań do sezonu i play-off).
Gratuluję!
Dziękuję za udany sezon.
PK ;)
Ten sezon wogóle był jakiś dziwny :) PZHL utrudniał wszystko jak tylko mógł. Szkoda nie tyle samej porażki w finale co stylu, ale ch*j z tym - jest medal, jest dobre wrażenie zostawione po sobie w PK i materiał do przemyśleń dla Profesora i spółki.
Zborowski ... (lepiej będzie jak nic nie napiszę...)
Dziekuję i przesyłam buziaki dla was chłopaki ;)
JESTEŚCIE I BĘDZIECIE NAJLEPSI !
Czy wygrywasz, czy nie
Ja i tak kocham Cię,
W sercu moim Pasy!!!
I na dobre i na złe.
Dziękujemy za te wszystkie emocje, które nam zafundowali.
Za rok MP jest nasze! HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!
agafanatyka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zborowski ... (lepiej będzie jak nic nie
> napiszę...)
>
> Dziekuję i przesyłam buziaki dla was chłopaki
> ;)
Dziękuje :D Gdzie i o jakiej porze można te buziaki odebrać? ;]
Ja również DZIĘKUJE za ten cały sezon! Mimo 2 miejsca które również nie jest powodem do wstydu! Najważniejsze za Lipawe z której wspomnienia zostaną już na zawsze! Przecież to pewnie nie ostatni pasiasty wyjazd w którym przekraczamy granice. Za te wtorki,piątki!
Bo podobno;
CRACOVIA TO MY!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluje i dziękuję! Mamy pierwsze srebro w historii, które musimy sobie teraz dopisać do listy naszych sukcesów. Za rok wrócimy po swoje trofeum, które odebrali nam Górale! Cracovia zawsze pany!!!
Zdrowie Wasze w gardło Nasze!
Podziękowania dla zawodników, trenerów całego sztabu hokejowego Cracovii!
Liczę, na majstra w przyszłym sezonie!
Hej, hej Cracovia!!!
Cracovia Pany !!!Dziękuję druzynie i trenerom za caly sezon ,za duzo sportowych wspaniałych wrażeń i srebrny medal.
Gratulacje !
Na mojego 100 - go posta ( :D :D :D) wybrałem akurat ten temat, aby pogratulować i podziękować Wam - Zawodnicy - nasi Ulbieńcy, za wszystko co pokazaliście w tym sezonie, za piękne mecze, wspaniałe gole, kolejny szósty już z rzędu medal (srebrny do kompletu medali w innych kolorach), a szczególnie dziękuję Wam za to, że w meczu Sary Arką Karaganda po prawie 22 latach zobaczyłem polski zespół grający tak wspaniale jak nasi reprezentaci, Wasi starsi koledzy na Olimpiadzie w Calgary w 1988 roku. Nie zapomnę tej Olimpiady, meczów z Kanadą i ze Szwecją i nie zapomnę tego Waszego wielkiego meczu w Pucharze Kontynentalnym do końca życia !!! :) :) :)
Dziękuję również Wam, Panowie Trenerzy za Wasze serce włożone w ten zespół, za wszystkie medale, bo to dzięki Wam przeżywamy te wspaniałe chwile i lata chwały naszej Wielkiej Cracovii !!! :) :) :)
Dziękuję jeszcze Wam, wszystkim Kibicom za wiarę w naszą Wielką Drużynę Cracovii, za wpieranie Jej do końca, za wspaniały doping na lodowisku w całym tym sezonie !!! :) :) :)
Wszyscy jesteście Wielcy !!! (:D (:D (:D
Gratulujemy i dziękujemy za wysiłek.
W sporcie nie zawsze wszystko wychodzi.
Gratulacje ! Tak bywa w sporcie, ale i tak jesteście najlepsi ! Teraz pora aby odbić mistrza w przyszłym sezonie ! CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)