Ja jestem za wprowadzeniem zakazu. Bilety tylko dla zameldowanych a stałe w powiecie Krakowskim :))) A jak w 1 tyś pojedziemy na mecz to jestem ciekawy kto Nas nie wpuści :))
-
-
Cracovia-Podhale - wszystkie mecze finału play-off
Ale Podhale musi czuć te 6 meczów z Tychami w nogach i nie tylko .Myślę,że będzie dobrze będzie to emocjonujący finał.
p.s.Bilety ulgowe dla młodzieży !!!
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dudek1933 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > witam kibiców hokeja , zapowiada się ciekawy
> > finał szkoda tylko , że nie obejrzą go
> kibice
> > gości .
> > Hokej dla kibiców.
>
>
> W tym temacie proponuję zastosować pomysł
> zawarty w komentarzu igi pod tym artykułem:
>
> http://www.hokej.net/pl/news,artykul,12,23519,nowy
> -targ-burmistrz-nie-wprowadzi-zakazu-organizowania
> -meczow.html
>
> :) :) :)
Od dawna wydawało mi się, że nie wpuszczanie niektórych osób na imprezę masową jest niezgodne z prawem i jest przejawem dyskryminacji.
napiszmy petycję do nigdy więcej :D
Proponuję do MOSAD-u :D
[i]Ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkidim Meyuhadim[/i]
Choć to, że wiele osób w Polsce ma gdzieś szeroko rozumiane prawo już wcale mnie nie śmieszy...
mariusz Napisał(a):
> Ale Podhale musi czuć te 6 meczów z Tychami w
> nogach i nie tylko .Myślę,że będzie dobrze
> będzie to emocjonujący finał.
>
> p.s.Bilety ulgowe dla młodzieży !!!
też liczę, ze Podhale będzie trochę wymęczone i Cracovia sobie poradzi w finale.
Ceny biletów na finał PLH
Ceny biletów na finał PLHZarząd Wojas Podhale SSA ustalił ceny biletów na mecze Finałowe Polskiej Ligi Hokeja 2009/2010, rozgrywanych w Nowym Targu.
Ceny biletów na FINAŁ Play Off 2009/2010 kształtują się następująco:
Bilet normalny 25 zł
Bilet ulgowy * 17 zł
Bilet szkolny/do 16lat/ 12 zł
* do zniżki uprawnieni są:
- uczniowie szkół średnich, studenci studiów dziennych (do 26lat),
- renciści po 60 roku życia, emeryci po okazaniu legitymacji,
- kobiety.
Ponadto Zarząd Klubu przypomina o § 8 Regulaminu Miejskiej Hali Lodowej:
Kibice drużyny gości w związku z nałożonymi na klub ograniczeniami nie będą wpuszczani na imprezy masowe organizowane przez Wojas Podhale w ramach rozgrywek PLH i Pucharu Polski w sezonie hokejowym 2009/2010. W związku z powyższym kibice będą proszeni o okazywanie dowodu osobistego lub dokumentu potwierdzającego miejsce zameldowania każdorazowo przy wejściu na halę.
INFO ZE STRONY PODHALA
Znamy już "zeberki" sędziujace pierwsz mecze finalowe
12.03 Kraków: NIEUDACZNIK Marczuk i Dzięciołowski z Torunia i Bydgoszczy
13.03.Kraków Wolas Porzycki z Oswiecimia
16.03 Nowy Targ FAN Stoczni, zdefiniowany wróg Pasów: Pachucki i Meszyński z Gdańska i Warszawy
Spisek!! :)
Żadnego sprawdzania zameldowania !!
Jak mozna narzekac na podhale, ze łamie konstytucje i jednoczsnie wnosic takie chore pomysły? Każdy kto kupi bilet ma prawo wejsc na mecz!!
i tak sie tam zjawimy sporą grupą na hali tak ze nawet sprawdzanie dowodow nic wiesniakom nie da :) przepisy mozna w pewien sposob obejść:D
*REVENATOR* Napisał(a):
> Ceny biletów na finał PLH
> Ceny biletów na finał PLHZarząd Wojas Podhale
> SSA ustalił ceny biletów na mecze Finałowe
> Polskiej Ligi Hokeja 2009/2010, rozgrywanych w
> Nowym Targu.
>
>
>
>
>
> Ceny biletów na FINAŁ Play Off 2009/2010
> kształtują się następująco:
>
> Bilet normalny 25 zł
> Bilet ulgowy * 17 zł
> Bilet szkolny/do 16lat/ 12 zł
>
>
> * do zniżki uprawnieni są:
> - uczniowie szkół średnich, studenci studiów
> dziennych (do 26lat),
> - renciści po 60 roku życia, emeryci po okazaniu
> legitymacji,
> - kobiety.
>
>
> Ponadto Zarząd Klubu przypomina o § 8 Regulaminu
> Miejskiej Hali Lodowej:
>
> Kibice drużyny gości w związku z nałożonymi
> na klub ograniczeniami nie będą wpuszczani na
> imprezy masowe organizowane przez Wojas Podhale w
> ramach rozgrywek PLH i Pucharu Polski w sezonie
> hokejowym 2009/2010. W związku z powyższym
> kibice będą proszeni o okazywanie dowodu
> osobistego lub dokumentu potwierdzającego miejsce
> zameldowania każdorazowo przy wejściu na halę.
>
> INFO ZE STRONY PODHALA
Fajnie a u nas dalej po 30 zl ;/
Cracovia RCJ Napisał(a):
> Fajnie a u nas dalej po 30 zl ;/
Chyba jest pewna różnica między Krakowem , jakąś dziurą pod Zakopanem....
Jeśli chodzi o kibiców, ja bym was chętnie wpuścił, tylko żeby nie było rozwalania lodowiska, ale po ostatnich "zamieszkach" wątpię chyba że się jakoś postaracie, w tamtym roku był u nas Toruń:)
Tomecki, mógłbyś nie obrażać Nowego Targu, gdyż to jest stolica Podhala, a nie Zakopane które jest miastem raptem 70 lat, a NT ponad 600:)
Comarch-Cracovia: jedenasty medal, ale jakiego będzie koloru
Polska Gazeta Krakowska Paweł Guga
- To nie slogan. Play-off to jest zupełnie inna gra niż w sezonie zasadniczym - powiedział w rozmowie z "Gazetą Krakowską" Damian Słaboń, napastnik hokejowej drużyny Cracovii.
To już szósty sezon Damiana Słabonia w Cracovii. Czy będzie czwarty w kolorze złotym?
Jest Pan jednym z multimedalistów w polskim hokeju. W domu jest już jakaś gablotka na... Ile to już medali?
Jedenaście. Trzy złote, jeden srebrny i sześć brązowych. I liczę, że ten jedenasty też będzie z najwyższego kruszcu. To już szósty w Cracovii, srebro i brąz z KTH Krynica i trzy brązowe z GKS-em Tychy. A gablotki jeszcze nie ma. Przyjdzie na to czas. Na razie są składane, ale w honorowym miejscu.
Kiedy sześć lat temu przychodził Pan do Cracovii, myślał Pan, że każdy sezon będzie kończył się medalem?
Może nie aż tak do końca, ale faktycznie jednym z argumentów za przeprowadzką do Krakowa była obietnica, że zostanie tutaj stworzona mocna drużyna na wiele sezonów. I jak widać, nie okłamano mnie (uśmiech).
Każdy medal nadal cieszy?
Oczywiście, gdyż każdy inaczej smakuje. Każdy sezon jest inny i finały również.
W obecnym czeka was odmiana. Nie czwarty finał z Tychami, ale pierwszy z Podhalem.
I dobrze. Kibice będą na pewno zadowoleni. A dla nas to też jest odmiana, chociaż zarówno z Tychami, jak i z Podhalem znamy się jak przysłowiowe "łyse konie". A gdy się chce zdobyć mistrzostwo Polski to i tak trzeba wygrać z każdym rywalem. Ale z Podhalem mamy bonus, co może mieć duże znaczenie.
Silne strony rywala?
Przede wszystkim atak. Mają doskonałe cztery formacje. Chociaż i obronę jedną z lepszych w lidze.
A Krzysztof Zborowski to jeden z najlepszych bramkarzy w lidze. To bardzo dobra drużyna, o czym nad wyraz boleśnie przekonali się w półfinale tyszanie, szczególnie w ostatnim meczu, kiedy to nowotarżanie pokazali znakomity hokej.
A najpoważniejsze atuty Cracovii?
Nie będę ich zdradzał.
A tak poważnie, to rywale doskonale je znają. Po prostu stanowimy drużynę.
Z Podhalem dobrze się grało Cracovii w sezonie zasadniczym.
I zapomnijmy o tym. To nie jest slogan, ale play-off to zupełnie inna gra. Kompletnie inna niż w fazie zasadniczej. Inna adrenalina, tym samym zaangażowanie itd. A przede wszystkim koncentracja.
Finał się skończy i nie ma odpoczynku. Czas na reprezentację...
Na razie nie otrzymałem powołania. Ale jeżeli je dostanę to czas na odpoczynek będzie bardzo krótki. Tak jest już jednak od lat.
infoG.K.
w przerwie meczu koncert Wu Hae :) zacnie ;)
A będzie więcej! A będzie ludzi masa! :D
w przerwie którego meczu? piątkowego, czy (daj Boże) sobotniego?
Piątkowego.
niestety:(
12 mar 2010 19:15
CRACOVIA - WU-HAE Kraków
knur Napisał(a):
> w przerwie którego meczu? piątkowego, czy (daj
> Boże) sobotniego?
A jakie to ma znaczenie ? :D przecież i tak będziesz na obydwu :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)