craxaptw sobie teraz troche odpocznie za notoryczne wklejanie swojego linka gdzie popadnie.
-
-
[WIKTORIA]Cracovia- Korona, sobota 13.03 godz 14:45
Cóż młodość ma swoje prawa :D
Zblokujcie mu IP
Jakby tego było mało wypadł Derbich. Gramy bez nominalnych bocznych obrońców, no może poza Mierzejewskim.
Ja to widzę tak:
................................Merda..................................
Mierzejewski... Tupalski.....Polczak .......Sasin
......................Szeliga.....Goliński........................
Pawlusiński...........................................Moskała
................................Klich......................................
.............................Matusiak..................................
Ale my mamy pecha jak mamy mecz do wygrania to kontuzje normalnie czlowieka h!@# strzela;(
Odpowiedz trenera Lenczyka na pytanie ogrę dwoma napastnikami na konferencji prasowej w sprawie meczu
raczej wyklucza taki wariant
Choc formalnie nie powiedzial ze nie...
to odpowiedzial: przypominam ze my mamy problem w obronie i gra dwoma napastnikami nie jest rozwiazaniem tego problemu
Znalazłem fajną relację z meczu: http://www.futbolnews.pl/mecze-minuta-po-minucie/match,5730,cracovia-korona-kielce.html Całkiem fajne statystyki meczowe i boisko taktyczne. Pozdrawiam
ja bym zagral 2 w napadzie:) Cabaj - Mierzej Polczak Tupalski Wasiluk - Pawlusiński Szeliga Golinski Moskała (Sasin) - Ovseannicov Matusiak
Ja to raczej widzę tak jak Promotor. Wasiluk na lewej obronie, zwłaszcza na takim boisku (bo będzie grząskie, to faworyzuje lekkich i szybkich napastników) to nie jest dobry pomysł, mimo że chłop robi wyraźne postępy - jako stoper. Już prędzej wariant z Polczakiem jako defensywnym i Wasiluk na stoperze.
Mimo przeciwności losu,mimo tej pogody uniesiona naszym dopingiem CRACOVIA wygra ten mecz :)
Oby były dziś 3 punkty!!! Już niedługo trzeba się zbierać na meczyk, liczę na fajne widowisko a przede wszystkim na 3 punkty, które są nam po prostu niezbędne. Niestety pewnie kompletu nie będzie... Pogoda zrobi swoje.
liczę na wygraną
będzie ciężko ale musimy wygrac!!!
kto chce linka do meczu priv.
ma olny karnet na ten meczyk, mogę kogoś wprowadzić jak nie będą sprawdzać dowodów (ostatnio nie sprawdzali)
601081819
> Znalazłem fajną relację z meczu: [www.futbolnews.pl]
1' Niepotrzebna zabawa Cracovii pod własnym polem karnym. Cabaj wybija na aut
Matko Boska Pasiasta! Dostaniemy walkowera za 12 zawodnikow na boisku. :(
Kto strzelił?
Mój net ledwo co żyje i z oglądania meczu nici.
2-0 Matusiak i Plastik ( po rykoszecie )
raczej powiem tak
2-0 po dwoch golach Matusiaka
Matusiakowi zaliczone, bo zmienił tor lotu ;]
Goooooooool!!!!!!! Pawlusiński huknął z 28, 29 metrów, piłka odbiła się od pleców Matusiaka i wpadła do bramki Korony! Małkowski bezradny! KONIEC PIERWSZEJ TERCJI
komuś się udzielają hokejowe emocje ;) pozytywnie!
nasi nie wytrzymaja kondycyjnie 135 minut
goooool 3-0 :) i kto muwil ze bedzie zle :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)