że kolejki po bilety :P
-
-
[WIKTORIA]Cracovia- Korona, sobota 13.03 godz 14:45
że 2 porażki z rzędu..:P
nie biorę pod uwagę możliwości straty punktów z Koroną. Nie lekceważe ich-koncentracja obowiązkowa, ale uważam jednocześnie że to przeciwnik na którego trzeba ruszyć na pelnej kuchni i strzelić tak szybko jak się da i na fali dopingu (mam nadzieję;> ) pocisnąc jeszcze 1-2 gole.. to oni mają się bronić a my mamy dociskać ich łopatkami do gleby..
scenariusz oczywiście może być z goła inny- i to jaki będzie pokaże nam tak naprawde JAKA Cracovia jest na wiosnę..bo 1 2 mecze troche mogły wypaczyć obraz..na korzyś lub na niekorzyść.
na korzyść w tym sensie, że wyglądamy na zgraną ofensywną ekipę tylko przeciwnik był za mocny i sie nie udało tego wykorzystać..a jak przyjdzie co do czego z "równiejszym" rywalem jak Korona to już tej pięknej gry nie będzie bo mobilizacja mniejsza( wk..sie wtedy okropnie)
na niekorzyśc w tym sensie ze niby przegralismy 2 mecze, ale z taką grą to słabszych będziemy niszczyć -tego sobie i wam życze:)
a co wy na to: atak Matusiak-Owsiany i Merda w bramce? ;)
Skład pewnie wiele się nie zmieni :)
Cabaj - Mierzejewski, Polczak, Wasiluk, Derbich, Sacha Goliński Baran Suvorov Pawlusiński Matusiak
Być może zamiast Plastika wejdzie Igor
A my na to jak na lato o wszystkim i tak decydują trenerzy!!! TYLKO PASY!!!
Nie wiem, drogi Santo, czy w takim razie nie dzwonić szybko do C+ i Ekstraklasy SA, żeby natychmiast przełożyli godzinę meczu, bo bez Ciebie nie może się odbyć.
Stowarzyszenie powinno wystosować oficjalny protest ;)
jezeli stowarzyszenie moze cos zrobic to bardzo bym prosil :D
żeby w końcu Merda bronił to będą trzy punkty!
Bileciki kupione :) Przyznam się szczerze że niespecjalne te bilety, mam nadzieję że na naszym nowym stadionie, bilety będą normalne a nie taki kawałek papieru jak teraz.
PS. Nie byłem na Legii więc mam pytanie: na jakiej zasadzie wchodzi się z tym biletem? Przykłada się kod do jakiegoś czytnika czy co? I gdzie jest wejście na sektor 2? :)
Matthias89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bileciki kupione :) Przyznam się szczerze że
> niespecjalne te bilety, mam nadzieję że na
> naszym nowym stadionie, bilety będą normalne a
> nie taki kawałek papieru jak teraz.
>
> PS. Nie byłem na Legii więc mam pytanie: na
> jakiej zasadzie wchodzi się z tym biletem?
> Przykłada się kod do jakiegoś czytnika czy co?
> I gdzie jest wejście na sektor 2? :)
Przy wejsciu na sektor jak kolowrotki, masz czytnik przykladasz bilet i przechodzisz przez kolowrotek a nastepnie usmiechasz sie do kamery;)
DonPasso Napisał(a):
> żeby w końcu Merda bronił to będą trzy
> punkty!
W derbach bronił Cabaj :D
A z Ruchem 0-2 Merda
Ne ma regły
Z Korona musimy wygrac-nie ma innej opcji !
Ja tez jakos wolalbym Merde w bramce - dziwnie jakos mi sie "sni"od paru dni , ten "slynny" mecz w mgle.................
Mgły chyba w sobotę o takiej godzinie nie będzie :) Ale tamtego meczu to nigdy nie zapomnę :) Tym razem jednak przydałoby się wreszcie wygrać, ale łatwo na pewno nie będzie.
Merda? Ludzie ale zaczynacie kombinować.... Cabaj od dobrych paru meczy nie popełnił żadnego poważnego błędu i jest pewnym punktem drużyny.
Z Koroną będzie na pewno ciężki mecz, ale po pierwszych 2 meczach oglądając naszą grę jestem optymistą :)
Hmmm Cabaj czy Merda? Szczerze mówiąc sam nie wiem. Cabajowi zdarza się popełniać głupie błędy, na pewno obrona nie czuje takiej pewności jaką powinna czuć obrona gdy ma za sobą solidnego bramkarza. Ale Merda, nie wiem jakoś średnio mnie przekonuje. Osobiście gdybym był trenerem to chyba postawiłbym ostatecznie na Marcina, ale rozglądałbym się za naprawdę solidnym bramkarzem który wzmocniłby nas w lecie.
pawlus17 Napisał(a):
> Merda? Ludzie ale zaczynacie kombinować.... Cabaj
> od dobrych paru meczy nie popełnił żadnego
> poważnego błędu i jest pewnym punktem
> drużyny.
> Z Koroną będzie na pewno ciężki mecz, ale po
> pierwszych 2 meczach oglądając naszą grę
> jestem optymistą :)
Wlasnie tym sie martwie - a noz wypadnie mu "popis" w meczu z Korona...
Bramkarza się zmienia wtedy gdy jest naprawdę taka potrzeba
Może Wieczorek za Derbicha?:) http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/03/10/lenczyk-siega-do-mlodej-ekstraklasy-kontuzja-wyeliminuje-bar/
mknacylopez Napisał(a):
> Może Wieczorek za Derbicha?:)
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/03/10
> /lenczyk-siega-do-mlodej-ekstraklasy-kontuzja-wyel
> iminuje-bar/
Jak Cię lubię...-dość proszę!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)