Musimy wygrac, a najtrudniej jest cos zdobyc jak sie musi. Grajmy wiec konsekwentnie swoje, jak "zimni profesjonalisci". Na tyle by pokonac Korone na pewno umiemy (bez niepotrzebnych uniesien).
-
-
[WIKTORIA]Cracovia- Korona, sobota 13.03 godz 14:45
Oby kibice dopisali, bo niestety we frekwencję jak na Legii nie wierzę :(
Przede wszystkim musi nas na tym spotkaniu być jak najwięcej ale to nie wszystko, nie może być czegoś takiego że tracimy bramkę i Cisza na 2 minuty... Od początku do końca wszyscy dopingują ja nie rozumiem czemu do momentu 1:1 w meczu z legią gdzie się nie obejrzałem widziałem ludzi którzy kibicowali, po stracie gola to już tylko WTSK i LTSK prezentowało się równie głośno jak nasz doping przy prowadzeniu (o ile nie głośniej) Wszyscy na mecz !!
Jesli w tym meczu bedziemy prowadzic 1-0, to musimy strzelic na 2-0:) Jesli po raz trzeci goscie zdobeda remisowa bramke, a potem odpuscimy np. Andradine i huknie z 35 m. to bedzie powod do powaznych zmartwien.
Nasi pilkarze powinni uprzytomnic sobie stara zasade z hokeja: najlatwiej sie traci bramki tuz po ich zdobyciu. Musza byc skoncentrowani i nie pozwolic przeciwnikom na odrobienie straty.
Ja niestety nie moge dopingowac na stadionie, ale mysle, ze dobre byloby przypomnienie, po strzelonej bramce, dopingiem typu: Jeszcze jeden! (zamiast idiotycznych i wulgarnych piosenek, ktore naprawde na zawsze powinny zniknac ze stadionu)
Kombinować ludzi, znajomych zróbmy promocje na Cracovie zwisła grała bez publiczności nie mają wyników(tak jak My) i musimy wygrać promocje piłki w całym Krakowie!!!Z legią było nas 5000 koła teraz też musi być tyle albo jeszce więcej!!!
ziper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kombinować ludzi, znajomych zróbmy promocje na
> Cracovie zwisła grała bez publiczności nie
> mają wyników(tak jak My) i musimy wygrać
> promocje piłki w całym Krakowie!!!Z legią było
> nas 5000 koła teraz też musi być tyle albo
> jeszce więcej!!!
Nie miej złudzeń. Było 5000 ze względu na Legię. Jak będzie 4000 to i tak będzie nieźle
przy rzutach wolnych kryć dobrze Stano i nic się nie stanie :) po za stałymi fragmentami Korona nic ciekawego nie pokazała zarówno w meczu z Jagiellonią jak i Polonią Bytom. Z grą jaką zaprezentowaliśmy z Legią czy Lechem myślę,że poradzimy sobie. Najważniejsze to nie tracić frajersko bramek :]
WSZYSCY NA KORONĘ ! WYPEŁNIAMY SS DO OSTATNIEGO MIEJSCA
jak nas nie będzie maks to będzie wstyyyd jeden wielki Wstyyd
Następny koleś wciągnięty i karnet zakupiony!!! TYLKO PASY!!!
Teraz mamy prawdziwą okazję pokazać, że/czy nie jest nas w Krakowie mniej niż psiarni. Dokładnie te same warunki. I nie ma gadanie, że u nas brudne foteliki i śmierdzące toi toje. I dobrze by było rozpropagować ideę, że mamy niepowtarzalną okazję nie przegrać rywalizacji na frekwencję. Wygrać nie wygramy, bo dziwnie podejrzewam, że na psiarni będzie komplet. I będzie wstyd jak u nas będą pustki.
leszeczek to nic nie da ... bo chodz ograniczenia na SS jest 6 tysiecy to gazety i portale napisza ze psow weszlo 7 tys a 2 tys ogladal mecz z drzewa :D (pamietam onet podal ich frekfencje o 2 tys wieksza ... niz sama strona klubu :D )
a my ...standardowo 3,5 tys :D
Nie przejmuj się portalami chodzi o atmosfere!!!TYLKO PASY!!!
temu kto wymyslil tą absurdalną godzine zycze wszystkiego najgorszego w nowym roku
Santo- a pomyślałeś, że gramy jeszcze w finałach PO w hokeju? I że ludzie muszą się jakoś przemieścić między stadionem a lodowiskiem, a niektórzy wpadliby do domu coś zjeść?
Godzinę to chyba nie Kluby a telewizja ustala.
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Santo- a pomyślałeś, że gramy jeszcze w
> finałach PO w hokeju? I że ludzie muszą się
> jakoś przemieścić między stadionem a
> lodowiskiem, a niektórzy wpadliby do domu coś
> zjeść?
Albo dzieci nakarmić ;)
Czemu mamy udowadniac ze wisły nie jest wiecej skoro jest wiecej? Jakies dziwne pomysły. W ogóle nie wiem po co jakies durne porównania do sąsiadki tutaj? Oczywiście mobilzujcie ludzi którzy gdzies, kiedys przestali bywac na stadionie, zabierajcie dzieciaki, które jeszcze na meczach nie były ale bez zadnych śliskich pomysłów przejmowania kibiców gwiazdy :) Lepiej zeby było 4 tys kibiców Cracovii niż 6 tys i 2 na drzewie w tym 4, które lubią sie polansowac tam gdzie akurat swieci swiatło...
wybaczcie ale w obecnej sytuacji mysle tylko o sobie bo najwazniejsze dla mnie jest bym to JA byl na meczu a z powodu tej godziny jest to raczej awykonalne bo niektorzy pracują rowniez w weekendy
to pan Santo wykonuje niewolniczą pracę?
masz przecież prawo do urlopu.
ze dwadzieścia dni Ci się należy w roku.
jak z tego dwa dni w sezonie poświęcisz Cracovii nic się nie stanie.
Urlop nie zawsze da się wziąć, ale to już inna sprawa. Niektórzy może by nie poszli bo inna godzina by im nie pasowała. Zawsze można o coś psioczyć, że godzina zła, że dojazd kiepski, że wiatr wieje etc.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)