wysłane .
Ale czy z "pretensjami" o nie sprzedawanie biletów przed meczem nie powinno sie pisać do kogoś innego???
Czy taki młot może zabronić sprzedazy biletów przed meczem???
-
-
(GLOS)"Operacja" bilety na mecz z Koroną (prośba o wyłącznie merytoryczne wpisy) + przedsprzedaż będzie w HUCIE...a...
Mam pytanie jak mam zdobyć 2 bilety na mecz z Koroną 13.03.2010 ?? Da się je jakoś nabyć przed meczem.. ?
Odpisze ktoś ? PILNE !! :)
Czy kupując karnet przed meczem z Koroną bedzie on tańszy ponieważ mecz z Legią już za nami? Klub na e-mail nie odpowiedział.
Najprawdodpodobniej:
1. Karnet będzie tańszy proporcjonalnie o jeden mecz.
2. Będzie więcej drukarek na Wielickiej i być może dodatkowy punkt sprzedaży w Hucie.
3. Sprzedaż będzie szybsza, bo sporo kibiców jest już w bazie i nie będzie trzeba od nowa wklepywać danych.
Rmszar - mimo że mam karnet to Twój post przyniósł mi wielką ulgę! W ogóle dziś jakieś same dobre wieści(Ovseannicov w Pasach, Ślusarski wraca do treningów).
PasiakZnE - Info o sprzedaży biletów na Koronę pewnie pojawi się pod koniec tygodnia/na początku następnego. Na głównej będą pisać:) Bez nerwów, bilet zakupisz:)
Jak to z innej gazety jak to wszystko jest z jednego źródła z gazety krakowskiej nawet pisze u góry czytać nie umiecie ? :D
Na oficjalnej jest info o tym że sprzedaż rusza od jutra. Karnety tańsze bilety w takiej samej cenie, od przyszłego tygodnia z tego co ja rozumiem mają być dwa stoiska sprzedające bilety. Poza tym osoby które kupiły bilety na Legię są już w bazie więc nie będą musiały podawać peselu. Tak więc ogólnie nie powinno być takiego dramatu jak tydzień temu, do meczu z Koroną 1,5 tygodnia czasu, więc powinno się to rozłożyć.
[b]Ważna informacja w sprawie nowych cen karnetów oraz sprzedaży biletów na Koronę[/b]
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6595&x=0
Wygląda ,że udało się Klubowi "odpalić" kasy na SS. :)
[quote="z oficjalnej"]
W dniu meczu sprzedaż prowadzona będzie wyłącznie w kasach przy stadionie Hutnika Kraków (ul. Ptaszyckiego 4).
[/quote]
Ale pewnie ciągle nie wiadomo na ile wcześniej pan Młot z policją każą je zamknąć.
Pozatym są pewnie tylko 2-a terminale!
[b]Nie czekać więc na sobotę[/b] tylko od jutra brać się za karnety (zwłaszcza zanim te najtańsze "wyjdą")
ps: Klub naprawdę szybko zadziałał tym razem [ciach po uwadze Knura]]....ale naprawdę nie da się SPRZEDAWAĆ BILETÓW I KARNETÓW W GODZINACH KIEDY LUDZIE CHCĄ KUPOWAĆ a nie wtedy kiedy JAKO-tako pracuje?
DLACZEGO MŁOT??? NIE ZEZWALA NA SPRZEDAZ BILETÓW PRZED MECZEM???
Jest jakiś przepis , ustawa która mu na to pozwala???
TO JEST K..WA CHORE!!!!!!!!!!!!!!!
Khalidzie - wiem, jak Ci ta sprawa leży na serduchu, i chyba w euforii nie przeczytałeś dokładnie informacji.
w dzien meczu kasy zamykają o 11, (mecz jest o 14.45). a w sobotę i niedzielę nie będzie sprzedaży biletów. w obliczu tego, ze w dni powszednie sklep jest otwarty w godzinach 10-16/18, to mamy do czynienia z kolejnym kuriozum.
dobrze, ze sa dwie kasy. wczesniej sie nie dalo? no i jakby sie juz na maxa czepiac, to moznaby pomyslec o punkcie sprzedazy w innym miejscu niz Wielicka.
natomiast BARDZO SŁUSZNIE klub obniżył ceny karnetów.
Faktycznie Knurze, ucieszyłem się przedwcześnie i tam nie popatrzyłem, masz rację:(.
Dalej to wszystko co najmniej dziwne
[quote=oficjalna]
06.03 (sobota): sprzedaż nie będzie prowadzona
07.03 (niedziela): sprzedaż nie będzie prowadzona
[/quote]
A ta sprzedaż do 11-ej to już zupełne jaja. [b]Pisać dalej do Prezydenta![/b]
Powiedzcie mi jedno może to głupie a może i nie głupie pytanie różne wersje słyszę jedni mi mówią że karnet przed każdym meczem musisz nabijać od drugich słyszę że już masz nabity na każdy mecz a Ci z Sraj Boxsu mówili że najprawdopodobniej dzień przed meczem musze przyjechać z karnetem i go nabić
Sorki za głupie ale z drugiej strony mądre pytanie :)
Jak to nabić ? Przecież zapłaciliśmy za 7 meczy. Musiałaby być awaria systemu.
Raczej wygląda to na plotkę.
Dzięki wielkie ;)
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6595&x=0
Ja uważam że w obecnej sytuacji - NALEŻY POCHWALIĆ KLUB, TABISZA i INNYCH!
Możliwości kupienia biletów i karnetów są OK.
Zatem nic TYLKO KUPOWAĆ!
Cena jest zaje biście niska za karnet -naprawdę.
Jutro pomęczę klub czy nie można sprzedawać biletów także w sobotę
Piter to tylko jakaś głupia plotka. Po prostu kupujesz karte kibica-karnet i wchodzisz na kazdy mecz ktory gramy w krk.
Może sie tak zdarzyć że przy bramkach jak pokazujesz kartę to system nawali (było takich bardzo dużo przypadków) i ci pokaże [b]"błąd karty zakaz wstępu"[/b] to i tak cie ochrona wpuści bo ten [b]system identyfikacji karty jest zrypany.[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)