Dobrym pomysłem byłby mecz z reprezentacją Polski. Co prawda cały naród by kibicował przeciwko nam, ale czy nam to przeszkadza;)? W końcu będzie w tamtych okolicach jakaś przerwa na reprezentacje, a skoro i tak o nic nie walczymy:)?
-
-
Z kim byscie chcieli zagrac mecz otwarcia na nowym stadionie???
A.W.B-Jasio,gralśmy w okresie międzwojennym często z drużynami z Węgier,najczęsciej był to chyba Vasas,jak się komus nie podoba może to być Ferencvaros, na pewno byłby to ciekawy turniej gdyby doszedł do skutku.
Ferencvaros to klub policyjny, a więc psy!
A skąd to info, że Ferencvaros to klub policyjny ?? Pierwszy raz się z taką opinią spotkałem .
dwumek z gtsem o herbową tarcze krakowa to jak narazie najlepszy pomysl i mysle ze one tez by byly zadowolone
jesli nie to drugi swietny pomysl to zagrac przeciwko byly zawodnikom. wsumie ja juz bym zrobil ciężką 11 ktora by nas pewnie zjadła: Pączek- Radwański, Skrzyński, Wawrzyczek, Baster- Bojar, Giza, Przytuła, Majoros:D- Bania, Ankowski
ale by bylo pieknie :) albo reprezentacja ligi
A Witkowski?
Całkiem poważnie to fajnie by było ściągnąć np. Aston Ville :) - w przerwie meczu koncert Nigel'a :)
mając w pamięci kto grał w turnieju na 100-lecie, nie napalałbym się zbytnio. szczyt możliwości to TSV 1860, bo Aston Villa to już za wysokie progi dla Jakuba, Rafała i spółki, choć dla każdego średnio upośledzonego managera byłoby to wykonalne.
AJAX !
- wlasnie , Ajax
Aston Villa
VALENCIA
ARMATURA KRAKÓW:) LUB CZARNI JASŁO:)
Werder Brema
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A skąd to info, że Ferencvaros to klub policyjny
> ?? Pierwszy raz się z taką opinią spotkałem .
Tak, mam info od przyjaciela Węgra.
Aston Vila, Pogoń Lwów lub osobiście Rangersów z Glascow.
Ferencvaros to klub mniejszosci niemieckiej
comarch.pl: "Obecnie w [b]Krakowie[/b] i [b]Monachium[/b] trwają rozmowy o joint venture Comarch z Inspur, jednym z dwóch największych [b]chińskich[/b] dostawców IT. Minister gospodarki Bawarii Martin Zeil jest zadowolony z rozwoju spraw tym bardziej, że to dzięki Comarch bawarski produkt Semiramis ma szansę zawojować rynek azjatycki."
Z tego wniosek, że będzie turniej: Cracovia, TSV i Shandong Luneng ;)
audax Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ferencvaros to klub mniejszosci niemieckiej
Przed wojną tak , teraz 100% Węgrzy , zresztą mają fajną flagę z mapą Wielkich Węgier ( tzn. Węgry, plus obecnie serbska Wojowodina, płd Słowacja oraz obecnie rumuński Siedmiogród )
Rozważania fajne, ale chyba czysto teoretyczne, bo zainaugurujemy stadion w trakcie rozgrywek ligowych.
Z Hiszpanii to był wolał Athletic Bilbao, ale zapomnijmy. Mecz z GTS to pomysł dobry, ale ryzykowny choć napewno najatrakcyjniejszy z możliwych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)