Kamax Kańczuga a JT w szaliku gości.
-
-
Z kim byscie chcieli zagrac mecz otwarcia na nowym stadionie???
Panathinaikos, Dynamo Tbilisi abo Valarenga abo Levadia. A najlepiej miniturniej przyjaźni z całą czwórką.
TML
zwłaszcza Maccabi
Scot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Maccabi, Ajax albo Tottenham - pewnie mu
> chodziło o to że kibice tych drużyn
> sympatyzują z żydami .
a może z Atletico de Madrytt najlepiej by było ajak nie to rzeczywiście zgodowy turniej Arka lech itp ale jak dla mnie cos na otwarcie stadionu to grubego musi być zza granicy Szkoda Manchester utd zaklepany
jesli to ma byc powazny mecz, to obie druzyny powinny zagrac w swoich oryginalnych koszulkach. wyobrazacie sobie mecz z Atletico, a oni na czarno?
Tak najfajniej by było jak by był zgodowy turniej czyli :My ,Arka ,Lech ,Sandecja,GKS Tychy,Tarnovia,Polonia Warszawa + jakaś solidna europejska drużyna np.wspomniany wcześniej Tottenham akurat by było 8 drużyn .
Tak serio ? Jesienią wszystkie drużyny z "górnej półki" mają puchary, chyba że w jakiejś przerwie na reprezentację :)
Najchętniej Barcelona - choć w przerwie na reprezentację to byłaby Barcelona B lub nawet C :)
jeba.. tą Barcelone aa i sorry myślałem nad Atletico Madriid ale kurcze przypomnialem sobie że oni chyba bedą grać Z Ruchem na jubileusz klubu
Ajax
żadne zjebane TSV!
Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż tu Ajax przyjedzie albo inna drużyna tej marki. Jakub nigdy nie sypnie pieniędzmi na mecz z drużyną tej klasy ( za takie mecze towarzyskie trzeba drużynom z górnej półki płacić a nas na to po prostu nie stać ) ale za to TSV to druga liga, kontakty profesora, 10 razy taniej niż Żydy z Amsterdamu, słupki nie spadną więc Dev kto wie, kto wie ... : ) .
z MILANEM ! albo podgorzem krakow :)
Panowie, mecz otwarcia to będzie pierwszy ligowy mecz po oddaniu stadionu i to ma być święto.
Po co nam szopki typu Ajax B Tottenham C czy Barcelona u-19?
Jak dla mnie to powinien być mecz ligowy, a terminarz ustawić tak żeby był z jakąś zgodą:) Miła atmosfera i bez udziwnień. Coś czuje jednak że będzie z TSV.
Turniej z udziałem takich drużyn jak:VASAS BUDAPESZT,AUSTRIA WIEDEŃ,SLAVIA PRAGA,SLOVAN BRATYSŁAWA,TSV 1860 MONACHIUM.
Myslę,że finansowo klub by wytrzymał.
Stasek, Vasas to mogą najwyżej na GTS-a zaprosić bo to budapesztański odpowiednik GTS-u , klub hołubiony przez komunistów więc odpada . Z Budapesztu tylko Ferencvaros .
Moglibyśmy do tego zaprosić przedstawicieli Pogoni Lwów...słyszałem że ostatnio sie coś dzieje w tym klubie pozytywnego :P
A może tak mecz i rewanż z Wisłą :D
eredin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A może tak mecz i rewanż z Wisłą :D
na otwarcie naszego stadionu i azylu mecz i rewanz o herbową tarczę Krakowa :D
ja bym chcial Juve :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)