Po internetowych lata filmik jak najebany miszalski sprząta mopem podłogę w knajpie.
Prezydent Mem.
Rozumiem każdy może sobie wypić,ale raczej taki Prezydent Krakowa powinien robić to dyskretnie,bo jednak jest Prezydentem dużego Miasta
-
-
Kraków - życie, przyszłość itd
Z rzeczy bardziej przyziemnych uwaga bo znowu jest bardzo ślisko. Chodzenie jezdnią miejscami konieczne.
[quote]#post1708355 Po internetowych lata filmik jak najebany miszalski sprząta mopem podłogę w knajpie.
Prezydent Mem.
Rozumiem każdy może sobie wypić,ale raczej taki Prezydent Krakowa powinien robić to dyskretnie,bo jednak jest Prezydentem dużego Miasta[/quote]
Alento już za prezydentury odjebał, czy wvześniej?
https://www.youtube.com/watch?v=2Hzpm0oMPyA
No idiota 😂w jego przypadku milczenie jest złotem.
https://youtu.be/FiT9gff9yWY?si=3jQmPCFA_T1ET_Te
- Edytowany
Dobrze jak by typ komentujący też nie walił baboli. Pies mówi o strefie parkowania w niedziele, i piwoszach. Komentujący o czystym transporcie.
A przy zadłużeniu niestety taknjest że.trzeba zacisnąć pasa, a nie poerdolić o planach metra i nagrodach, i kilku innych pomysłach.
A MPK chyba z wymianą taboru też mogło by nieco zbastować. Choć to lepiej koreślą znawcy tematu. Sam jestem ciekaw jak to wygląda. Fakt, nie mało zabytków się widzi na torach. Choć nie wiem czy N105 nie robią mniejszego spustoszenia w torowisku, niż ciężkie wiedeńczyki.
Jeb się psie
Zamówione w Pesie wagony będą gotowe dopiero w 2028 roku.
Po krakowskich torach jeździ cała masa szrotu:
105 - lata 80-te
wiedeńczyki - lata 60-te
GT8 - połowa lat 70-tych (najgorszy syf)
N8 - połowa lat 80-tych
Eunuchy, to nawet nie wiem z jakich lat są, ale to nawet nie są tramwaje tylko przerobione wiedeńskie metro.
GT8 - to też nie były tramwaje tylko międzymiastowe S-bahny, o czym świadczą ślady po stolikach i półkach na bagaż.
Spełniony pasiasty obowiązek 🖊
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)