o tym że będzie łatwo lekko i przyjemnie to chyba nikt na poważnie nie myślał ale po kolei :
Plusy:
+ I tercja i druga część II tercji, bdobra gra Stocznia bez sztycha
+ grając 5 na 5 Stoczniowiec nie wie o co chodzi, po prostu jesteśmy dla nich za szybcy
Minusy:
- nie można grać nieodpowiedzialnie i łapać tyle kar
- nie można uznać przy 2 golach przewagi że jest po meczu
- za mało strzelamy z niebieskiej np. Marian ma korytarz do bramki a on podaje i Bondarevs strzela z dużo gorszej pozycji w nogi przeciwnika
- nie można robić juniorskich błędów w wieku 34 lat - patrz Dulek nieatakowany na 1,5 min do końca strzela na bramkę sprzed czerwonej niecelnie i mamy bulik w naszej tercji, a bez problemu mógł przejechać czerwoną...
- Radzika stać na lepszą grę - niewiele pomógł zespołowi
- nie mamy 4 formacji - gramy na 3 pary obrońców ale to temat szerszy patrz polityka kadrowa
- sędziowie dramat i ten gość na lodzie i ci przy stoliku
Ogólnie bardziej odpowiedzialnie i mądrzej ( Drzewko nie moze robić takiej wiochy że sędzia nie gwiżdże na nim faulu to on za chwile robi rewanż i dostaje 2 min a my bramkę ) i Stocznia nie ma prawa zrobić sztycha - jeździmy o tempo dla nich za szybko
-
-
Cracovia-Stocznia - wszystkie mecze o półfinał play-off
Słaboń poza pierwszą piątką ... rozumiem że musi wejść w gre i wróci niebawem, brakuje sily udzerzeniowej w pierwszym akatu
może mi ktoś kurwa wytłumaczyć jakim cudem po wyzerowaniu się kary wskoczyła jeszcze dodatkowa minuta i zaczęło odliczać? i dlaczego wtedy sędziowie po konsultacji z tymi przy stoliku utrzymali stan z tablicy i uznali bramkę dla Stoczni?
Jakim kurwa prawem laska filmująca ze Stoczni na platformie buja się w bluzie Stoczni?
klekot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> - Radzika stać na lepszą grę - niewiele
> pomógł zespołowi
> - nie mamy 4 formacji - gramy na 3 pary obrońców
> ale to temat szerszy patrz polityka kadrowa
> - sędziowie dramat i ten gość na lodzie i ci
> przy stoliku
>
> Ogólnie bardziej odpowiedzialnie i mądrzej (
> Drzewko nie moze robić takiej wiochy że sędzia
> nie gwiżdże na nim faulu to on za chwile robi
> rewanż i dostaje 2 min a my bramkę ) i Stocznia
> nie ma prawa zrobić sztycha - jeździmy o tempo
> dla nich za szybko
O tak. Radzik dzisiaj niestety nie pokazał tego co umie także za dobrze mu na treningach też nie idzie.
Mecz ogółem może być. Do pana prowadzącego : za dużo przekleństw nie denerwować się ;]
Nie byłem na meczu, bo byc nie mogłem niestety, ale wynik jest bardzo kiepski.....
Ja tam w miarę biorę to na spoko w ubiegłych sezonach tez mordowaliśmy sie w pierwszej czesci .P.O. n.p.z Toruniem puzniej lepiej było :)
Oczywiście mam i będe miał,, ALE',tylko o to ze mamy skromny ilościowo skład i wiadomo ze nie możemy zrobić żadnych ruchów kadrowych w druzynie ,a chyba przydałoby sie ??
Do tego chłopca co prowadził dziś doping.
Fajnie młodzieńcze że wziąłeś to na siebie ale jak masz zamiar coś do tych ludzi powiedzieć celem większego ich zaangażowania w doping to najpierw walnij się w łeb. KUrwaa co drugie słowo - umie każdy, ale mówić bez wulgaryzmów już nie. Ty chłopcze byłeś słyszany na pół hali i dałeś popis swojej szalenie ubogiej polszczyzny.
A Oprawy nikt nie chwali ?
Dementor prosta sprawa kara była 4 minutowa (za haczenie i uderzanie) więc najpierw poszły 2min a później kolejne 2min bo nie potrafili ustawić 4min :)
PeZetNH Napisał(a):
> A Oprawy nikt nie chwali ?
Pezet Opravy nie robi się dla chwały ;)
Ehh. Spodziewałem się trudnego meczu ze Stocznią, ale nie takiego thrillera! Kary, kary i jeszcze raz kary! Z silniejszą drużyną to nie ujdzie nam na sucho. Chyba torreador obawiał się sędziego Marczuka - na temat jego pracy dziś nie będę nic pisał bo każdy widział jak było, ale trzeba przyznać, że uznał szóstą bramkę dla Nas:D choć według mnie był spalony w polu bramkowym. Oby jutro było lepiej - zwycięstwo jest bardzo potrzebne, bo dzięki niemu unikniemy wyjazdu nad morze.
Doping? No cóż. Tak, na każdym meczu jestem w młynie ale pisał nic nie będę bo już tyle zostało na ten temat napisane, że moja wypowiedź nic by do tematu nie wniosła.
Aaa, jeszcze coś mnie martwi - frekwencja! Od ćwierćfinałowych meczy PO w ubiegłym sezonie nie zmieniło się niestety nic!
Do zobaczenia jutro wielka Pasiasta rodzino;)
EDIT: zbyt łagodnie napisałem - dzisiejsza frekwencja to była żenada! I nie wierzę w to, że jutro będzie lepiej. Nooky - słowa Twoje może nie są święte ale za to bardzo bardzo prawdziwe niestety:(
Wszyscy sobie przypomną o Cracovii przed ostatnim meczem :/
no niestety... jeszcze mogliby [b][u]włączyć hymn jak wchodzi nasza pasiasta drużyna, a nie 10 min przed meczem...[/u][/b]
agent44 Napisał(a):
> Ehh. Spodziewałem się trudnego meczu ze
> Stocznią, ale nie takiego thrillera! Kary, kary i
> jeszcze raz kary! Z silniejszą drużyną to nie
> ujdzie nam na sucho. Chyba torreador obawiał się
> sędziego Marczuka - na temat jego pracy dziś nie
> będę nic pisał bo każdy widział jak było,
> ale trzeba przyznać, że uznał szóstą bramkę
> dla Nas:D choć według mnie był spalony w polu
> bramkowym. Oby jutro było lepiej - zwycięstwo
> jest bardzo potrzebne, bo dzięki niemu unikniemy
> wyjazdu nad morze.
>
> Doping? No cóż. Tak, na każdym meczu jestem w
> młynie ale pisał nic nie będę bo już tyle
> zostało na ten temat napisane, że moja
> wypowiedź nic by do tematu nie wniosła.
>
> Aaa, jeszcze coś mnie martwi - frekwencja! Od
> ćwierćfinałowych meczy PO w ubiegłym sezonie
> nie zmieniło się niestety nic!
>
> Do zobaczenia jutro wielka Pasiasta rodzino;)
Torreador ma wyrobione zdanie na temat sedziego o ukraińsko brzmiącym naziswku Marczuk od długiego czasu ( dokładnier od meczu play-off w Oświęcimiu- przegranego w pólfinale chyba rok 2004) NIEUDACZNIK !!!!!
nooky Napisał(a):
> Wszyscy sobie przypomną o Cracovii przed ostatnim
> meczem :/
swiete slowa!
kibice sukcesu ;/
C odo meczu to Stocznai pokazala jak się gra w przewagach...A tak poza tym byliśmy lepsi:)
Co do frekwencji to na pewno umiarkowanie dobra pora oraz ceny biletów miały na to wpływ. Jak na ćwierćfinały wejście kosztuje już 20 zł, to ile będzie kosztować sam finał?
Z pewnych przyczyn byłem od 2 tercji. Doping dobry, co do oprawy to mogę się wypowiedzieć tylko to tego namalowanego transparentu. Mecz strasznie nerwowy, szczególnie kiedy to na tablicy bywało już 5:9. Obyśmy jutro uniknęli tych błędów.
docent Napisał(a):
> Zwycięstwo wydarte zgardła Stoczni i
> sędziemu... No, a ktoś tam sobie podkpiwał z
> Khalida, że notorycznie panikuje (osobiście nie
> pamiętam, zeby kiedyś panikował).
Buahahahahahahaha:)
Nie cena biletów tylko ch ujowy terminarz- mecz powinien byc w piatek i niedziele. Cena nie ma znaczenia.
z resztą nie ważne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)