Bramkarza/y to akurat mamy dobrego/dobrych. Nie wiem jak oceniać Perdijicia, ale Pilarz na wiosnę to jeden z nielicznych piłkarzy Pasów którzy pokazali, że zasługują na Ekstraklasę.
-
-
Ciężki temat o zawodnikach, którzy mogli do Nas trafić a nie trafili
41 dni później
http://sport.fakt.pl/Pilkarz-Maciej-Kowalczyk-zatrzymany,artykuly,221005,1.html
Maciej Kowalczyk aresztowany podczas meczu sparingowego za handel narkotykami, eh jak dobrze ze do nas nie trafił :)
Wojtek Stawowy od razu sie na nim poznal :)
Gdyby do nas przyszedł, to już by go pewnie i tak nie było.
czyli jechał na koksie - super forma wyjaśniona :D
Gdyby trafil do Cracovii, to z pensja od Tabisza nie musial by handlowwac prochami, a tak zycie kosztuje ;) Stawowy nie biorac Kowalczyka, zlamal mu posrednio kariere :D
Rufus T. Firefly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wojtek Stawowy od razu sie na nim poznal :)
Ja też jak to usłyszałem to pierwsza myśl była właśnie taka...
Niezły cyrk. Facet ma chyba 37 lat, trochę chyba jednak na tej piłce zarobił i taki numer. Chyba, że na emeryturę zbierał.
No chyba...
14 dni później
Zagłębie Lubin zgłosiło do rozgrywek Denissa Rakelsa. Łotewski napastnik ostatnie dwa sezony spędził na wypożyczeniu w GKS-ie Katowice.
20-letniego zawodnika na początku lipca testował angielski Brighton & Hove Albion FC.
W minionym sezonie zagrał w 27 spotkaniach I ligi i strzelił jedenaście bramek.
źr: 90minut
rmszar Napisał(a):
> Gdyby do nas przyszedł, to już by go pewnie i
> tak nie było.
rmszar kręcisz się blisko władz Cracovii to powinieneś wiedzieć że od dawna był zamieszany w handel i był to jeden z powodów że nie przyszedł do Nas.
No znów wszechwiedzacy Człowiek z żelaza poucza.
Byłoby super gdybyś i siebie trochę douczył, np. jak pisać nicki bądź co bądź znanych i cenionych Pasiaków.
Może to literówka, ale w zestawieniu z Twoim stylem bardziej wygląda na pogardliwe odniesienie się do innego użytkownika Forum.
konserwa Napisał(a):
> No znów wszechwiedzacy Człowiek z żelaza
> poucza.
> Byłoby super gdybyś i siebie trochę douczył,
> np. jak pisać nicki bądź co bądź znanych i
> cenionych Pasiaków.
> Może to literówka, ale w zestawieniu z Twoim
> stylem bardziej wygląda na pogardliwe odniesienie
> się do innego użytkownika Forum.
Nie przesadzaj z tym wszechwiedzącym konserwa. (wszechwiedzący pisz przez ą)
Bardzo przepraszam za literówkę.
Już poprawione.
:)
W tym wątku [url=http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,2017025,page=31]http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,2017025,page=31[/url] ta sama literówka się trafiła. Taki pech.
I to co niby ma oznaczać? Bo nie wiem.
Sugerujesz, że trener i poprzedni dyrektor sportowy wiedzieli, iż K. jest zamieszany w handel? I dlatego nie pasował do naszej taktyki?
Odsyłam do pewnego wywiadu na pewnym blogu.
Tak. Od pewnego czasu było wiadomo że może być zamieszany, i myślę że o tym również wiedziałeś. Lepiej jednak było jechać po Stawowym że mu K. nie pasuje do koncepcji.
Macieju K., nie miałem takich informacji, niezbyt mnie ta branża interesuje. Ani razu trener Stawowy nie zdradził się w sierpniu 2012 r. z tym, żeby takie informacje o twoim imienniku posiadał. Podobnie Tomasz Pasieczny później.
Te informacje pojawiły się nieco później.
A teraz wskaż mi proszę gdzie jechałem po Stawowym, że mu twój imiennik nie pasuje do koncepcji?
16 dni później
Mikołaj Lebedyński po odejściu z Rody Kerkrade bardzo długo szukał nowego klubu, ale wreszcie znalazł i - biorąc pod uwagę jego ostatnie historie - chyba naprawdę nieźle trafił.
23-letni napastnik został piłkarzem BK Hacken, aktualnego wicemistrza Szwecji. Kontrakt podpisano do 2015 roku.
Klub ten dopiero co odpadł z europejskich pucharów. W II rundzie eliminacji Ligi Europy wyeliminował Spartę Praga (1:0, 2:2), ale w następnej fazie nie dał rady szwajcarskiemu FC Thun (1:2, 0:1). Na krajowym podwórku mamy ten sam przykład co z Molde w Norwegii - zdecydowane obniżenie lotów. Obecnie mówimy o dwunastym zespole szwedzkiej ekstraklasy.
Oprócz Lebedyńskiego do Hacken trafi hiszpański stoper Yago Fernandez. Kilka tygodni temu był testowany przez Cracovię i wydawało się, że zostanie przy Kałuży. Porozumienia ostatecznie jednak nie osiągnięto.
Lebedyński tego lata odrzucał konkretne oferty z Cracovii i GKS Bełchatów, odmawiał testów w Ruchu Chorzów i Podbeskidziu, potem przez dłuższy czas starał się o angaż w Pogoni Szczecin, a na koniec zaliczał chwilowe pobyty w Hallescher SC (3. Bundesliga) i Górniku Zabrze. Po tylu przejściach teraz wreszcie znalazł swoją przystań. Kierunek dość nietypowy, bo dziś to raczej ze Szwecji wyjeżdża się kopać do Polski, ale sportowo raczej nie straci.
źródło: [url=http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/21145/info-od-2x45compl-mikolaj-lebedynski-zagra-w-bk-hacken-wicemistrzu-szwecji/][2x45.com.pl][/url]
27 dni później
Dani Quitana strzelił właśnie 2 gole i zaliczył 2 asysty w meczu Jagi z ruchem
To jest temat o zawodnikach, którzy mogli do nas trafić. Quintana nie mógł do nas trafić. Sprytny agent zrobił w balona trenera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)