A jeden z tych co mógł do nas trafić, dzisiaj w ramach LE pogrążył Valencję.
-
-
Ciężki temat o zawodnikach, którzy mogli do Nas trafić a nie trafili
dokladnie i o takich mi chodzii;p
W dzisiejszym PS jest artykuł o Kamilu Giku i okazuje sie ,ze piłkarz byl w 2006 roku na testach m.in w Lechu i Cracovii. Test wypadły negatywnie bo Gik ani Michniewicza , ani Majewskiego nie przekonał swoimi umiejetnościami.
"Zaraz po podpisaniu umowy, Bułgar wziął udział w krótkiej prezentacji. - Pamiętam, że półtora roku temu inna krakowska drużyna była mną zainteresowana, Cracovia. Do transferu nie doszło, bo nie chciałem grać w tamtym zespole. Chcę grać tylko w wielkich drużynach, teraz chcę grać w Wiśle - stwierdził z uśmiechem."
Niejaki Hristov co go Gts dzisiaj wypożyczył na pół roku.
Powiem krótko : Ch Ci w D,i zobaczymy jak Twoja "wielka drużyna" znowu wpier.dol na boisku dostanie w derbach :)
Ktoś pajaca podpuścił. Dał się cwaniaczkom z R22 użyć w charakterze tuby propagandowej...
Na razie trzeba przyznać że obcokrajowiec mógł uważać wisłę za wielką drużynę, mam nadzieje że jednak gts pójdzie na dno i pan Hristov zobaczy swój błąd, przegrywając z nami w derbach a w następnym sezonie kończąc ligę na niższym miejscu!
14 dni później
W dzisiejszym PS o christowie z gts tak mówi bułgarski dziennikarz:,,jest zupełnie inny niż większość piłkarzy:BARDZIEJ INTELIGENTNY,nie słucha disco,a heavy metalu,ma szersze zainteresowania''.
Myślę sobie:,,no przechuj z niego normalnie!!!"
Czytając dalej sam christow utwierdza mnie w tym przekonaniu, bo kiedy usłyszał o ofercie z Cracovii,zapytał:
,,W KTÓRYM POLSKIM MIEŚCIE JEST TA CRACOVIA???'',gdy dowiedział się,że z KRAKOWA, a jest przecież BARDZIEJ INTELIGENTNY NIŻ INNI PIŁKARZE od razu skumał,że chodzi o wisłę!
GENIUSZ PANOWIE KURWA GENIUSZ NAM SIĘ POJAWIL W KRAKOWIE!!!!!
74 dni później
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/pieciu-pilkarzy-odchodzi-z-wisly-beda-kolejni,1,3231436,wiadomosc.html
I Christov do wzięcia. Przez ponad rok wielu wskazywało go jako naszego niedoszłego zbawcę, teraz jest za free, więc na co czekamy ;)?
Po tym jak lizał du*y psom zaraz po przyjściu obrażając jednocześnie nas?
I po tym co pokazał w tej rundzie? Dobry żart kolego...:)
niektórym chyba obce jest pojęcie ironii ;)
Aronii? To chyba taki owoc:)
Christow - wielki piłkarz w wielkim klubie :D
64 dni później
Znalazłem przypadkiem coś takiego:
"- W tej chwili Cracovia prowadzi intensywne rozmowy w sprawie jeszcze jednego zawodnika. Jest nim Maciej Iwański ze Szczakowianki Jaworzno. Trudno na dzień dzisiejszy powiedzieć jakim wynikiem zakończą się te rozmowy. Wszystkie inne nazwiska, które przewijają się przez łamy prasy najczęściej dotyczą piłkarzy, którzy są w bardzo szerokiej orbicie zainteresowania Cracovii wśród licznej grupy piłkarzy. Spośród wymienianych w mediach piłkarzy Maciej Iwański to na dzień dzisiejszy jedyny poważny temat. " - 22.12.2004
A cóż to za nowina, przecież nie było żadną tajemnicą, że się nim interesowaliśmy, tylko przebiło nas Zagłębie Lubin.
Zresztą z perspektywy czasu można tylko głęboko odetchnąć z ulgą, że "Pączek" nigdy do nas nie trafił. :D
Szkoda tylko ze ten paczek jest wiecej warty niz polowa naszych zawodnikow razem wzietych i wszyscy Ci ktorych w tamtym czasie zakontraktowalismy.
Dawno nie słyszałem większej bzdury. :D Kiedy Pączek ostatnio zagrał dobry mecz? Chyba jeszcze w Zagłębiu....
I niby ile jest wart? Chyba kilo pączków :D
mielismy wtedy wielkiego GIZE wiec ktos taki byl nam niepotrzebny.
Profesjonalisci raczej znajacy sie na rzeczy wyceniaja go chyba na wiecej niz Ci sie wydaje.
http://www.transfermarkt.de/de/maciej-iwanski/profil/spieler_29512.html
Rozumiem ze mamy lepszych pilkarzy niestety nie rozumiem dlaczego mamy takie wyniki jakie mamy , niestety.
Buahahahaha jacy profesjonaliści, skąd Ty się chłopie urwałeś? :D Toć nie od dziś wiadomo, że wyceny transfermarket.de są wzięte z sufitu.
Żaden będący w pełni władz umysłowych prezes dowolnego klubu na świecie nie wyłożyłby za Iwańskiego nawet połowy tej kwoty, ba w ogóle podejrzewam, że żaden zagraniczny klub nie chciałby Pączka nawet za friko.
Co wy gadacie, przecież wiadomo, że Iwański to bardzo dobry zawodnik i potrafi stosować bardzo dobrze pressing. Oto dowód: http://www.youtube.com/watch?v=VSOkecp8ETc
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)